Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
600
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BONUS BİYOMETRİK KART ÇIKTI - 1800 TL ÜCRET
D
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

1800 tl aidati var..maas müşterileri muaf


https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari/bonus-platinum-biyometrik


< Resime gitmek için tıklayın >


  • Bonus Platinum Biyometrik çip teknolojisini parmak iziyle bir araya getirerek, kart sahiplerinin fiziksel noktalarda ödeme yaparken kimliklerini güvenli şekilde doğrulamalarına (parmak izi ile) ve hızlı bir şekilde ödeme yapmalarına olanak sağlayan son teknoloji kredi kartıdır.
  • Bonus Platinum Biyometrik ile tutar fark etmeden tüm alışverişlerinizi sadece parmak izinizi okutarak saniyeler içinde hızlı ve güvenle yapabilirsiniz.
  • Alışveriş deneyiminize başlamak için ilk önce parmak izinizi kartınıza tanımlamanız gerekmektedir.
  • Kart başvurunuzun onaylanması ile birlikte parmak izinizi Bonus Platinum Biyometrik kartınıza tanımlamak için kartınızla birlikte parmak izi tanımlama cihazı size özel bir kit içinde adresinize ulaştırılacaktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 13 Mayıs 2024; 0:32:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konuyu açan arkadaşımız "sonunda çıkmış" diye bir ifade kullanmış. Hocam lütfen bize izah eder misin hayatının hangi kısmında parmak iziyle ödeme yapamama ile ilgili bir ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı XpressMusic34 - 2 hafta +6
B
2 hafta
Yüzbaşı

çok gereksiz bi ürün çıkarmışlar. millet dünyada telefon saat ile ödüyor hatta avuç içi ve yüzünüzü göstererekte ödeme yapıılan yerler var. bunlar parmak izli kart çıkarmışlar.



X
2 hafta
Yarbay

Konuyu açan arkadaşımız "sonunda çıkmış" diye bir ifade kullanmış. Hocam lütfen bize izah eder misin hayatının hangi kısmında parmak iziyle ödeme yapamama ile ilgili bir eksiklik çekiyordun ya da problem yaşıyordun?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Mayıs 2024; 15:51:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
2 hafta
Binbaşı

Ya teknolojik yenilikler iyidir ama sırf bunun için 1800 TL vermek de. Bilemedim... Muhtemelen yanında gönderdikleri aparatın ücretidir bu.

Şahsen Samsung saatler ile Akbank'ın kartlarıyla ödemek daha havalı.



D
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Her şeye olumsuz eleştiri yapmayı seven bir milletiz.3 ay önce haberi yapılmıştı bende ona istinaden bilgi verdim iyi akşamlar
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158057358





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 12 Mayıs 2024; 22:0:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
X
2 hafta
Yarbay

Hocam estağfurullah ben bir soru sordum sadece.




Bu mesajda bahsedilenler: @DarthWorm
M
2 hafta
Teğmen

Sistem temassız ödemelerde parmak izimizle doğrulama yaparak çalışıyor anladığım kadarıyla. Ancak yine de tam olarak nasıl çalışıyor ve ne gibi avantajı var çözemedim. Kart kayıp olduğunda habersiz çekim yapılamaz bu avantajı olur gibi duruyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.