Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
168
Cevap
6488
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} (10. sayfa)
L
5 gün
Yüzbaşı

Yapay zeka her zamanki gibi çok göze batıyor, onun haricinde genel olarak beğendim. Grafikler gerçekten çok hoş görünüyor, npc'lerin samuray olan karakterimiz karşısında selam vermeleri güzel bir detay olmuş.
Mirage'da zaten gizliliğe oldukça önem vermişlerdi, burada ise bunun üzerinde daha çok durmuşlar. Her iki karakterle de oynamak oldukça zevkli olacak gibi, ama stealth ilerlemeyi tercih ettiğimden Naoe benim için bir adım önde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
5 gün
Yarbay

Bu Ubisoft AC oyunlarında günümüz hikayesini bir yere bağladı mı ben takip edemiyorum artık. Mesela Juno vardı hani başımıza bela olacaktı vs vs.. noldu ona? İnsan Ezio üçlemesindeki geçmiş-günümüz bağlantılarını özlüyor AC oyunlarındaki hikayede görülen ters köşelerde koca bir hass… çekmeyeli çok zaman oldu.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

K
3 gün
Yüzbaşı

Hocam yapay zeka konusunda iyi iş çıkaran tek firma Rockstar heralde. Oda kaliteyi bozmazsa rakibi yok. Adamların 2008 yılında çıkardıkları Gta 4'ün yapay zekası bile günümüz oyunlarının çoğundan iyi.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lawsford27
S
3 gün
Yarbay

Oynanış videosunu izledim yasuke ile giderken sokakta herkes adamın önünde selam duruyor ama bu karakterin yakınlık durumuna göre gerçekleştiği için o an ani hareket etmeye çalışıyorlar ve kötü bir animasyon ile gerçekleşiyor, sokaktaki npc'lerin hareketlerini pek beğenmedim, düşmanlar tek tek saldırıyor, ve neredeyse kenarda boş boş bekliyor fırsat varken bile saldırmıyor, Naoe kısmına geçince daha beğendim çok daha iyi görünüyor ve etkileşimi çok yüksek gibi duruyordu, bir çok farklı seçenek sunuyor ve gizlilik ön planda olduğu için npc'lerin mallığı denk gelmiyor, fırsat olursa Naoe ile oynamak isteyebilirdim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 gün
Yarbay

Yasuke bölümünde anlattıklarınız hep böyle oldu ve hep böyle olacak zaten ac de yapılması zevkli olanlar sırasıyla haritayı keşfetmek bizden daha yüksek seviyeli düşmanların olduğu mekanı stealth olarak ele geçirmek ve yay kullanmak. Bu yüzden benim tek beklentim valhalladan daha iyi grafiklerdi. Valhallanın grafikleri iyi bu arada ama mesela avatar pandora kadar değil yeni oyun o seviyeye yükselebilirdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Wey-Yu



Bu mesajda bahsedilenler: @s_demirci_53
R
dün
Yarbay

Assassin's Creed Shadows: Feodal Japonya'ya Kısa Bir Bakış


https://www.youtube.com/watch?si=u8OnFVplxGZfahMW&v=6Ci-skojW0M&feature=youtu.be



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.