Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
253
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Apple yeni iPad'leri tanıtıyor! Apple Let Loose etkinliği Türkçe canlı yayın
T
2 hafta
Moderatör
Konu Sahibi


Apple bu akşam saat 17.00'de Let Loose etkinliğinde yeni iPad modelerini tanıtacak. Apple'ın Let Loose etkinliği, YouTube kanalımızdan Türkçe simültane çeviri ile canlı olarak yayınlanacak. Burak Şolt'un Türkçe simultane çevirisi ile yeni iPad modellerini yakından tanımak için sizleri saat 16.45'teki canlı yayınımıza davet ediyoruz.





Apple Neler Tanıtacak?



Yeni nesil iPad Pro tanıtılacak. 2024 iPad Pro 12.9 inç ve 2024 iPad Pro 11 inç modellerini göreceğiz. Yeni iPad modellerinde M3 veya M4 çipi ve OLED ekran teknolojisine yer verilecek.



iPad Air ailesi yenilenecek. Mevcut versiyondaki donanımsal geliştirmelerin yanı sıra 12.9 inç boyutunda yepyeni iPad Air 12.9 inç’in tanıtılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Apple Pencil’de büyük değişiklikler bekleniyor.



Yeni nesil Apple Pencil ve gelişmiş özelliklere sahip Apple Pencil Pro modellerini bekliyoruz. Klavyelerde de köklü değişiklikler olacak. Ayrıca Apple sürpriz yaparak şirketin yeni yapay zeka teknolojileri hakkında küçük bir video gösterebilir.



Apple Etkinliği Türkçe Canlı Yayın ile Nasıl İzlenir?



Apple'ın bu akşam saat 17.00'deki etkinliğini Donanım Haber YouTube kanalından canlı olarak seyredebilirsiniz.


DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

A
2 hafta
Teğmen

Türkçe derken? Simültane tercüme mi yapacaksınız?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 hafta
Moderatör
Konu Sahibi

Evet





Bu mesajda bahsedilenler: @Achilles1973
V
2 hafta
Yüzbaşı

DH de o kadar iyi ingilizce bilen var mı ya:D Eee şunu şunu diyor şundan bahsediyor anlatmaya gerek yok şimdi şunu diyor:Dasdfg




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.