Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
89
Cevap
15808
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları (5. sayfa)
C
2 ay
Yarbay

O cihazda değil ama ZTE H298A ve Archer C5v de film yüklü diski açıp oradan FTP ile izliyordum, bir sorun olmuyordu hiç.




Bu mesajda bahsedilenler: @alien2000a
C
2 ay
Yarbay

Bu cihazla 1000 mbit kullanan var mı? Böyle Iphone 13-14 gibi yeni wifi6 lı telefonlarda kaç hız veriyor?



E
2 ay
Yüzbaşı

Merhabalar bende de aynı modem var wireless da interneti düzgün kullanmama rağmen ethernet portlarında çoğu zaman interneti kesiyor dhpc hatası veriyor sizde böyle bir şey var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
2 ay
Yarbay

Yeni eve taşındım, bu modem bağlantı TTKom fiber ile. Bağlantı 1000 mbit.

İlk izlenimlerime göre wifi hızı çok düşük. 2.4 Ghz'i kapattım direk, 5 ile deniyorum, modem dibimde, yine de hız çok düşük, 50-300 arası değişiyor. Daha önce diğer evde Superonline kullanmıştım, aynı cihazlarla 400-800 arası değişiyordu hız.

Evdeki altyapıyla mı alakalı sorun anlamadım. Tonla para ödediğimiz evde her odada ethernet prizi var ancak bağlamamışlar, hatta kablolar bile çakılmamış. Bir elektrikçiye bağlatıp bir de kablolu deneyeceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

R
geçen ay
Yarbay

Gerekli yerlerde kablolu bağlantı yaptım. Wifi için de elimdeki Keenetic modem, router'larla bağlantıyı dağıttım. Herhangi bir ayar yapmamıştım, denerim bu link'tekileri de. Teşekkürler.



B
4 hafta
Yüzbaşı

Arkadaşlar benimde bugün evime türk telekom ekibi tarafından fiber bağlantı olarak nokia nın ont cihazı ve bu modem takıldı. Modemin arayüzüne girdiğimde hat değerlerimi görebileceğim menuyu bulamadım. Bilen bir arkadaş hangi menü veya hangi menü altında adım adım hat değerlerimi görebileceğim yeri tarif edebilirmi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
4 hafta
Yüzbaşı

Fiberiniz hayırlı olsun hocam. Altyapı konusundaki mesajınızı okudum. FTTH/GPON'da DSL'deki gibi hat değeri olmaz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BenFero
B
4 hafta
Yüzbaşı

Sağolun hocam. Yıllardır adsl/vdsl kullandığım için fiberdede hat değerlerini modem arayüzünden görebileceğimi sanmıştım demekki fiberde sistem farklıymış



B
3 hafta
Yüzbaşı

Arkadaşlar bu modemde dns değişme işlemini nasıl yapıyoruz.

İnternetten araştırarak dns değişimini yaptım ama sistem analizi yaptıgımda dns adresi Türk telekomun dns adresi olan 195.175.39.39 ve sonu 40 olan dns adresleri çıkıyor.

Modeme bağlı cihazlara wifi bölümünde bağlı olduğu ağ ayarlarından elle ip vererek dns adreslerinide manuel olarak örneğin 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 208.67.222.222 gibi dns adresleri ekliyorum ama Yasaklı siteleri açamıyorum.

Bu konu hakkında bilgisi olan yada bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz?



Ayrıca altyapım fiber ftth 1000mb kadar destekliyor. Ben şuan için 50mb hızdaki paket aboneliğim mevcut.

İnternetteki bilindik speedtest sitelerinden hız testi yaptığımda download ve upload değerlerinde sorun yok ama ping değerim genelde 10 ile 15 arası bir değer çıkıyor.

Bazı arkadaşlarda görüyorum ftth fiber altyapılı testlerde ping değerleri tek haneli rakamlar 1-3-5 gibi hatta bazı arkadaşlarda 0 ping bile çıkan oluyor.

Bu ping değerini düşürmenin bir ayarı yada bir yolu varmı.

Bir önceki oturdugum evin altyapısı vdsl bakır kablo ile hizmet alıyordum türknet üzerinden. santral dolabına olan uzaklıgım 600 mt civarı idi ve vdsl bakır altyapı olduğu halde ping değerlerim genelde 9-10 civarı değerlerde çıkardı.

Yada bu Türk telekomun vermiş olduğu Zte zxhn h3600 modem kaynaklı bir durummudur?

Eski evimdeki altyapı Vdsl 2, kullandığım modem Huawei hg658v2 Türknet internet sağlayıcı ve speedtest sitelerindeki ping değerim 9-10 civarı olurdu.

Şuan oturduğum yeni evdeki altyapı Ftth eve kadar fiber. Ont cihazı nokia g-010g-r modem Zte zxhn h3600 internet sağlayıcı türk telekom ve speedtest sitelerindeki ping değerlerim 10-15 arası ama genelde 13-14 çıkmakta.

Ayrıca Zte zxhn 3600 modemin hem wifi ile Wi-Fi 6 destekli samsung marka telefondan bağlanıp, hemde dizüstü bilgisayar ile hem wifi hemde ethernet kablo ile bağlanıp yaptığım testlerde ping değerleri 10-15 arası değerlerde çıkmakta yani kablolu kablosuz teslerde ping değerlerinde bariz denecek kadar bir fark yok. Hatta bazen kabloluda verdiği pinge göre kablosuzda düşük ping verdiği testlerde oluyor.



W
3 hafta
Yarbay

bu modemin root şifresine ulaşabilen var mı ?



T
2 hafta
Yüzbaşı

Arkadaşlar selam, bu router kablosuz üzerinden pratikte kaç mbps veriyor acaba?

Bir de 2.4 ve 5 GHz ağları ayırmanın bir yolu var mıdır? Aradım da bulamadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.