Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
560
Cevap
55294
Tıklama
50
Öne Çıkarma
Cevap: Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (30. sayfa)
K
18 sa.
Binbaşı

Son 1 aydır özellikle insanların işten çıkış eve dönüş saatlerinde Turkcell Superonline 'da (100mbit paket kullanıyorum apartmanın bodrumunda Superonline kendi kabini var oradan eve cat5-6 ile kablo geliyor) internet hızımda aşırı düşüşler ve dalgalanmalar oluyor, hız testi yaptığımda 90mbit ile başlayıp anlık 30mbitlere düşüyor tekrar 50-60 lara çıkıp tekrar 30 lara düşüyor. Online oyun oynarken gecikme probleminden online oyunlar oynanmaz hale geliyor. Hız testlerinde %10'un üzerinde paket kayıpları yaşıyorum sadece 10 saniyelik hız testinde.

son 3 haftadır 2 kere teknik servis geldi, birincisinde apartmanın bodrumundaki dolaptan portu değiştirdi (oksitlenmiş felan dedi) sorun çözüldü gibi fakat 2 gün sonra aynı sorun tekrar ortaya çıktı. İkinci gelişinde ise Kullanılmış sağı solu duvar boyası ile lekelenmiş superonline modemini taktı problem yine çözülmüş gibi oldu ancak , 2-3 gün sonra tekrar aynı sorunlar hortladı.

Şimdi tekrar Arıza kaydı verdim (işin komik tarafı müşteri temsilcisi hattı kontrol ediyor ve hattınızda anormallik yok arıza kaydı açamam diyor , rica minnet testi tekrar ettiriyorum evet şimdi görebildim problem var ekip yönlendiriyoum diyor.) yarın geldiğinde ne yapacak hiç bir fikrim yok.

Sizce bu sorun CGN havuzu denilen zımbırtıdaki yoğunluktan mı oluyor ? Yada farklı ne gibi problemlerden kaynaklanıyor olabilir ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 sa.
Teğmen

superonline baştan aşağıya sorunlu bozuk iss
pişmanlıktır superonline bi alan bi almayan pişman

geçmiş olsun umarım çözülür




Bu mesajda bahsedilenler: @Kings Never Die
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.