Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1167
Cevap
51639
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (60. sayfa)
A
2 gün
Yüzbaşı

Koltuk soğutma olayı hakkında bir fikrim yok ama fan sesi konusu herkeste var. Yaz aylarinda klima açık bir şekilde aracı sürdüğünüzde motor tarafından ciddi bir fan sesi geliyor (arabayı stop ettikten sonra da bir süre daha gelmeye devam ediyor). Yaz aylarında hararet göstergesi de 90 dereceyi geçip 100 dereceye kadar çıkabiliyor, bu da herkeste var.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @baronlacroix
D
2 gün
Onbaşı

Hocam koltuk fan sesi her araba bir miktar oluyor ama bu arabada otomatik konfor dersen eğer iki koltugu da en yüksekte aciyor. 2 koltuk en yuksekte acildiginda ciddi yuksek ses geliyor. Otomatik konforu kullanmamani sadece kendi oturdugun koltuğu acmani öneririm. Disaridan gelen ses zannederim ki klima kompresorunden geliyor bence sicak havalarda normal.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @baronlacroix
D
2 gün
Onbaşı

İkiside değisti hocam da. ben bozuk parcalari gormek istedim o sebeple gosterdiler. sol kolay oynamazken sağ rot basi rahat oynuyordu ama ikisinide takim halinde degistirdiler. su an öyle eskisi gibi bir gicirtim yok. baya ciddiydi cikan gicirti. bakalim ne kadar sure sorunsuz gidecek göreceğiz:)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @masterap
V
2 gün
Er

Değerli Tonale sevenler bende 2023 veloce 1.5 MHEV ile aranızdayım. Şimdilik tecrube 1 hafta ve 800 km. Çok araç baktım X1, GLA, Q3, XC40 hiçbirinde tonaledeki estetiklik ve etkileyici tasarımı göremedim. İlerleyen zamanlarda tecrube paylaşımı yapılacaktır. Fiyatına ve sunduğu doluluk,performans ve konfora göre kesinlikle böyle bir araç TR pazarında yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
dün
Binbaşı

Selamlar hocam,
Bakımı Mayıs ayı kampanyasında mı yaptırdınız ben 31 Mayısta yaptırdım %20 indirim ile 10250 tuttu aldığım en yüksek fiyattı en uygunda Konya servisi vermişti 8900TL olarak faturayı incelediğimde benim servis Polen filtresinde en pahalı seçeneğin kullanılması (1400TL)- karbon temizleme ve iç hava temizleme(1000TL) den kaynaklandığını gördüm.
Sabah 9 da bıraktım 4 te aldım 3 güncelleme yapılmış raca Multimedia güncellemesi dahil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob33 -- 9 Haziran 2024; 10:32:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
dün
Teğmen

Benim araca %10 indirim yaptigini hatirliyorum. Ilk fiyat %10 yukarıdaydı. Baska yerden de fiyat almadim. Araçta garanti kapsamında değişen işlem de olduğu icin 2 gun sonra aldim. Hatta ikame arac verdiler. Bir de yağ kaçağı vardi tıpa degisti garanti kapsamından. Direksiyon mili için ayrı biraktim. Beylikduzu otokoc bu arada yer.

Duzeltme: Mayis ayinda yaptirdim dediginiz indirim olabilir ama bana %10 disinda bi indirim yaptigini hatirlamiyorum. Total zaten 9350 tuttu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baronlacroix -- 9 Haziran 2024; 11:35:37 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mob33
M
dün
Binbaşı

Hocam mayıs da yaptırdıysanız bu zaten tüm Türkiye de geçerli olan kampanyaydı size de uygulamışlardır indirimsiz 13000TL bakım fiyatı.




Bu mesajda bahsedilenler: @baronlacroix
V
3 sa.
Er

Değerli arkadaşlar, aracın D konumunda hangi viteste olduğunu ekran gösteriyor mu D1, D2....... D7 gibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 sa.
Onbaşı

bildiğim kadari ile hayir hocam.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Veloce61
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.