Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
1527
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Ankara Beştepe de Kritik Gece Toplantısı Devletin İçinde Yeni Yapılanma Yerlikaya Açıklama Yaptı (2. sayfa)
N
4 hafta
Yarbay

Yani BOP un final aşamasının bir önce ki aşaması en büyük aşamalardan biri.




Bu mesajda bahsedilenler: @adolf1
D
4 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bunu diyen de var Görevden alınan emniyet görevlerinden biri kaçakcilik ve organize şube yardımcısıymis diğeri Ayhan Bora Kaplanı yakalayan biriymiş Yerlikaya in adamları bunlar ve görevleri başarılı şekilde getiriyorlar miş Soylu yönetiminden kalma yetkililer bunları görevden aldığı söyleniyor CB Erdoğan'ın da bu yapılanmaya karşı olduğu söyleniyor Emniyetteki MHP yapılanması teorisi doğru olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 15 Mayıs 2024; 11:2:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EvMüdüresiii
N
4 hafta
Yarbay

Gene darbe mağduriyeti uzerinden muktedir olma çabası.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 hafta
Yüzbaşı

Hocam gelen afganlar talibandan kaçan afganlar ki çoğu talibana karşı savaştığı cia ile çalıştığı için kaçan afganlar. Bu arada çoğu gönderildi ben sokakta neredeyse hiç görmüyorum artık. Eskiden baya görürdüm sokaklarda grup halinde dolaşırlardı. Federal yapıya bu millet izin vermez. Hele chp ve akp ortaklığıyla imkansız kimse hayal kurmasın.




Bu mesajda bahsedilenler: @adolf1
B
4 hafta
Binbaşı

Mhp yapılanması nedir yine neler saçmalıyorsunuz...

Utanmasanız yakalanan kaçakçı elebaşlarını haklı çıkarcaksınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 15 Mayıs 2024; 13:25:31 >

V
4 hafta
Yarbay

AKP - MHP - Çeteler ve Tarikatçılar birbirlerine girmiş sanki. Kim kime darbe yapıyor anlaşılmıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 hafta
Yarbay

Yargı ve emniyet birilerinin kuyruğuna bastı. Bazılarının ipliğini pazara dökeceklerdi. Bu yargı ve emniyet üyelerini paralel yapı olarak yaftalıyorlar tahminim. Bunlarda ali yerlikayanın adamları. Ali yerlikayada emniyetçilere işini yaptırmamaya çalışan başka bir paralel yapı var diyor diye anladım. Sanırım kast ettiği Süleyman soylunun oluşturduğu yapı.

Ss bugün tutuklanır yada geri içişleri bakanı yapılabilir. Sesini en çok duyuran hangisi olursa artık ona göre şekillenir. Haklı haksız önemli değil biliyorsunuz. Uzun birisi hangi tarafa hak verirse o olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 15 Mayıs 2024; 14:1:28 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
4 hafta
Yarbay

Bütün şifre ali yerlikayanın şu sözünde gizli.


Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.

Gizli tanık şunu dedi bunu dedi bahanesi ile ali yerlikayanın 3 tane müdürünü açığa almışlar. Artık ali yerlikayaya karşı olan bu grup kim onu öğreneceğiz. En büyük ihtimal ss olması.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

J
4 hafta
Yüzbaşı

Yine kandırılmışlar ve kandırılacaklar galiba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 hafta
Yarbay

Olayın fetö ile alakası yok. Ss ve ay grupları arasında sürtüşme var. Ve ikiside birbirini fetövari taktik yapmaları ile suçluyor. Olan kendi içlerinde olan bir gruba olacak yani. Hangisi daha inandırıcı olursa kahraman olacak. Ötekisi vatan haini olacak.

Ayhan bora kaplan soruşturmasında ss nin parmağı olduğu iddiası var benim duyduğum. Ss de bunlar devlete operasyon çekecek diye ortalığı ayağa kaldırmış. Olan bu benim anladığım. Tamamen tahmin. Gözümle bişey görmedim 🤭





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 15 Mayıs 2024; 14:22:8 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Jose_Gökhan
D
4 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Turkuaz medya sahibi "Abdurrahman Şimşek, şunları söyledi:

"Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube'de 280 kişinin sorgulaması yapılmış. Önemli isimler var. Söylemeyeceğim çok üst düzey siyasiler var, gazeteciler var. Bir ulusal gazetenin Ankara Temsilcisi'nin de dinlendiği belirlendi.

Bu dinlemeler, izlemeler nasıl yapıldı; onu da söyleyeyim. Telefon, internet trafiğine bakılmış. Hangi benzin istasyonlarından benzin aldığı, sosyal medyada mesajlaşma kimlerle yazıştığına ilişkin 280 kişinin bakılmış. Üst düzey isimler var.

Eski Adalet Bakanı'nın oğlu da bu dinlenenler, izlenenler arasında. Şu an İçişleri Bakanlığı bir başmüfettiş atadı, bu konuyu da soruşturuyor."


Ayrıca Soylu Erdoğan görüşmesi gerçekleşecekmis.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 hafta
Yarbay

Hadiii beeeee




Bu mesajda bahsedilenler: @adolf1
B
4 hafta
Yarbay

gandırıldıkkkkk



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.