Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
588
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Apartmanlar ahırdır (2. sayfa)
H
2 hafta
Yarbay

Batikent
İstersen var elimde



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Infernix
K
5 gün
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yine uyuklayamıyorum. Camı açtım sıcaklık dengelensin ve dışarıdan giden arabaların sesi gelsin diye. Belk biraz ses iyi gelirdi tvyi açsam. Ama ortak dvarlar 3 komşuya da bakıyor. Daha fazla daire olsa hepsine gidecek ses. Alttaki gurbetçi daha gelmedi. Tvyi açsam diğer ikisi kesin duyar rahatsız olur.
Bugün villaların ve köy evlerinin arasında geçtim. Bayağı büyüklerdi. Valla hiç özenmedim hatta soğuk da geldi. Sonuçta beton. Aile filan da yoktu dışarıda muhabbet eden belki ondan.
Ama hiç bir şeyi olmasın özgürlüğü güzel. Geç odana istediğini yap.

Arkadaşlar evlenecekseniz ve çocuk sahibi olacaksanız lütfen 1 müstakil eviniz olsun sonra bunları yapın. Kafanız rahat olsun. Çocuklarınız da.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KristalTürk -- 7 Haziran 2024; 3:48:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 gün
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir de şöyle bir detsy var. Hayvan gibi ses geçirdiğinden bu evlerde seks yapmanın porno çekmekten pek bir farkı olmaz. Tüm komşular duyar.

Bizim apartmanın en üstüne yeni evli çift geldi. Onlar bile alt kattan rahatsız olup gittiler şehrin biraz dışında müstakil bahçeli bir ev kiraladılar. Ondan sonra çocukları da oldu. YANi düşünün böyle bir AHIR burası. Allah kurtarsın herkesi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.