Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
131
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tamirci nereye şikayet edilir ?
N
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba 2023 eylül de motosikletimi tamir için bir servise bıraktım bir ay diye anlaşıldı ücreti ödendi. Ancak her aradığımızda haftaya haftaya diye sallayıp duruyor. Artık en son dayanamayıp 2024 Ocak ayında Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim ancak hala bekletiyor. Karakola gidip iyi niyetimi suistimal ediyor diye şikayet ettim. Hatta dayanamayıp geçen gün maliyeye şikayet ettim. Gidip dövsem etsem ben suçlu çıkacağım o yüzden o şekilde halledemiyorum. Paradan vazgeçip motoru geri ver diyoruz İnegölde adım çıkar yapamadı diye diyor yine vermiyor adam. Motorda kendisinde belli gidip dükkana baktık. Ancak bi türlü tamir etmiyor. Daha önce böyle bi durumla karşılaşıp tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
2 hafta
Yüzbaşı

Tamirden önce ücret ödemeniz talihsiz olmuş tamirden önce vereceğiniz max para parça ve gider ücreti olmalıdır eğer öyleyse motorunuzu ve ücretini ödediğiniz sıfır parçaları alın sonra şikayet dava ile uğraşın.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İ
2 hafta
Yarbay

Hangi parca eksik ise sor ben internetten bulurum de...
Alternatif

2 seçenek var.
Seçenek 1:
Polise gidip motorum çalındi en son tamircide görünmüş ruhsat motor bana ait dersin motorunu polisle alırsın!!

Seçenek 2:
Adamın yanında polisi arayip motoruma el koydular vermiyorlar motorun sahibi benim.
Ruhsat bana ait deyebilirsin..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Mayıs 2024; 10:52:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

önce polis merkezine gittim dediler ki biz bişey yapamayız bizim öyle bi yetkimiz yok, thhye gideceksin diyorlar adam gasp etti malımı geri vermiyor diyorum biz bişey yapamayız diyorlar. En son artık illallah ettirdiler biraz bende ters yapınca sadece şikayet aldılar. Oda kim bilir ne zamana kadar sarkar. Polis motorcu motorunu parçalasa satsa bile 15 iş gününü geçtikten sonra biz bişey yapamayız gibisinden konuşuyor. Thh napacak kolluk kuvveti sizsiniz onlar ne yapabilir diyorum bana sadece bakıyolar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
2 hafta
Yarbay

Police motor zorla alı konuluyor ruhsat burada sahibi benim demedin mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nightpain
N
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

dedim hocam inat ettim hatta artık en son dayanamayıp sadece iyi niyeti suistimal halaret ve tehditten şikayet aldı. Dedikleri şey sadece motoru parça parça satsa bizde bişey yapamayız dediler geçtiler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ibo83
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.