Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
270
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstanbul - Antalya yolculuğu için tavsiye
A
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar. Yarın İstanbul-Antalya yolculuğum olacak.
Rota olarak İzmit-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon-Isparta-Antalya düşünüyorum. Yol güzergahında hem beni yoldan uzaklaştırmayacak hem de görmen iyi olur dediğiniz yerler , tavsiyeler var ise belirtirseniz memnun olurum.



L
4 hafta
Binbaşı

Burdur üzerinden giderseniz Burdur sanayide (yol üzeri) Burdur şiş yemenizi tavsiye ederim. Afyondan sonraki güzergahta biraz fazla radar uygulaması var dikkat ediniz. Hayırlı yolculuklar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

P
4 hafta
Yarbay

bilecikte kokoreççiler çarşısı var ugramadan geçme yolunu en fazla 15 dakika uzatır



C
4 hafta
Binbaşı

Isparta üzeri manzara ve mola yerleri bakımından güzel ama, yolculuğun yorgunluğunun ortaya çıktığı zamanda gidiş-geliş yol sıkıntı olabilir. Tabii tercih meselesidir bir yerde..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 hafta
Yüzbaşı

Gece cikin derim hocam molayla yemekle hiç uğraşmayin , yarim saat mola verirseniz yol 1 saat uzuyor :)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
4 hafta
Teğmen

Isparta-Antalya yolu yerine Burdur istikameti tercih edilebilir. Afyon da sucuk ekmek yiyip paranıza midenize yazık etmeyin



T
4 hafta
Yarbay

Bilecik-Bozüyük arasında Cennet vadisi var. Sağ tarafta. Yeme içme yeri. Hiç girmedim. Ama güzel bir yer. videolarını görmüştüm.

Biraz geçince Şelale Restaurant var.

Demirköy tabelasını 500 metre geçince sağda Cingıllı var. Çok güzel Akçaabat köfte yapıyorlar.

Afyonda sucuk ekmek yiyebilirsiniz. Belli bir yer yok.



B
7 gün
Yüzbaşı

Herkese selam, önümüzde ki hafta pazar gecesi Istanbuldan Kemer'e gidecegim. Bursa üzerinden Bozüyük'e , Sakarya üzerinden gitmeye göre 1 saat daha kisa gösteriyor. Siz hangi rotayi kullaniyorsunuz ? Bozüyükden sonra cok radar var mi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 gün
Binbaşı

Selamlar. Ben de önümüzdeki salı günü Kartal'dan, Kemer, Tekirova'ya gideceğim. Son 10 senede 7/8 defa gidip döndüğüm bir güzergah olduğundan deneyimlerimi paylaşayım. Önceki senelerde yeni köprü üzerinden Bursa>İnegöl yönlü gitmişliğim var. Google map'se göre,yolu Sakarya tarafına göre 17km kısaltıyor gözüküyor. Ben bu sefer sabah erken çıkacağım için Sakarya tarafından gidecegim. Bursa tarafından gidiş de otoyol üzerinden giderseniz 525 TL.vereceksiniz aklınızda olsun.Bileciğe varmadan radar aracı görmüştüm birkaç defa.Radar tabelalarına dikkat edip gördüğünüzde temkinli olursanız ceza yemeniz zor. Bozüyük yaklaşmada aktif Eds kameraları var. Hızınıza dikkat edin. Iki yolun arasında direkt üzerine yerleştirmişler. Afyon'dan sonra güneye inerken genelde radar aracı oluyor aklınızda olsun. Sandıklı'da yakalanmıştım ben geçen sene. Keçiborlu'da çalışan Eds sistemi var yine. Antalya'ya yaklaşırken, ismini unuttum şimdi dağ yollarını bitirip ova'ya indiginizde radar aracı oluyor genelde. Antalya Kemer arasında pek birsey yok. Bu seferde dikkatimi çeken birşey olursa buradan paylaşırım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @boltman34
B
7 gün
Yüzbaşı

Cok tesekkurler bilgilendirme icin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sierre34
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.