I

Teğmen
12 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
868 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
I
2 hafta
(Ss\u0027li) Forum 2005 Yılına Geri Dönmüş
Mesaj sayısı bakımından geçen yıl 2005'in bile gerisine düşmüşüz. Bu yıl daha da düşük olur. O yıllarda minimum ADSL bağlantı hızı 256 Kbps iken, maksimum bağlantı seçeneği 1-2Mbps'miş. Ona rağmen daha fazla mesaj atılıyormuş. Düşünün artık durumu.

Nereden nereye gelmiş forum. Hey gidi günler.


< Resime gitmek için tıklayın >
I
4 hafta
Herkesin nerede olması
Türkiye'de 80 milyon insan var. Bunlardan nereden baksanız 60 milyonu internet kullanıcısı. Bunların da asgari 40 milyonunun her gün internete girdiğini varsayıyorum. Bu şartlar altında cayır cayır insan kaynaması gereken forumda neden hiç kimse yok? Sokağa çıksam daha fazla insana rastlarım. Forum bomboş. Eskiden çoğu bölümde donanımlı kaliteli üyeler vardı, konu dışında açılan konu anında efsane olurdu espriler on numaraydı. Nerede abi bu millet? Herkes tiktok'ta instagram'da mı takılıyor? Herkes gerçek hayatta tanıdıklarıyla whatsapp, dc falan mı kuruyor?
I
2 ay
Bedelli Amasya 15. Piyade Er Eğitim Tugayı
Bedelli askerlikte burası iyi midir, rahat mıdır gidenler bilgi verebilir mi?
I
2 ay
Herkese selamlar ifadesinde anlatım bozukluğu var mı?
Merhaba, normalde herkese selam deriz ama sizce herkese selamlar ifadesinde özne yüklem uyuşmazlığı veya bir anlatım bozukluğu var mı?

Bilgisi veya fikri olan paylaşabilir mi?
I
3 ay
Forumun uzun zamandır sessiz sakin olması
Bunu fark ettiniz mi bilmiyorum forum yıllar önceye göre daha sessiz. Esprili csb konular ürün inceleme konuları hele o dönem yaz ayları sıcak samimi ortam vardı. Zeytinin konservesinden çanak antenden wifi menzil artırıcı yapan vardı paylaşımlar aktiflik fazlaydı. Anlamadığım şimdi insan sayısı daha fazla ama internet kullanımının en yüksek olduğu dönem olduğu halde herkes nerde ne yapıyor? Eski nesil çoluk çocuğa karıştı forumu bıraktı o neyse yeni nesil forumda olmadığına göre nerdeler film dizi oyun takılıp kendi kendilerine mi internet kullanıyor?
I
5 ay
Bu kelime kesmeyle ayrılır mı? Yazım kuralları
Merhaba, TDK Osmanlı'dan kelimesini kesmeyle ayırırken Osmanlının kelimesini ayırmamış. (TDK'nin kendi sayfasında yok makalelerinde denk geldim) Yanlışlık mı var yoksa bir açıklaması var mı bu kelimeler nasıl yazılır? Bilenler veya tahmini olanlar varsa fikir belirtirseniz sevinirim.
I
9 ay
[ANKET] Forumun bu sefer cidden bitmesi
Şöyle forumda geçmişe bakınca aktiflik her sene giderek azalmış sizce bu insanlar forumdan sosyal medyaya mı geçtiler yoksa genel hepsini mi bıraktılar?

Yıllara göre mesaj sayıları: Bu yıl 2004'ün mesaj sayısıyla neredeyse aynı.
< Resime gitmek için tıklayın >
I
9 ay
1 kg süt kaç litredir?
Sütü ölçmek için teraziye konduğu nerde görülmüş yardım edin 1 kg süt 1 litreye eşit midir?
I
10 ay
Bedelli ücretini erken ödeyip askerlik sonra yapılabilir mi?
Merhaba tecilim 2026 yılına kadar gözüküyor e devlette. Bedelli ücretini şimdi ödeyip askerliğe 2026 yılında başvurarak yine o tarihte gidebilir miyim bu mümkün mü? Ödeme yapıldığında tarihin erkene alınma durumu olur mu?
Teşekkür ederim.
I
11 ay
çıkma teklifi
hocamlar hoşlandığım kıza teklif etmeyi düşünüyorum nasıl edeyim sizce var mı farklı bir yöntem sosyal medyadan değil yüz yüze demeyi düşünüyorum çıkar mısın diye
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.