Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
183
Tıklama
0
Öne Çıkarma
9.SINIFTA OBP ÇOK ETKİLER Mİ
K
3 hafta
Er
Konu Sahibi

Merhabalar ben şuan 9.sınıfı bitirmek üzereyim ve ilk dönem ortalamam 81 civarıydı bu senede yüksek ihtimalle ona benzer bir şey olur bu sizce yks sınavı için kötü bir puan mı yoksa önümüzdeki senelerde halledebileceğim bir şey mi




Y
3 hafta
Binbaşı

berbat bir puan önündeki seneler sürekli 98 99 yapamayacaksan iyi üniversitelere girerken çok geri atacak. özel okulla puanları şişirdiğinden sistem böyle.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
3 hafta
Binbaşı

Knk artık 93-94 altı obp her sıralamada üzüyor. Vepuan sitesine gir sıralamalara göre ne kadar attığına bak. 10k yapsan 14-15 bine atar 81 obp. 10 bin yap 99 obp olsun 8 bine atar arada neredeyse 2 kat fark var 8 nere 15 nere. Ben 75 obp ile sayda 15k yaptım 23k ya attı hamda kazanabildiğim bir sürü yer kaçmış oldu. Obp cidden çok önemli ve maalesef değiştirme şansın da yok. 2-3 net fazla yaparsın farkı kapatırsın diyenlere de bakma. 1k yapmak için zaten 78 ayt yapıyorsun ne yapacan 81 mi yapacan farkı kapatmak için?

Eğer okulunda notlar çok kıtsa hocalar sorunluysa ve okulun çokta iyi değilse notu bol bi özele geçmeni tavsiye ederim ailenin durumu varsa tabi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 hafta
Binbaşı

10-11-12. Sınıfta 99 ortalama yapsan okul bitince ortalaman 94.5 olur çok iyi değil ama üzmez. Eğer derece hedefin varsa bundan sonra 99 obpye oynaman lazım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 hafta
Teğmen

Doğru çok geri atacak ama benim 9da 74tü ortalamam sonra obp 85 say 4k yaptım hayatın sonu değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 hafta
Onbaşı

Geçmiş olsun kalemi elinden bırak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
3 hafta
Onbaşı

Gec ozele kurtul sacmasapan notlandirmalar yuzunden cok geri gidersin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 hafta
Teğmen

A NEW LIFE hocamın paylaştığı veriler epey üzücü.
OBP etkisi azaltılmalı.



L
3 hafta
Er

yok yukarıda herkes boş abartmış ciddi sormana karşın

bir tane 80den bir şey olmaz seneye 90-95 aralığına çekmeye bak ve sonra da düzgün çalış hiçbir şey olmaz



G
3 hafta
Er

Evet etkiler. A NEW LIFE'ın da dediği gibi sonraki sınıflarda 99-100 ortalamaya oynaman lazım. Benim de 88 obp'm vardı ve yks'de 31k'dan 34k'ya düştüm ve istediğim bölümlerden birini ucundan kaçırdım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 hafta
Er

Eger gercekten hedefin cok uc bir bolumse evet obp baya rol oynuyor, senin yerinde olsam sadece yazili haftalari it gibi calisir geri kalan zamanda eglenmeme bakaridm 11.sinifa kadar tyt ayt dusunmezdim. 97 tyt 60 ayt yapan bir abin olarak ektra sunlari ekleyecegim gelecegin onune ne cikaracagi belli olmaz, hedefledigim netlerin 10ar net ustundeyim istedigim bolume girebilirdim ama uni okumak istemedigim icin sinavlari salmis durumdayim. tyt aytye parasini odedigim icin girecegim tercih yapmayacagim. zamanin karsina ne cikaracagi belli olmaz. sinavi fazla dusunme derim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.