Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
145
Tıklama
2
Öne Çıkarma
İddia: Nintendo, Switch 2 için Breath of the Wild Remastered üzerinde çalışıyor
M
2 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

İddia: Nintendo, Switch 2 için Breath of the Wild Remastered üzerinde çalışıyor
2017 yılında hayatımıza giren Nintendo Switch, kısa sürede dünyanın en çok satan konsolları arasında yerini aldı. Switch her ne kadar başarılı bir platform olsa da son yıllarda yeni teknolojilerinden mahrum kaldı. Bunun üzerine Nintendo, yeni nesil Switch için çalışmalara başladı. Bir süredir sızıntılara konu olan ve gelecek sene satışa sunulması beklenen yeni Switch, iddialara göre The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ın yenilenmiş versiyonu ile gelecek.



Ayrıca Bkz.Sony’nin PSN krizi devam ediyor: Ghost of Tsushima birçok ülkede satıştan kaldırıldı



Breath of the Wild’ın yenilenmiş versiyonu yolda



Nintendo Switch’in çıkış oyunları arasında yer alan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, son yılların en başarılı oyunlarından biri olmayı başardı. Muhteşem dünyası, ilgi çekici mekanikleri ve eşsiz grafik stili ile oyuncuların kalbini kazanan yapım, iddialara göre Switch 2 için yenilenecek. 



X platformunda Midori ismi ile bilinen bir kaynak, Nintendo’nun “U-King-O” kod adına sahip bir oyun üzerinde çalıştığını belirtti. Skipper93653 isimli bir X kullanıcısı ile bu yapımın yenilenmiş bir Breath of the Wild olduğunu belirtti. İddialara göre Breath of the Wild, “U-King” kod adı ile geliştirilmiş ve bu kod adına eklenen -O eki, Nintendo’nun yeni nesil konsoluna işaret ediyor. 



İddia: Nintendo, Switch 2 için Breath of the Wild Remastered üzerinde çalışıyor
Tüm bunların yanı sıra geçtiğimiz yıl ortaya çıkan iddialar, Nintendo’nun yeni nesil Switch konsolunu geliştiricilere Breath of the Wild demosu ile gösterdiğini belirtmişti. Bahsi geçen demonun yüksek çözünürlüğe ve 60fps desteğine sahip olduğu belirtilmişti. Görünüşe göre Nintendo, gerçekten de Breath of the Wild’ın yenilenmiş bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Muhtemelen gelecek yıl tanıtılacak olan bu versiyonun yüksek çözünürlük, 60fps ve yenilenmiş grafikler ile gelmesi bekleniyor.




Kaynak:https://comicbook.com/gaming/news/breath-of-the-wild-remaster-leak-nintendo-switch-2/

 Haberi Portalda Gör

T
2 hafta
Yüzbaşı

quote:

İddialara göre Breath of the Wild, “U-King” kod adı ile geliştirilmiş..
İddia değil gerçek, emülatörde oyunu açarken U-King.rpx dosyasından açıyorsunuz.



K
2 hafta
Yüzbaşı

Breath of the Wild emulator'da 30 saat kadar oynamışlığım var (sonra sıkılıp bıraktım) güzel oyun detaylar mekanikler iyi ama PC'de daha önce defalarca gördüğümüz şeyler, bir noktadan sonra sıkıyor ve (basitçe söylemek gerekirse) çok çocuksu geliyor ve kendini tekrar ediyor, tabi Nintendo oyuncusu için ilk defa karşılaştıklarından devrim oldu..




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.