I

Teğmen
12 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
940 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
I
3 hafta
Redbullun Nerede Olduğu Sorunsalı
Son günlerde forumda epeyce tartışılan husus
I
3 hafta
redbull-epsilon/hamza-şoray
Ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılacak
Asıl savaş simdi başlıyor
Tarafını seç ya da ortadan kaybol
I
3 hafta
Bu zamanda iş bulmak zorlaştı mı?
Bu dönemde eskiye göre iş bulmak zorlaştı mı? Tanıdık hukuk okudu iş aradı aradı bulamadı. Başka tanıdık keza üniversite mezunu iş aradı bulamayınca pandemi öncesinde girip ayrıldığı çağrı merkezi işine geri döndü.

İş bulmak iyice zorlaştı mı yoksa halen arayan buluyor mu?
I
3 hafta
.
..
I
4 hafta
.
.
I
2 ay
Herkesin nerede olması
Türkiye'de 80 milyon insan var. Bunlardan nereden baksanız 60 milyonu internet kullanıcısı. Bunların da asgari 40 milyonunun her gün internete girdiğini varsayıyorum. Bu şartlar altında cayır cayır insan kaynaması gereken forumda neden hiç kimse yok?

Sokağa çıksam daha fazla insana rastlarım. Forum bomboş. Eskiden çoğu bölümde donanımlı kaliteli üyeler vardı, konu dışında açılan konu anında efsane olurdu espriler on numaraydı. Nerede abi bu millet? Herkes tiktok'ta instagram'da mı takılıyor? Herkes gerçek hayatta tanıdıklarıyla whatsapp, dc falan mı kuruyor?
I
2 ay
.
.
I
2 ay
Özelde muayene reçetesini devlette yazdırmak
Selamlar özel klinikteki doktorun yazdığı reçeteyi SGK karşılamıyormuş ilaçları hesaplı şekilde temin etmenin makul bir yolu var mıdır?
I
3 ay
.
.
I
5 ay
(Ss\u0027li) Forum 2005 Yılına Geri Dönmüş
Mesaj sayısı bakımından geçen yıl 2005'in bile gerisine düşmüşüz. Bu yıl daha da düşük olur. O yıllarda minimum ADSL bağlantı hızı 256 Kbps iken, maksimum bağlantı seçeneği 1-2Mbps'miş. Ona rağmen daha fazla mesaj atılıyormuş. Düşünün artık durumu.

Nereden nereye gelmiş forum. Hey gidi günler.


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.