Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
439
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: ABD ve Çin gerginliğine RISC-V feda mı ediliyor? (2. sayfa)
D
3 hafta
Yarbay

sana fazlaca kendi rejimin övülmüş. kardeş , cumhuriyet(illa halk tarafından yönetilme olmaya bilir bakınız bizde cumhuriyet diktatörlükte başta),demokrasi padişahlık, krallık, kominizim, diktatörlük, dini yönetim bunlar önemli değil kardeş hepsinin kendine göre artısı eksisi var vatandaşını geri zekalıda yapmaz süper zekalıda yapmaz yönetme biçimi bir nevi. bunlara takılma çin pislik abd pisliğin karesi. abd çini kıskanıyor hemde nasıl , çinde abd nin teknolojik gelişmişliğini kıskanıyor ona ulaşmak içinçırpınıyor.




G
geçen hafta
General

Kendi uydu gözlemimiz yoktu, bize terör ile ilgili destek veriyoruz dediler uydu görüntülerinden konum verdiler ama hep 6-12 saat öncesinin bilgisini verdiler böylece biz gittiğimizde terörist filan yoktu.

Drone verdi İsrail ama çok az verdi 12 adet yarısı bir yıl sonra çalışmaz oldu. Aramız iyi olursa tamir ediyorlardı. Pilotlar onlarındı istediğimiz zaman uçuramıyorduk. Hani görsek drone ile teröristleri anında imha edemiyorduk silahsızdı drone.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Xtrud
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.