Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
60
Cevap
1536
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 10 12 Bin Lira Bütçeye Bulaşık Makinesi? (4. sayfa)
O
4 hafta
Binbaşı

Yani tutarsa olur ancak tutması zor. Yapıştırıcının sıcağa ve deterjana da dayanması lazım. Sıvı kırmızı motor contası belki tutar. Akıtan bshlarda kullanıyor servisler.

Özdur teknikte belki çıkma vardır bkz.
https://secure.sahibinden.com/cs/checkLoading?returnUrl=https%3A%2F%2Fteknikservis.sahibinden.com%2F





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 10 Mayıs 2024; 13:47:39 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @StG 44
S
4 hafta
Binbaşı

parlatıcı kapağını söküp temizledim contanın bir bölümü yırtılmış oradan kaçak oluyor kesin. 175 tl'ye revizyonlu deterjan kutusu bulunca onu aldım kargoyu bekliyorum iş görecek mi bakalım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @onatba
S
3 hafta
Binbaşı

kargo geldi parça orijinal çıkmaya benziyor. önceden attığım videodaki deterjan kutusu ile soketleri aynı. parlatıcı kısmının penceresi yok, o yüzden direk kapağını alıp takamadım. sadece contasını aktardım, o da az kullanılmışa benziyor. bir kere denedim yarım saatlik hızlı program ile, sızma yoktu. baya da kurutmuş aslında program kısa olmasına rağmen, parlatıcının etkisi sanırım. neyse ilerde mesaja ekleme yaparım iyice denedikten sonra


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @onatba
O
3 hafta
Binbaşı

Ben uygunparcada bendeki bosch için sırf kapak görmüştüm penceresiz. Sizdeki model için belki olabilir. Ancak aldığınız conta sorun çıkarmaz herhalde. Bu tip basit sarf ürünleri neden ayrıca satmazlar anlamak zor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @StG 44
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.