Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
16314
Cevap
703621
Tıklama
67
Öne Çıkarma
Cevap: Diablo IV [ANA KONU] | 4. Sezon (838. sayfa)
C
dün
Yüzbaşı

Bunu fark etmiştim. Başlangıçta cok hızlı şekilde boss canın indirirken sonlara doğru hasar azalıyordu. Tabi ki boss savaşları karmaşasında bunu anlamıyor insan ama arkasında mekanik güzel işliyormuş.

Bu vesileyle dh güzel bir bilgi aktarmış olduk tekrardan teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @dombiliya
B
dün
Yüzbaşı

Büyücü paragon konusunda en kötü karakter hasarinin düşük olmasının sebebi de paragon. Tek istisna yanma build leri.

Diğer karakterlerin paragon larında sınırsız yükselen hasar artışları var. Büyücü de hep limitler var. Halbuki limiti barbar ve rogue a verip, Druid ve buyucuden limitleri kaldıracaksın ki büyücü ve druid hasar olarak yetişebilsin..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
dün
Yüzbaşı

Buyucude flamewaever eldiven olmadan firebolt buildi oynanabilir mi?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 sa.
Yüzbaşı

Kullanırsın tabi. Hasarın biraz düşük olur. Açığı kapatmak için kitle kontrolü etkilerini yayan aspect takarsın herkesi cc ye sokmak icn



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ajmel Efkar
Z
8 sa.
Yarbay

Arkadaşlar bu akşam başlayayım diyorum etkinlik de varmış. Daha önce 15 saat oynamışım aralıklarla ama oyunu neredeyse hiç bilmiyorum gibi düşünebiliriz bu durumda. Elektrik ata ata düşmanları şoklaya şoklaya ilerlemek istiyorum bunun için büyücü açmam lazım değil mi? Çünkü mesela Grim Dawn'da yıldırım hasarını Druid benzeri bir sınıf var o sağlıyordu.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
8 sa.
Yarbay

Evet bu akşam etkinlik var ayın 21 kadar. Ama kendi içinde o tarihe kadar farklı etkinlikler olacak. Oyunda bol bol goblin olacak. Altına boğacaklar bizi. Daha fazla değerli itemler düşecek. Stor kısmından da 1 adet istediğimiz bir eşyalı ücretsiz alacağız.

Diablo 4 ve Diablo pc de çıkmış olan mobil oyununu oynayanlar etkinlikten yararlanabilecek. Oyunun çıkışının 1. yıl dönümü özel yapılan bir etkinlik.




Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
N
7 sa.
Yarbay

Arkadaşlar bir kaç gün önce yayınlanan güncelleme sonrası oyunda etkileşim tuşu sorunu yaşayan var mı?

Sandıkları açarken, skilleri kullanırken sorun yok ama demirci diğer craft yapan karakterler ve item satanların yanına gelip etkileşim tuşuna basınca oyun tepki vermiyor. 5-6 defa basınca tepki veriyor ve çıkması gereken ekranlar çıkıyor.

Valla bu oyun bana kafayı yedirtecek sonunda.

Nazar değmesin 2 gündür oyunu kapatıp tekrar açmama sebep olacak donma sorunu yok. Oyunu silip sıfırdan indirince düzeldi gibi o (Gerçi dikey senkron diye ayar var onu kapadım) . Ama 5-10 saniye süren donmalar devam ediyor ve onlarda cehennem bölgesi etkinliklerinde can sıkıyor. Çünkü etkinlikler sıkça ölüyorum o donmalar yüzünden.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 6 Haziran 2024; 12:4:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
7 sa.
Yarbay

Evet o sorun var. PC platformunda çok sık yaşıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
N
7 sa.
Yarbay

Ben pc değiştirince bazı sorunlar düzelir diye biran önce bütçemi ayarlayıp yeni pc geçmek istiyorum ama iyi donanımı olup da sorunlar yaşayanları okudum bir kaç sitede öyle olunca acelesi yok diye karar verdim.

Bizim site ile adaş olan bir sitede bir üye 4070 ekran kartına sahip olup da sorunlar yaşadığını filan yazmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @zulu123
B
6 sa.
Yüzbaşı

Maalesef grim dawn daki elektrik çeşitliliği diablo 4 de yok. Grim dawn da sınıfların adını unuttum ama demolitist, arcanist, şaman, inquisitor, oathkeeper ile adanmış elektrikli build ler yapılıyor idi diye hatırlıyorum.

Diablo 4 de demolitist ve oathkeeper in karşılığı yok. Inquisitor ün karşılığı olan rogue (o da zorlama karşılığı) da da elektrik yok.

Geriye kalanlar arcanist diablo 4 de sorcerer (ben büyücü diyorum) güzel elektrikli build leri var. Şaman karşılığı druid de de güzel elektrikli build ler var.

Bana hangisini önerirsin diye sorarsan büyücü derim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
Z
5 sa.
Yarbay

Detayli cevabiniz icin tesekkurler. Sorcerer ile baslangic yapiyorum öyleyse.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Brazian
D
5 sa.
Yüzbaşı

Arkadaşlar bu necro'nun skeleton'larının dmg ve life'ını karaktermi belirliyor? yani ben %20 hasar aspect aldığımda iskeletleride pasif olarak etkiliyormu bu? yada life kastığım, zırh kastığım zaman pasif etkiliyor mu? yani iskeletler benim %50-%75'im gibi bir oran matematiği var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 sa.
Yüzbaşı

Sizin statlariniz %100 olacak şekilde etkiliyor. Mesela siz %9 can artar stati eklediniz pet lerinde canı %9 artacak. Ya da siz kitle kontrolü etkisindekine %60 fazla vurura sahipseniz onlarda öyle.. tüm statlar için geçerli.

Siz bir stat a ne eklediyseniz ve ne kadar arttırdıysanız, aynı şekilde petlerin statları da ekler ve artar. Mesela Sizin kritik şansınız %5 olsun, petin kritik şansı da %20 olsun ham hali ile.. Sizin itemleriniz ve pasiflerinizden +%20 gelsin ve x%60 kritik şansı gelsin. Bu durumda Sizin kritik şansınız (5+20)×1,6=40 olurken pet (20+20)×1,6=64 olur gibi... Sizin base (ham temel giriş başlangıç artık nasıl isimlendirirseniz) degerleriniz ile petlerin degerleri hepsi eşit değil. Ama artışlar ve eklentiler eşit %100.

4.sezon öncesinde %10 idi bu oran artık %100.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DUKE_ouranus
S
4 sa.
Yarbay

Necro açmıştım.85 oldum ama nasıl oldum bende bilmiyorum salıyorum gidiyor minionları.
Bunun iyi bir türkçe anlatımı vb var mı acaba? Gear stats önceliğini bile bilmiyorum hiç araştıramadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
2 sa.
Yüzbaşı

Türkçesi de öyle hocam. Salıverin küçük enişteleri. Taaa ki oyun zorlasana kadar öyle çok tuşlara basmanıza gerek yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Shafter
D
28 dk.
Yüzbaşı

Hocam YouTube de bir kaç tane rehber vdeosu var sadece adamların dediklerini yaparak pit 80 rahat dönüyorum. İtemlerim daha +8 de hepsini +12 yapıp eksik statlı bir kaç itemi de tamamlarsam 120 zorlarım gibi geliyor. Golem buildi yapacaksanız tavlamalarınız Golem hasarı golem aktif bekleme süresi azaltma ağırlıklı olacak Ana statımız Zeka bazı itemlerinizde savunmasız hasarı ve kritik ihtimali ni de getirmeniz gerekiyor . Silah olarak çift el kılıç kullanmanızı tavsiye ederim . Pasif skili kritik hasarı boss ve elitlerde harika tek atışlar yaptırabiliyor. Biraz da hareket hızınızı arttırabilirseniz çok iyi olur mobilitemiz necrolar olarak çok kötü maalesef. İtem öğelerinde golem ustalığı , iskelet sihirbazlığı getirmeye özen gösterin toplam 100 milyondan fazla parayı bu item öğesi büyülemeye olaylarına gitti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defias -- 6 Haziran 2024; 19:1:9 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Shafter
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.