Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
26830
Cevap
1731907
Tıklama
75
Öne Çıkarma
Cevap: Android Tv Box için tavsiye. (1342. sayfa)
B
5 gün
Yüzbaşı

düz kullanıcı için (dizi,film,maç youtube vs.) Mecool km2 Plus son derece yeterli ancak bütçe sıkıntısı yoksa almışken uzun kullanım hedeflenlenmeli 4 /32 cihaz(Homatics Box R 4K / Plus) alınmalı bence


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
5 gün
Teğmen

Hocam 4bin lira fiyata Apple tv cihazı dahil bence değmez. Bu cihazların şuanda sunabildikleri belli.
Bu arada homatics box R4k kullanıyorum.
14 Mayıs'ta Google io etkinliği ile Chromecast 2024 tanıtılacak. S905X5 işlemcili ve 50$ bekleniyor.
Tüm üreticilerin bu işlemciye yöneleceğini düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bilygehan
O
5 gün
Çavuş

T
4 gün
Teğmen

Homatics Dongle G 2/8 cihazı için %35 indirime gitti arkadaşlar, indirim kodu GTV35, deneyimlemek isteyenler bakabilir 🙂 kargo + vergi dahil 52$

https://www.homatics.com/products/dongle-g-4k?sca_ref=5159670.zPFWUrOoaJ



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 gün
Yarbay

peki mecool km2 plus mu dreamstar nova mı hocam?




Bu mesajda bahsedilenler: @bilygehan
B
3 gün
Yüzbaşı

aslında cihazlar işlemci haricinde çok yakınlar https://www.epey.com/medya-oynatici/karsilastir/815947-907427/mecool-km2-plus_dreamstar-nova/ burdan teknik özellik karşılaştırmalarına bakabilirsin ben tercihimi mecool km2 plus tan yana yaptım bu seviyelerde Next Start 4K da var ona da bir bakın derim. Aslında 40 50 dolarlık basit cihazlar ancak ülke şartları da malum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 gün
Yarbay

Arkadaşlar merhaba,

Windows mini pc'de "android emulatör" nasıl çalıştırılır konusunda bir video eklemiştim. Eklediğim video sanırım birilerini rahatsız etmiş olacak ki, mesajımı sildirmiş.

Video ekleme sebebi; çok sayıda windows pc/mini pc kullanıcısı, "inat uygulamasını windows pc'de nasıl çalıştırabiliriz", diye özelden sormuştu. Ben de çok sayıda soru geldiği için, uygulamanın nasıl kurulup çalıştırıldığına yardımcı olmak maksadıyla, konu hakkında hazırlanan video'yu tekrar ekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=5nistI3bNGc



A
3 gün
Yarbay

Uzun zaman chromecast2 kullandım hocam. Aşırı pratik bir cihazdı. Hiç sorun yaşamadım. Arıza bile vermedi öyle duruyor şu an. Evde mi tv stick 1080p var. Ama donuyor, ana ekrana dönmek zaman alıyor takılıyor kalıyor. Mi tv stickde android tattıktan sonra chromecast2 ye de dönemedim. Bu sebeple bir cihaz bakıyorum ama acelem de yok.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. mecool 60 fps imiş. novanın sadece dahili hafızası daha yüksek sanırım. Ama ramleri 2 gb. Almışken 4 almakta fayda olabileceğini düşünüyorum. Biraz daha bakayım ben. Sağolun varolun.




Bu mesajda bahsedilenler: @bilygehan
A
19 sa.
Er

Google chromecast 4K aldım, cihaz bir kaç ayarla çok iyi oldu. Tavsiye ederim. Bu arada tivimate premium üyeliğine dahil olmak isteyen varsa PM atabilir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
18 sa.
Yarbay

Homatics Box R 4K Plus için Android 12 yayınlandı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

R
11 sa.
Er

Pm gönderildi



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Aylak7
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.