Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
31508
Cevap
1715378
Tıklama
95
Öne Çıkarma
Cevap: Araç içi kamera Tavsiyesi (1576. sayfa)
K
dün
Yüzbaşı

Karşıdan gelen yakında değilse pek okunmuyor. Malum memlekette dandik led far fetişi var. Çok parlıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Why Shy
M
dün
Binbaşı

Çok emin değilim ama sanırım pilli




Bu mesajda bahsedilenler: @dursung_
G
dün
Binbaşı

Her ikisi de pilli. Kisa bir arama yaparak batarya degistirme videolarini gorebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dursung_
W
dün
Yarbay

Gündüz karşıdan gelenin plakasını yine okuyamıyor mu


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kovalenko
G
dün
Binbaşı

A119 Mini-2 2K HDR kameram bugün geldi ve hemen mevcut kameramda kullandığım kartla deneme yaptım. Sandisk Ultra 128Gb Class10 XC1 kart sorunsuz bir çalışıyor, kayıt alıyor. Tabi bu tek kamera için geçerli. Edurance kartlar almaya yaptığım bu denemeler neticesinde bence! gerek yok. Normal bir class10 kart hayli hayli işinizi görecektir. Çift ya da 3lü kamera setlerinde ise durum değişebilir. Görüntü adedi fazla olacağı için yazma hızı daha yüksek kartları tercih etmekte fayda var. Bu yüzden mevcut kartımı kullanmaya devam edeceğim gibi duruyor. Birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi planladığım için kamerayı aracıma montajını yapma konusunda kararsız kaldım açıkçası. Yedek Seffaf sticker vs var tabi ama şimdilik duruma göre hareket edeceğim.

Sesli komutları çok iyi algılıyor. Bu konuda sorun yaşamadım. Evde test ettim, araçta bir miktar durum değişebilir. Denemek lazım. Sorun olacağını sanmıyorum.

GPS hızlıca bağlandı evdeki denemede. Araçta da farklı olacağını düşünmüyorum.

Telefon uygulaması genel olarak iyi, tüm ayarları telefondan yapabiliyorsunuz,

Kemaranın zamanını uygulama üzerinden telefonunuzun zamanı ile eşitleyebiliyorsunuz. Ayrıca tarih girme derdiniz olmuyor.

HDR kayıt seçilirse Kare hızı 30FPS e düşüyor. Şahsen aracımdaki mevcut kamerada HDR kayıt yapıyorum sürekli, görüntü daha dengeli oluyor. Tabi 60fps in kalitesi başka. Arasında seçim yapmaya gerek yok. Otomatik zaman ayarı var. Belirlenen zamanda HDR kayıt yapmaya başlıyor. Ayrıca Auto ayarı var ışığa göre kendisi karar verip devreye giriyor.

Türkçe dil seçeneği ve sesli uyarılarda türkçe seslendirme var ama sesli komutları sadece ingilizce algılıyor.

3 farklı bitrate seçebiliyorsunuz. ben yüksekte kullanıyorum mevcut kameramda, bunda da yüksek ayarladım.

Park modu detaylarını genel olarak beğendim, nasıl kayıt yapılacağı, darbe şiddeti, zamanlaması, hareket algılama gibi seçenekleri var.

GPS park modunda kapatılabiliyor, batarya (akü-Powerbank) tasarrufu için iyi bir detay.

Benzer şekilde park modunda ki kayıt seçenekleri de güzel. Otomatik algılama, 1-2-5-10 fps, düşük bit hızında kayıt gibi seçenekler mevcut. Zamanlayıcısı da var
30dk dan 48 saate kadar secenekler mevcut, ayrıca kapatılabiliyor süresiz kayıt için.

Genel olarak beğendim, Duo kamera almak yerine (arka kameralarda kalite biraz düşük olur) minik boyutları nedeniyle ile arkaya da ileriki zamanda 2. si alınıp takılabilir ve daha iyi görüntü kalitesi elde edilebilir diye düşünüyorum. Wi-Fi ile bağlanıldığı için sorun da olmaz.

Şimdi Kitapçığına baktım; "This memory card must have Class-10 or UHS-I rating and the capascity is up to 512GB" yazmakta. 512Gb a kadar class10 UHS-I sorunsuz kullanılabilir. Sanırım bu durum (endurance özellikli) çift kameralar için geçerli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 4 Haziran 2024; 9:8:25 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 sa.
Yüzbaşı

Okunuyor hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Why Shy
K
7 sa.
Yarbay

Hayırlı olsun kaptan yalnız muhakkak CPL filtresini de al derim..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @genckaptan
G
4 sa.
Binbaşı

Teşekkür ederim, Bu konuda eski kameramda HDR kayit yaparken bir sıkıntı yasamadim. Cpl filtre konusunda biraz kararsizim. Çünkü gunduz parlamayı önlerken gece görüşü bir miktar da olsa dusurebiliyor. Kamerayi taktigim zaman buna karar vereceğim duruma göre. Su an kutusunda yatiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @khanstern
D
18 dk.
Teğmen

Herkese iyi akşamlar, viofo A119 v3 cihazım geldi. Elektrik aksamı vs bilmeden kendi başıma halletmeye çalışmalı mıyım? Pahalıya patlar gibime geliyor. Çakmaklığım nedense fiestayı aldığımdan beri çalışmıyor, ben de zaten çakmaklığı kullanmadan sigortadan bağlamak istiyorum, ihtiyacım olursa çakmaklığı kullanayım diye. Aparat vb gerekiyor mu bana, herkese çok teşekkürler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.