Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
66
Tıklama
0
Öne Çıkarma
League of Legends, Yeni Periler Meclisi Kostümlerini Tanıtıldı!
U
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

Dün League of Legends, bir sonraki güncellemede gelecek kostümleri duyurdu. Beklentilerimize ve sızıntılara göre, Periler Meclisi temalı kostümler bir kez daha League of Legends evrenine geliyor gibi görünüyor.

Periler Meclisi — Lux, Lillia, Tristana ve Soraka Geliyor!

League of Legends, gelecek kostümleri dün duyurdu ve tahminlerimizin doğru çıktığını gördük. Periler Meclisi teması, League of Legends evrenine bir kez daha geliyor gibi görünüyor.

Eğer bir değişiklik olmazsa, tüm bu yeni kostümler 15 Mayıs'taki bir sonraki güncellemeyle oyuna eklenecek. Ancak, diğer Periler Meclisi kostümleri gibi, bu yeni kostümlerin çerçeveleri ve simgeleri olmayacak maalesef. Bunun sebebi, bu sefer yan kostüm serisi olarak sunulmaları. Bu dönemin ana etkinliği ise Arş Hükümdarı olarak belirlendi.

Periler Meclisi Kostümlerinin Sanat Görselleri Tanıtıldı!

Periler Meclisi serisinin en dikkat çekici karakteri kesinlikle Soraka olacak sanmıştım, ancak Lux'un kostümü gerçekten etkileyici görünüyor. Bu, onun on milyonuncu kostümü olsa bile, sanat çalışmasındaki kalite her zamanki gibi üst düzeyde.

Görseller ve Daha fazlası için;
https://www.kaypin.com/haberler/oyun-dunyasindan-haberler/league-of-legends-yeni-periler-meclisi-kostumlerini-tanitildi-n-29



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.