Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
400
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 20 YAŞ ÜNİVERSİTE İÇİN GEÇ Mİ (2. sayfa)
İ
geçen hafta
Teğmen

Bu yerleşme işinin olumsuz tarafı şu hocam kontenjan belli değil olacak mı olmayacak mı belli değil başının sonunun belirsiz olması. Siz psikolojik olarak bu işin sonu kesin değil deyip umutsuzluğa kapılıp bırakıyorsunuz çalışasınız gelmiyor. Genelde o yerleşen şu mantıkta benim başka seçeneğim yok ara vermeden sonuna kadar bir umut çalışacağım olursa olur olmazsa seneye tekrar yani onun zaten başka şansı yok tek yolu bu. Hocam arkadaşınızın olayındaki öyle bir noktaya geldik ki işten çıkarılma korkusundan dolayı ne olur ne olmaz herkes kendini garantiye almaya çalışıyor başka alana yöneleyim hiç olmadı 2. bir mesleğim olsun diye öyle düşünüyor olsa gerek garip bir dönem


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_Zer0_
M
geçen hafta
Yüzbaşı

:D



_
geçen hafta
Çavuş

Hocam kontenjan belli mi olacak mevzusu ayrı bir sorun. Zaten bu sınava o kadar ciddiye almamamın sebeplerinden 1 tanesi de bu.

Ben şu an işe girmesem sürekli hala dgs peşinde çalışacaktım. Evet benim mühendis olacağım günlerde gelecektir fakat para olmadan, maddiyat olmadan okumak sorun.

Benim arkamda ailemin yarısı desteklerken bir kısmı desteklemedi.

Yösten öğrenci alıp bizi dışarıda bırakmaları sorun, çalışırsın iyi sıralama yaparsın iyi okula yerleşmezsin sorun, bounlu, odtülü adam sırf kolay sınav der sınava girer önüne geçer sorun, bu sene zaten DGS'den 2 yıllıkların belli geçiş hakları bile azaltıldı, laborantlıktan hemşirelik vs kaldırıldı adaletle ilgili bölüme gidenler adalete gidemiyor artık.

Kontenjanları 1'e düşürdüler geçiş yapılan bölüm sayısı dahi azaltıldı.

Bu trajedidir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @izayoi
O
geçen hafta
Teğmen

cok gec kardesim senin simdiye kadar coktan coluk cocuga karisman gerekiyordu. makara mi yapiyorsunuz olum anlamiyorum ki. 20 yasinda universite gec mi diye dusunecegine, henuz daha 20 yasinda uniye baslamaktan cekinecek kadar ozguvensiz olmamin sebebi ne diye dusunup ona yogunlas. gencecik adamsin daha once ozguven problemini coz yoksa en iyi uniye de gitsen hayatsal bi basari gosteremez hep mutsuz olursun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.