Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
8448
Cevap
691047
Tıklama
56
Öne Çıkarma
Cevap: En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (435. sayfa)
S
dün
Yarbay

Selamlar,

Ev güvenlik sisteminde kullanma amaçlı simkart almak istiyorum. Aşırı olmayacak şekilde SMS ve internet paketi kullanımı olacak.

Vodafone simkart ücreti olarak 750 TL istemiş, Turkcell'in ise en düşük tarifesi 250 TL civarından başlıyormuş sanırım.

En uygun şekilde nasıl halledebilirim?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
dün
Yüzbaşı

Geçen bazı Vodafone bayilerinin camında yeni hat ücretinin 199 TL bazılarında ise 299 TL olduğu yazıyordu. 25 GB'lık paket hediyesi de var sonrasında 3 aylık paketlerden birini alıp kullanabilirsiniz. Detaylı bilgim yok ama zannedersem 9 yaş altı TC numarası istiyorlardı. Siz Vodafone bayilerini dolaşın mutlaka camda buna benzer bir kampanya görürsünüz. Hangi bayide görürseniz gidip konuşursunuz. Fiyatı bana çok iyi geldi ihtiyacım olsaydı alırdım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Shift41
M
dün
Yüzbaşı

Bim dün 575 TL yazmıştı(Bölgesel değildir diye düşünüyorum çünkü hazır afişler vardı). İlk ay 9gb internet, miktarını hatırlamadığım dakika ve SMS hediyeli paket geliyormuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Shift41
J
dün
Teğmen

selamlar. vodafone'dan 12 ay 10 gb 1000 dk 100 tl+tkv teklif aldım ancak bölgemdeki baz istasyonlarının problemi nedeniyle kabul edemedim. zira 2-3 diş çekip geliyor. ve iki kere kayıt oluşturmama rağmen hala geri dönüş de yapmadılar. bu belirsizlik nedeniyle turkcell baz istasyonlarını kullanan netgsm'e geçecektim ama onlarda da hala sms gelmeme ve internet kopmaları gibi bazı sorunlar yaşanması nedeniyle kararsız kaldım.

sizce ne yapmalıyım dostlar? fiyatlar nedeniyle başka alternatif de kalmadı ne yazık ki. hangisinin sorunlarını gözardı edip geçiş daha makul olur acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
dün
Yarbay

telekom iyiyse bazı illere özel paketler var 145den baslıyor 10gb




Bu mesajda bahsedilenler: @johnny lenn
O
dün
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.