Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
45
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CORSAİR HS80 Sorunsalı.
K
2 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu öve öve bitiremedikleri kulaklığı satin aldim ve kulakligin ses seviyesi oyunda ses kasmak için hiç yeterli degil. Ses kalitesi iyi ancak bir önceki kullandığım gamepower medusa ile daha iyi ses kasıyordum desem cidden yalan olmaz. Kulaklığı pcye bağladım ve normal ayarlarda hem kulaklık ses seviyesi hemde sistem sesleri sonda PUBG ye girdim. Sesleri duyduğum noktalarda hic sorun yok ama önceki modele göre gerçekten sesi daha az duyuyorum ve ayak seslerini fark etmem zorlaşıyor. Corsairin kendi yaziliminda belli basli ayarları karıştırdım ve oradaki ayarlar genellikle müzik dinlerken iyi oluyor. Bass ayarı müzik için çok güzel ayarlanıyor fakat FPS modundaki ses ayarı bile bana yeterli gelmiyor. Ayrıca şöyle bir gariplik var Corsair yazılımını kullanırken ayar yaptığımda bloody mousenin tuşlarınıdaki makroyu devre dışı bırakıyor şaka gibi. Mouseyi usbden tak çıkar yapınca geri düzeliyor. Bu kulaklık için en iyi ayarı yapabileceğim bir program var mıdır ve ses kasmak için özellikle hangi ayarlar yapılması gerekiyor. Bircok forumda dolby acces kullanılması önerilmiş gittim 47 TL'ye satın aldım. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. Sorunları toparlayıp aşağıya kısaca ekliyorum.


1-) Kulaklık normal ayarlarında stereo açık bir şekilde oyunda ses kasılıyor ancak ses seviyesi düşük. (Kaliteyi bozmadan bu seviye nasıl artırılır.

2-) dolby acces denilen uygulamayı corsairin kendi yazılımında aktifleştirmek gibi bir seçenek veya özellik varmı yoksa Windows mağazasından mı alınabiliyor sadece. Ve bu yazılım ile corsair icuice aynı anda çalışıyor mu ?

3-) Corsair yazılımı Bloody w90 Max mousenin makrosunu pasif hale getiriyor. Bu kesinlikle Corsair programından kaynaklanıyor. Programı kaldırınca sorun çözülüyor veya mouseu tak çıkar yapınca düzeliyor. Corsairin sadece ama sadece kulaklık için bir yazılımı varmı? Yoksa dolby acces bu iş için biçilmiş kaftan mı.

4-) Kulaklığın microfonu açıkken RGB'si yanmıyor (microfondaki ) ve kapalı konuma getirilince yaniyor. Bunun nedenini yazılım üzerinden çözemedim yada ben ayarlayamadım.

Bir insan 2800 TL veripde kulaklık aldığına bu denli pişman olurmu sözüm ona herkes gamepower kulaklığa birde çöp diyordu. Şu ana kadar corsair kulaklığın mikrofonundan baska ve estetiği ve rahatlığından baska bir olayını göremedim.

Bilgili ve deneyimli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.