Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 misafir, 1 mobil kullanıcı
4014
Cevap
336900
Tıklama
22
Öne Çıkarma
Cevap: VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (226. sayfa)
Ş
geçen hafta
Binbaşı

Ben geçen bayide kampanya gördüm aldım 700 den 299 a düşüyordu faturasız hat içinde de 750 dakika 20 GB olacak şekilde açıldı ama numaranın başlangıcını seçtirdiler sadece bende uyumlu seri güzel bi numara vardı onu seçtim hat açıldı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @efe80
F
5 gün
Binbaşı

merhaba, bende redli ozel 30gb ultra paketi vardı 252tl aylık 3 ay önce başlamıştım, pasaport kaydı yapacağım için hattı devir olarak üstüme almam gerekti. bana 1000 tl cayma bedeli çıkarttılar ve tarifemi de iptal ettiler. nasıl bir yol izleyebilirim? şuan paketler 400 500 tl civarı şaka gibi



N
4 gün
Yüzbaşı

Taahütüm bugün bitiyor, kampanyalara bakayım dedim geçebileceğin tarife yok yazıyor. Müşteri temsilcisini aradım taahhütsüz olarak aylık 790tl'ye devam edebilirsiniz dediler. Bu nasıl iş hiç mi kampanya yok dedim 8 gün sonraya randevu verdi kampanya birimi sizi arayacak diye.Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu ?

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noogard -- 6 Haziran 2024; 14:4:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
4 gün
Teğmen

arkadaşlar btk şikayetlerinde ortalama kaç günde geri dönüş oluyor, benim 5 gün oldu ama 10 iş gününü bulur mu acaba?



P
4 gün
Yüzbaşı

Sistemsel bir sorun bence. Birkaç gün önce bana 4 tane tarife teklif ediyorlardı şimdi geçebileceğiniz tarife bulunamadı diyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @noogard
B
3 gün
Onbaşı

Taahhütünüz biterse 350 tl ödeyeceksiniz diyen müşteri temsilcisinden sonra bana gelen 708tllim fatura şoku. Ve hiçbir kampanya gözükmüyor şu an şaka gibi
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 gün
Yarbay

Selam. Bir ileri yaştaki yakınımın Redli Fırsat 30 GB faturalı kampanya için 217₺ öderken bu tarife bugün 660₺ olmuş. Taahhüt yeni bitti. Onun yerine en fazla 6 GB kampanya önermişler ve 250 küsür fiyatı varmış. Daha yüksek GB içeren paket veremiyorlarmış. Yani ağır skimpflasyon ve tokatlama söz konusu. İbretlik olması adına yazmak istedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Haziran 2024; 17:32:30 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
2 gün
Çavuş

Bir yakınımın taahhüt bitiminin ardından "Geçebileceğim Tarifeler" bölümünden opsiyonları incelemek istedik. Masaüstü sitesinde bu kısım var ama hiç açılmıyor. Sayfa boşa dönüyor sürekli. Vodafone Yanımda uygulamasından deneyince açıldı. Farklı fiyat bantlarında en az 5-6 teklif vardı. Tekliflerden birini seçip başvurduk. Önce SMS ile "Taahhüt Özeti" adında fiyat ve cayma bedelleri gibi bilgileri içeren bir PDF dosyasına yönlendiren link geldi. Buraya kadar her şey normaldi. Birkaç dakika sonra "Talebiniz teknik sebeplerden ötürü sisteme kaydedilemedi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diye başka bir mesaj geldi. Tekrar girmeye çalıştığımızda ise "Geçebileceğin tarife bulunamadı" mesajı çıkıyor artık. Programın önbelleğini temizlemeyi, çıkıp tekrar girmeyi falan denedik ama değişen bir şey yok. İnsanı zorla başka operatöre taşıtacaklar.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



E
2 gün
Yüzbaşı

arkadaşlar vodafone 0 TL paket tanımlamış ama alınamıyor 0 TL olduğu için. Hata veriyor. Başına gelen var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >



J
2 gün
Teğmen

vodafone’un uygulamada verdigi teklife bak arkadas, musterilerle dalga gecme hakaret etme teklifi resmen… 1 gb 1000 dk 330 tl yerine bana ozel 140 liraymis vay be! gel de sovme harbi.


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
dün
Çavuş

Benim birkaç mesaj üstte bahsettiğim ve geçmeye çalışırken sorun yaşadığım tarife buydu. Gençler için elbette çok kötü ama mobil internetle pek işi olmayan, ihtiyacını genelde ev internetiyle halleden yaşlılar için Vodafone'da ondan daha uygun bir tarife var mı? Başka operatörler de olabilir. Şu an fiyat açısından en makul alternatif Bimcell gibi duruyor. Hem orada taahhüt de yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeli_ -- 8 Haziran 2024; 15:23:41 >


Bu mesajda bahsedilenler: @johnny lenn
B
10 sa.
Yarbay

Bu nedir acaba anlayamadım.



< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.