Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 kayıtlı üye, 9 misafir, 1 mobil kullanıcı
354361
Cevap
8486180
Tıklama
457
Öne Çıkarma
Cevap: Çek Satış & Takas Bölümü (17719. sayfa)
M
1 sa.
Er

İNDİRLİMLİ ONAYSIZ PREMİUMSUZ DEVİRLİ HEPSİBURADA

DİKKAT !.. YABANCI ÜLKE NO İLE ONAYLAYACAĞINIZ HESAPLARDAKİ TÜM SİPARİŞLERİNİZ HB TARAFINDAN İPTAL EDİLİR. YABANCI ÜLKE NO İLE ONAYLAYIP TR NO İLE DEĞİŞİM YAPTIĞINIZ HESAPLARDAKİ SİPARİŞLER DE AYNI ŞEKİLDE HB TARAFINDAN İPTAL EDİLİR! AYNI ÜRÜNDEN BİRÇOK DEFA AYNI BİNA, SOKAK, CADDE, MAHALLE VE HATTA HEPSİMAT TESLİM OLARAK VERİLEN SİPARİŞLER DE İPTAL EDİLMEKTEDİR. SON 6-7 GÜNDÜR ÇOK SATANLAR BÖLÜMÜNDEN VE SÜPERMARKET BÖLÜMÜNDEN VERİLEN SİPARİŞLERİN ÇOĞUNLUĞU İPTAL EDİLMEKTEDİR. BELLİ BİR SÜRE BU KATEGORİLERDEN SİPARİŞ VERMEMENİZ TAVSİYE OLUNUR. KISACA BÖLGENİZDE YÜZLERCE ÜRÜN ÇEKEN TOPTANCILARA MARKETLERE ÜRÜN SATANLARIN OLDUĞU LOKASYONDAYSANZ YENİ 0 HAT ÇIKARIP KUPONLA SİPARİŞ VERSENİZ BİLE SİPARİŞNİZ İPTAL EDİLİR.

 Hepsiburada %99+30Papel İNDİRİMLİ ONAYSIZ PREMİUMSUZ DEVİRLİ HESAP: 15TL (2 Adet 20TL) SKT: 02.06.2024 23:59** (%99+30Papel İndirimli hesabı GEÇERLİ KATEGORİLERİ, ŞARTLARINI ve KULLANMASINI bilen alsın. Sepet hazır olup HEMEN KULLANILMASI tavsiye olunur)

Hepsiburada 200/100+76/75 İNDİRİMLİ ONAYSIZ PREMİUMSUZ DEVİRLİ HESAP: 20TL SKT: 03.06.2024 23:59** (Sepet hazır olup HEMEN KULLANILMASI tavsiye olunur)

Hepsiburada 200/100 İNDİRİMLİ ONAYSIZ PREMİUMSUZ DEVİRLİ HESAP: 10TL SKT: 03.06.2024 23:59** (Sepet hazır olup HEMEN KULLANILMASI tavsiye olunur)

Hepsiburada 76/75 İNDİRİMLİ ONAYSIZ PREMİUMSUZ DEVİRLİ HESAP: 10TL SKT: 03.06.2024 23:59** (Sepet hazır olup HEMEN KULLANILMASI tavsiye olunur)

ÖNEMLİ OKUYUNUZ: İNDİRİMLİ ONAYSIZ PREMİUMSUZ DEVİRLİ Hesaplarda HB artık maile giriş Kodu gönderdiği ve kodun da süresi olduğu için İŞLEMLER ÇEVRİMİÇİYKEN ANLIK yapılmalıdır. 1. Seçenek; Hesapta kullanacağınız HB'de KAYITLI OLMAYAN EMAİL (şifreye gerek yok) adresinizi iletmeniz gerekmektedir 2. Seçenek; Hazırda mail adresiniz yoksa ve hemen siparişi verecekseniz size verilecek olan mail şifre ile hesaba giriş yapılacak ve maile gönderilecek giriş kodunu size göndererek işlem sağlanacak. Tavsiye edilen 1. seçenektir. 2. seçenekte daha sonra hesaba girilmek istendiğinde maile kod gönderme riski olup maile erişim durumu olmayabilir.)

- Hiç sipariş verilmemiş 0 (SIFIR) HESAPLAR'dır. İndirimlere ek olarak İLK SİPARİŞTE geçerli olan SELAM100(200/100) veya MERHABA75(150/75) vb. kuponlardan istenileni kampanya devam ettiği sürece hesaba ekleyip kullanabilirsiniz.

- KENDİ numaralarınızı KULANABİLİRSİNİZ. Yeni numara olması ŞARTI YOKTUR. BİRDEN FAZLA HESAP kullanılacaksa kullanılacak HESAP kadar FARKLI NUMARALAR olmalıdır. 4-5 Günde bir AYNI numaralarınızı kullanabilirsiniz. ANCAK Sipariş Tesliminden en az 10 gün geçmeden AYNI Numarayla Sipariş Verirseniz Siparişiniz İPTAL Edilebilir. 1'DEN FAZLA HESAP kullanmasını bilmeyenler 1'den fazla hesap ALMASIN !.. İPTAL edilen SİPARİŞLERDE SORUMLULUK ALICININDIR.

- Kullanılacak NUMARA ile DAHA ÖNCE 1TLye PREMİUM ALINMAMIŞSA 1TLden PREMİUM yapılır. 1TLden daha önce PREMİUM alınmışsa 39,90'TLden PREMİUM yapılır.

- ÜCRETSİZ KARGO ALT LİMİTİNİN altına düştüğünde KARGO ÜCRETİ ÇIKAR !..

** SKT: HESABIN ALINDIĞI GÜNÜN GECESİ 23:59'dur. Tecrübeyle sabittir ki SEPET HAZIR OLUP HEMEN KULLANILMASI TAVSİYE OLUNUR. SKT TARİH/SAATİN SÜRESİNİ geçirip de "SÜRESİ GEÇMİŞ GALİBA KULLANAMADIM" diye yazan DİREKT BLOKLANIR!..

- ALTIN ve DİJİTAL KODLAR hariç TÜM ürünlerde GEÇERLİDİR. Bazı satıcılarda hiçbir İNDİRİMLİ HESAP GEÇERLİ olmayabiliyor. LİNK atılırsa KONTROL edilir.

- Hepsiburada İNDİRİMLİ HESAPLAR ÖZEL İNDİRİMLERLE (Sepette %XX İndirim, XX'TL'ye XX'TL İndirim, 2'ncisi XX TL, 2 Al 1 veya 4 Al 3 öde vb. gibi İndirimlerle) KAYIPLI birleşir veya HİÇ BİRLEŞMEZ!



S
19 dk.
Er

6 AYLIK TİNDER plus [GOLD İÇERİKLİ] MEGA PAKET KODU : 80 TL


▂▃▅▆▅▃▂




_____________________________________________________________________________________________

1- GÜNLÜK 5 SUPERLİKE içerir. ŞUAN HİÇBİR TİNDER PAKETİNDE BU YOK. Bunun sayesinde beğendiğiniz kişilerle eşleşme oranınız 10 kat artacaktır.
2- Tinder Gold paketinden tek eksiği [Seni Kimlerin Beğendiğini Gör] özelliğinin olmamasıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.