Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 kayıtlı üye, 15 misafir, 1 mobil kullanıcı
71912
Cevap
3770334
Tıklama
190
Öne Çıkarma
Cevap: Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3831. sayfa)
J
2 sa.
Teğmen

Xbox’ta atmos ses kuşağına geçince gecikme sorunu vardı. Belki kulaklıkta yaşanmayabilir ama ses sistemlerinde yaşanıyor. Ps tarafı son güncellemelerde makul seviyeye düşürebilmişti. Microsofttan da bekledim o güncellemeyi. İnanılmaz fark ediyor deneyim. Ama ses gecikmesiyle olacak gibi değil tabii



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Numenorian Man
J
2 sa.
Teğmen

4:3 olayı tam saçmalıktı. IMAX ekranda amaç görüş açısını tamamen doldurmak ama gösterilmek istenen kısmı ekranın görüş açısının 16:9’a gelecek kısımda yaşatmaktı. Synyder denen adam çizgi roman sayfası olsun diye IMAX mantığının da dışında karenin her yerine bir hareket koyup, bir de bunu tv’den bu formatta yayınladılar. Oyunlarda da hereket önceden belirli olamayacağından bir kadraj anlatısı yapamayacağından bant uygulaması ayrı komedi olmuş. Ki dediğiniz gibi bu bantlar oled ekranlar için pek iyi bir durum değil.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mcgoktug
M
2 sa.
Yarbay

İlk Boss'u yenip kaydedene kadar xCloud ile oynadım. Alt ve üst tarafa bakmak sürekli kamerayı ayarlamak zorunda hissettim çünkü çok dar bir açı ile ileri bakıyoruz.

Bazen kendimi gayri ihtiyari boynumu uzatıp ekranın altına yada eğilip yukarı bakmaya çalışırken buldum. Sağ analog Y ekseni değiştirme ayarı da yok, baktım bulamadım.

Böyle bir monitör kullananlar şanslı. Zaten adamlar baştan söylemişler Anamorphic with a 2.39:1 aspect olacak diye.

Umarım PC tarafına bir patch çıkar da 16:9 oynamaya izin verir. Ben çok rahatsız oldum açıkçası.


< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.purexbox.com/news/2024/05/hellblade-2-will-display-with-black-bars-outside-of-ultrawide-mode





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Mayıs 2024; 13:2:54 >


Bu mesajda bahsedilenler: @jymz___
P
2 sa.
Yarbay

Unreal Engine’in adını Real Engine yapabilir miyiz artık, bu gerçek olmuş da…

Ha Unreal Engine 5 sponsorluğundaki muhteşem sunumun hatırına bunların hiçbirini takmayabilirsiniz de. Hellblade 2, kabaca bakıldığında şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikli oyunlardan bir tanesi, hatta direkt en iyisi bile olabilir.

Geliştiricilerin, mevcut nesil konsollarda 60 FPS alabilmek için kırpa kırpa kullandığı Unreal Engine 5 grafikleri, ilk defa tam teşekküllü bir şekilde gözlerimizin önüne seriliyor; Lumen’i Nanite’ı geçtim, hiper gerçekçi yüz modellerini dijital ortama aktarmaya olanak tanıyan Meta Human teknolojisi bile kullanılmış.

Oyungezer incelemesinden





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 21 Mayıs 2024; 12:58:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
1 sa.
Yarbay

Oyun series s’te çok kötü görünüyor. Geçmiş olsun. Kendi oyununu kendi konsoluna böyle çıkaracaksan diğer yapımcılar ne yapsın!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 21 Mayıs 2024; 13:33:20 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
1 sa.
Yarbay

Hellblade 2 series x'de harika gözüküyor. Oyunu kulaklıksız oynamayın alacağınız keyif ve deneyim yarı yarıya azalır.



W
1 sa.
Yarbay

Hellblade 2'ye Eurogamer 5/5 verirken , Ign 8/10 , Gamespot 6/10 vermiş.Yani tam bir deneyim oyunu.Bu tarz oyunları seven editor yüksek puanı basmış , sevmeyen gömmüş.En fanatik Xbox oyuncusunun içinde bile bu oyun tarzını sevmeyen tonla oyuncu var.

Konsol Üssü oyunu oynadığım en etkieyici oyunlardan biri diye överken , Emin Çıtak yerden yere vurmuş.Özetle türü seviyorsanız puana falan takılmayıp kendiniz deneyimleyin.

Ortak görüş , oyunun bugüne kadar çıkmış en iyi grafikli oyun olabileceği yönünde.Ses konusunda zaten zirvede.

Microsoft'un sevdiğim tarafı da bu.Bu tarz farklı ve riskli oyunlara bütçe ayırıyor.
Belli ki Ninja Theory'nin ilk oyundaki bütçe sıkıntısı yüzünden çok şey içinde kalmış.İzin verin istediğimiz oyunu yapalım demişler , Microsoft da buna izin vermiş.

Full gameplay videolarından da oyunun ilk oyundan ortalama %20 daha uzun olduğu ortaya çıkıyor.



E
1 sa.
Yarbay

İlk bölümünde ortasında ses gitti:)))) şaka gibi sadece yağmur ve dalga sesi geliyordu. Kapatıp açınca düzeldi ama oyun baya iyi görünüyor, 30 fps göz ardı edilir çünkü yormuyor. Starfieldda kör olmuştuk. Atmosfer ve hikaye bana yeter. Series xte ve tvde oynuyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
1 sa.
Yarbay

Oyun hiç ertelenmeden ve ilk gün yaması gelmeden çıktı.Bug'lar olacaktır ama umarım oyun tadını kaçıracak kadar değildir.




Bu mesajda bahsedilenler: @erulu
N
45 dk.
Yarbay
Konu Sahibi

X’te oyun çok güzel görünüyor. Bence eksiksiz bir oyun hemen hemen. FPS’i 30’a kilitlemeleri kısıtlayıcı olmuş X’te 40 verilebilirdi bence. İzlediğim kadarıyla S’te de güzel çalışıyor ama çözünürlüğe bağlı kumlanma var elbette.

İlk 1 saatte birinci oyunun tam anlamıyla 2.’si gibi hissettiriyor. Tam anlamıyla bir oyundan ziyade bir deneyim. Elbette seslerden bahsetmiyorum bile hepsi çok iyi. Grafikler de başka bir seviyeye çıkmış. Ben de 100 üzerinden 80 puan veririm.

X’te ilk bakış yaptıktan sonra PC’de devam ettim 1080p yüksek ayarlarda (oyunda ultra seçeneği yok) 58 fps veriyordu sistemim. Bence 30 fps övülebilir vs ama 60 fps’nin yeri başka. Yine de PC geçseniz de mutlaka gamepad ile oynamanızı tavsiye ederim. Klavye mouse ile asla o kadar rahat olmuyor kontroller. Üstelik ekran aşırı hızlı döndüğü için sinematik deneyim bu sefer harbi kaçıyor. Ok işaretleriyle kamera açılarını denerseniz anlarsınız demek istediğimi.

Umarım Xbox Game Studios’un en küçük işi bu seviyede olur artık. Beklentimiz yüksek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.