Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
79
Cevap
9270
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: 11 Mayıs 2024 Moto Kurye Cinayeti (Yine bir suç makinesi tarafından işlenmiş bir cinayet) (5. sayfa)
S
3 hafta
Teğmen

Roman vatandaşı değilim ama olsaydım bundan asla gocunmam aksine bundan gurur duyardım. Tarih konusunda ne kadar bilgilisiniz bilemem ancak Türk Milletinin asli unsuru Roman vatandaşlarımız hiçbir zaman bu devlete, kendilerine yapılan haksızlık, ikinci sınıf vatandaş muamelesi, ötekileştirmeye rağmen isyan etmemişler aksine ne zaman çağrılsalar vatan hizmetinde olmuşlardır. Tabi siz bunu bilmezsiniz. Veya işinize gelmez. Üstüme alınmaya gelince Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Bu topraklarda yaşayan hiç bir vatandaşıma yapılan ötekileştirmeyi ayrımcılığı kabul etmem. Bence sizde hangi ülkenin vatandaşıysanız veya kendinizi vatandaşı olarak hissediyorsanız vatanınızı böyle savunun. Saygılarımla



V
3 hafta
Binbaşı

Değiştirsinler işleri ne? Ab üyeliği falanda kalmadı. Kime ayak uydurulacak?

Bir suçu 3-5 kere işleyip meslek edinenler, bebeğe tecavüz edenler... Bunların iflah olmayacağı belli. Mahkeme sonrası grup grup eski usul duvara dizsinler beşer onar kurşuna dizilip infaz edilsin.
Bunu yapmak kolay kanunu yapsınlar gerekirse halkoyuna gitsin sonuç olarak evet çıkar. Evet çıkınca herhangi bir partide eleştiremez.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kayrabey
K
3 hafta
Yarbay

Katılıyorum. Böyle suçların cezası ölüm olmalı.




Bu mesajda bahsedilenler: @Vanished Man
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.