Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cabal online 2024
K
4 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Can sıkıntısından oynayacak oyun bulamadığımdan 15 yıl önce oynadığım cabalı indireyim dedim mercury serverında başladım şansıma güzel bir Türk guildi buldum anlaık 15-16 aktif oyuncu bulunuyor yaşlar da büyük eski günlerdeki gibi keyif alıyorum hala oynayan varsa bu konu altında muhabbet edebiliriz .
bu ay boyunca haftasonları exp event vardı bu hafta bitiyor 184 lvl oldum Blader kasıyorum.
Oyunda bayağı bir şey değişmiş. EOD B1F değişmiş B2F değişmiş o eski kanser duvarla konuşmalı görevler kalkmış :D

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 12 Ocak 2024; 13:31:15 >

A
3 ay
Yüzbaşı

ben de haftada bir girip bi dolaşıp çıkıyorum.
tek sarmıyor be, ekip olacak ki oynansın.
özellikle haritaları o kadar kötü ki, diğer oyunlarda tek başına gezip dolaşabilirsin fakat cabal'da harita bir ara sokak gibi.
hele bir de koşu özelliği olmadığından, kayma tuşuyla hiç çekilmiyor.



K
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Zaten olay haritada gezmek değil de dungeon yapmak hocam bir sürü dungeon var. Hızlı bir Bike alırsan bir nebze daha hızlı gezersin.

Eğer Merkürdeysen Kızılelma guilde davet at çok türk oyuncu var. muhtemelen birlikte bişey yapamazsınız ama muhabbet çevrilir :D



R
7 gün
Er

Uzun bi zaman sonra oyunu indirdim giriş yapmaya çalışıyorum ama update fail hatası veriyor. Youtube da bulunan bütün çözümleri denedim olmadı. Eu clienti indirdim diğerlerinide denedim olmuyor. Bu problemin çözümünü bilen varmı ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.