Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 4 misafir
100888
Cevap
4059450
Tıklama
47
Öne Çıkarma
Cevap: En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5045. sayfa)
P
22 sa.
Yarbay

Bu filmi sinemada izlemiştim. Film devam ederken izleyenlerin yarısı salonu terketmişti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Alpha Centauri
P
20 sa.
Yarbay

https://m.imdb.com/title/tt4399952/
Gerilim ve gizem içerikli bir film. 1900'lü yılların ilk çeyreğinde İrlanda/İngiltere kırsalında devlet binasından hallice ama bitik durumdaki bir evde yaşayan iki kardeş (kız ve erkek) birbirine düşüyor. Kız evden ayrılmak istiyor. Oğlan izin vermiyor ve ensest duygular besliyor. Oğlan Edward buna gerekçe olarak da günahkar ebeveynlerinin koydukları kuralları öne sürüyor. Kız bu sırada yasaklandığı halde Sean adında bir adamla ilişki kurduğu an filmin aksiyonu yükseliyor. Filmde epey saçma kısımlar var. Puanım kızın hatrına 4.5'dan 5/10.

Evi epey sulak bölgeye kurmuşlar. Rögar kapağı gibi sürekli taşıyor içeriye. Son bölümde Sean'ı alırlarken zaten alt bölümün esasen ne olduğunu anlıyorsunuz. Öyle garip ve saçma bir sahne de mevcut.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 sa.
Yarbay

Kıza 5 kişi tecavüz ediyor
Kız intikam alacak, buraya kadar tamam ama sonra profesyonellere taş çıkartmayacak şekilde şeytanın aklına gelmeyecek türden herifleri öldürüyor. Üstelik kimseden yardım almadan yapıyor
Saçma kısım burası. Sen bir yazarsın testere filmindeki psikopata ne ara evrildin
Bir de kızın tecavüz sonrası kaçışı var nehre atlıyor suyun yüzeyine çıkmadan kaçmayı başarıyor
kusura bakmayın Filmi anlatmış oldum ama kızın intikamı biraz amatörce olsaydı daha inandırıcı olurdu. Birini tabanca ile öldür. Birinin üstüne benzin dök yak.
Hele son sahne var tüfekle şerife tecavüz ediyor
son sahnenin hatırına puan kırmıyorum
İkincisi de buna benzerdir ama izleyeceğim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
P
6 sa.
Yarbay

Önceki aylarda paylaştığım şu filmin konusuna acayip benziyor hocam tecavüze maruz kalan kız(lar)ın aldığı intikam bakımından:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158003811

Tabii sizin paylaştığınız film kadar ekstrem sahneler olmayabilir, konu olarak aynı. Sonlara doğru epey aksiyon ve işkence vardı intikam alırlarken.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Alpha Centauri
A
5 sa.
Yarbay

Benim filmin ilk bölümünde hiçbir sıkıntı yok gayet ciddi bir şekilde ilerliyor. Filmin ilk yarısı güzel
zaten film 1.30 değil uzatmışlar 1saat 45dk
Tecavüz sonrasında kız suya atlıyor hadi sudan kafasını çıkartsın kurşunlar isabet etmesin ona da razıyım ama kız balık gibi görünmeden kaçıyor
İntikamı ise artık fantezilerin kralı. Kız birden testere moduna giriyor
Bence amatörce intikam alsaydı efsane bir film olurdu birini kurşunla, birine benzin dök, birinin yemeğine zehir at...vs
Koca şerifi haklıyor yetmiyor şerifi afedersin yüzüstü koltukta bilmem ne.... tüfekle Tecavüz ediyor.yetinmiyor tüfeğin tetiğine ip bağlıyor
Karşıda kekeme spastik uyanıyor ip mekanizması harekete geçiyor afedersin tüfek domdom kurşunu adamın orasından girip ağzından çıkıyor karşıdaki spastik adamı da öldürüyor. Tüfekle tecavüzle bitse yine iyi. Devamı da var
Dumur olmak isteyen izlesin






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 9 Haziran 2024; 17:39:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
S
37 dk.
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >
Rüyanda Görürsün (2023) - 6/10
Elde telefonla takılırken arkada dönmelik film. Oyunculuklar çok çok kötü. Daha önce rüyada aşık olmuş bir aşk adamı olarak hikayeyi sevdim diyebilirim. Tabii bizim rüyalar siyah poşetteydi. Ne kadar klişe romantik komedi tadında olsa da; bazen bir olay olur, hayata bakış açımız değişir. Bu da bazen bir kadın olur.

< Resime gitmek için tıklayın >
Ghosted (2023) - 6/10
Romantik komedi olarak başlayan bölüm samimi, maceraya atılmaya başlandığı bölüm eğlenceliydi. Sonrasında ucuz aksiyon sahneleri var. Yavan bir romantizm var. Süresi de biraz uzun kaçmış diyebilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
Hammerharte Jungs (2023) - 3/10
O kadar utanıyorum ki. Bu filme on yılda 3 kişi falan bakacak. Sadece benim yorumum gözükecek.

İzlediğim platformda Jennifer Lawrence'ın No Hard Feelings kapağı vardı. Onu izleyeceğim diye girdim. 35 dakika Jennifer Lawrence'ın dahil olmasını bekledim. Dahil olmayacağını kabullendiğimde filmin gerçek adını aradım. Maalesef böyle bir filmi izlemiş oldum. Vakit kaybı, izlemeyin.

< Resime gitmek için tıklayın >
Anelka: L'Incompris (2020) - 6/10
Anelka'yı çok seven biri olarak keyifle izledim ama çok eksiği var. Mesela zaman kavramında sırayla gidiyor. Oynadığı takımları sırayla anlatırken birden kariyerinin sonunda oynadığı West Bromwich'teki olaya geçiyor. Fenerbahçe belgeselde 15 saniye falan geçiyor. Sadece derbilerden bile bir Anelka belgeseli çıkar. Real Madrid kısmı çok ilgi çekici. Anlattıkları dikkat çekici. Başına buyruk halleri de çok güzel aktarılmış. Yine de belgeseldeki eksiklikler çok gözüme çarptığı için beklentimi karşılamadı.

< Resime gitmek için tıklayın >
Long Shot (2019) - 7/10
Bana hitap eden tarzıyla eğlendiğim bir romantik komedi oldu. Yakın zaman önce bulunduğum Filipinler'i görmek garip hissettirdi. Seth Rogen'ı böyle karakterli bir rolde izlemek de öyle. Charlize Theron film boyunca ışıl ışıldı. Filmlerde dans sahnelerini çok severim. Bir sahnede unutulmaz bir dans performansı beklentisi oluşturdu. Beklentimi karşılayamadı.

< Resime gitmek için tıklayın >
Hokkabaz (2006) - 7/10
Cem Yılmaz'ın diğer filmlerine göre her konuda soft kalıyor. Sıcak ve samimi bir hikaye olması dolayısıyla ben de severek izledim.



N
34 dk.
Binbaşı

https://www.imdb.com/title/tt15474916/
7/10 korku filmi sevenler izleyebilir. Benim sinirimi bozdu biraz. Tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 dk.
Yarbay

https://m.imdb.com/title/tt6850820/
Yine bir intikam filmi daha
Kocası ve kızı sokak çetesi tarafından öldürülen bir kadının adeta John Wick'e dönüşerek latin mafyanın içinden geçmesini anlatan bir film
Bu filmde mantık ararsanız size uygun bir film değil çünkü ailesini kaybeden her kadın John Wick'e dönüşmez dönüşemez profesyonelce ölmeden çetenin içinden geçemez
Ama intikam odaklı aksiyon dolu bir film izlemek istiyorsanız doğru bir filme denk geldiniz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 9 Haziran 2024; 22:51:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 dk.
Yarbay

@Kartal Göz ile önceki aylarda epey beğenerek izlediğimiz ve hatırladığım kadarıyla devam filminin geleceğini öğrendiğimiz bir eser. Gerçekten başarılı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz , @ne_demek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.