Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 84 kayıtlı üye, 196 misafir, 66 mobil kullanıcı
299375
Cevap
48770299
Tıklama
1083
Öne Çıkarma
Cevap: SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14969. sayfa)
Ç
34 dk.
Yüzbaşı

F
32 dk.
Çavuş

Ben de öyle düşünüyorum. Vergiden kurtulurlar, ama maliyetleri eskisi kadar düşük olmaz.

Bazıları Avrupa fabrikalarından gelecek araçların vergisiz ve ucuza geleceğini düşünüyor, ama onlar da bence ucuza gelemeyecek. Hatta maliyetlerindeki asıl artış orada yaşanacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalError2.0 -- 10 Haziran 2024; 14:44:26 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @atlantikbeyaz
F
28 dk.
Çavuş

Chery’ye dışarıdan araba getirtmeyen güç neyse Türkiye’de fanrika kurmasını engelleyen de aynı güç olacaktır. Sonuçta Chery satılırsa diğerleri daha az satılır. İster yurt dışından getirsin, ister burada üretsin. Yerlilik çoğu zaman işin sosu



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ankarali321
R
27 dk.
Çavuş

Geçen hafta renaulta gitmiştim, bugün de vw ve fiata uğradım. Bayiler araba kaynıyor. Renault'taki st hem ilgisiz hem de bilgisizdi. Austral düşünüyordum kafadan eledim. Fiat st'si daha ilgiliydi. Egea croos lounge 1.6 mjet 1300'e veriyorlar. Takas konusuna sıcaklar. Vw'de yeni passata baktım. Busines opsiyonsuz 2050'ye veriyorlar. Bir Rs6 tutkunu olarak arabaya bayıldım. Yalnız yeni passat hakikaten çok uzun. Şehir içinde bu durum bir handikap olabilir. Vw satış temsilcisi çok düzgün bir arkadaştı. Zır cahil şark kurnazı st'ler gibi sürekli araba fiyatları artacak demedi. Artısıyla eksisiyle dürüstçe ve beyefendi gibi davrandı. Vw takasa sıcak bakmıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
22 dk.
Er

Arkadaşlar hâlen Chery bayideyim. İlk önce sıra bekledikten sonra müşteri temsilcisi ile görüşüp iptal edilen araç varsa ben almak istiyorum dedim. Cumartesi günü 48 araç satıldığını ve hiç kalmadigini söylediler. Sadece benim ayirttigim avangarde duruyor oda malesef bayram sonrası. Bu arada özelden soran arkadaşlar vardı 8 avangarde için 1690 fiyat geçerlimi değilmi diye yeni gelenler farklı gelecekmiş ama diğer bayilere sorsunlar dendi bana. Şu an gelecek araçlarda bitmiş malesef. Yani kısacası yeni gelenler fiyat farklı gelecek bilgisini aldım.

Malesef forumda yalan yanlış yorum yapan ve bilgisi olmadan sallayan arkadaşlar var. Bunlar muhtemelen çoluk çocuk diye düşünüyorum. İnsanlar birikim yapıp belki de hayatlarında ilk defa bu dolukta araca binmenin hazzını yaşarken aptalca yorumlar yazıp can sıkmayın.

Şöyle bir öneride bulunmak istiyorum. Yıllar önce Türkiye'den çekilen Chevrolet markasının Captiva modellerine sarı siteden bakın . Birde aynı modelde ve yılda Opel Renault vb markalara bakın fiyatlar nasılmış. Biri 750 diğeri 400 ise haklısınız 2.elleri çöp olmuş diyeceğim. Ayrıca o araçları alirkende uygun alındığı dikkate alınsın.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
17 dk.
Çavuş

Yalnız şu var. Eğer Chery bu vergilere rağmen piyasada kalır ve az da satsa çekilmezse Chery alanlar uzun vadede epeyce karlı çıkabilir. Çünkü şimdi aşağı çeken Çinliler olmadığı için diğer firmalar daha rahat zam yapacak ve mesela Chery eskisine göre pahalı da olsa gene piyasa genelinde en ucuz alternatif olacak muhtemelen. Ve şu ana kadar ucuzdan almış olanlar bu düzenlemeyle ikinci elde epeyi karlı çıkacak.

Tabii devam etmeleri gerekiyor önce.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 dk.
Onbaşı

İnanılır gibi değil, fiyatların düşmesini beklerken geçen hafta verdikleri fiyatların bu hafta yukseltmisler. Çinli araçlara vergi gelince diğer firmalar artik indirmiyor gibi geldi bana. Ford kuga titanyum +tek.paketi 1990
Sportage elegance konfor plus da 1990 fiyat verdi. Haziran başında 1940 diyorlardı. Chery e vergi gelmesine sevinenlere selam olsun. Sizde böyle fiyat artışı ile karşılaştınız mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
15 dk.
Yüzbaşı

Başlıkta aleni olarak marka karalamalar da başlamış. kolay gelsin şimdiden.



C
14 dk.
Er

Hangi bayi arkadaşım bu bende arayayım en azından bayram öncesi alırım hazırsa varsa . Bizimle paylaşırsanız hemen arayacağım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ankarali321
R
13 dk.
Binbaşı

Hocam kendimizi kandırmaya gerek yok Tiguan parasına tiggo 8 kimse almaz , ha Avrupa grubu indirim yapmayıp zamlamaya devam ederse Türk halkı cherye abanmaya devam eder



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FatalError2.0
C
10 dk.
Er

Ankaralı321 nick'li arkadaş sana soruyorum hangi bayide hazır Chery var ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
5 dk.
Binbaşı

Sizin mesajınızı YZ'ye vererek zıddını yazdırmış gibi geldi bana. Yapay zeka (YZ) araçları özellikle forumlar gibi platformlarda yanıltıcı veya manipülatif içerik üretebilmek amacıyla kullanılabilir. 




Bu mesajda bahsedilenler: @compas
S
3 dk.
Yarbay

Benim arkadaşa da Tiggo 7 alacaktık . O da vazgeçti. Duster yada Corolla alacakmış .



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
2 dk.
Yüzbaşı

Her akşam yatarken acaba yarın yeni vergi mi gelecek servis mi kapanacak şu mu bu mu endişesi pfff Chery sahibi olan dostlara ecir sabır diliyorum. Ben şahsen bu strese hiç gelemem. Azıcık aşım kaygısız başım.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @çaylak52
E
2 dk.
Yüzbaşı

Uğraşma arkadaşım, üstteki düzenlediği mesajında sizi alaya almıştı, benzer cümleler kurup sallamıştı bişeyler. Ss alan varsa atsın msjın önceki halini, hatta şimdi komple silmiş mesajı. Büyük acıları var belli ki



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @compas
A
29 sn.
Binbaşı

Chery ve MG inşallah fabrika açarlar Türkiye'ye.

Tofaş zaten %50 kapasiteye düşmüştü, bir ortaklık kurabilirler.

PSA'de zaten Tofaş'a geçecek inanılmaz bir piyasa hakimiyeti kurarlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.