Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
2
Cevap
102
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Terminator: Survivors | PS5 | ANA KONU
A
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Terminator: Survivors | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu açık dünyada ister eşli ister tek başına oyna, meşhur Terminator evreninde Kıyamet Günü sonrasına bir hayatta kalan olarak geri dön.


İnsanlığın yok oluşun eşiğine gelmesinin üzerinden dört yıl geçti. Olayın asıl yüzü hâlâ bilinmezliğini korurken sığınağından çıkıp seni ve insanlığın son kalıntılarını yok etmeye çalışan bu cehenneme dönmüş dünyada insanlığın küllerinden doğmasına yardım et. Görevin, acemi ekibine harekât üssü kurmak üzere bölgede istihbarat, materyal, başka hayatta kalanlar ve ana kaynaklar aramak.


Ama yalnız değilsin. Skynet'in makineleri peşinde. Onlar hiçbir şey hissetmezler ve insanlığın kökünü kazıma görevlerini tamamlayana kadar durmazlar. Asla. İster tek başına ister dört kişiye kadar grup hâlinde insanlığın küllerinden doğuşuna liderlik edip bombaların, Skynet ve Terminator tehdidinin ardındaki gerçekleri ortaya çıkar.


EFSANELERE SADIK
Serinin efsanevi karakterlerinin yanı sıra orijinal karakterlerle de tanışıp James Cameron'ın şaheseri olan kıyamet sonrası gelecekte geçen bu incelikle tasarlanmış dünyanın içine dal.


YOK EDİLEMEZ TEHDİT
Açık dünyayı keşfedip ana üssünü geliştirmek için gerekli olan materyalleri ve hayatta kalanları bul ama sakın unutma, korkunç ve ölümcül Terminator peşinde. Sonu gelmeyen bir tehdit olarak seni avlamaya çalışıyor.


GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKAR
Daha önce gün ışığına çıkmamış bir hikâye ile Kıyamet Günü'nde aslında neler olduğunu öğren ve insanlığın kaderini değiştirmeye çalış.


KÜLLERİNDEN DOĞ
İnsanlık için bir dayanak görevi görecek üssünde insanlıktan geriye kalanları çoğalt ve ister tek başına ister en fazla üç arkadaşınla beraber makinelerin tehdidine karşı koy.


ATEŞ ETMEDEN ÖNCE İKİ KEZ DÜŞÜN
Hem yakın dövüş hem mesafeli saldırı için silahların olsa da gizlice ve dikkatli hareket etmek, Skynet'in makinelerine ve diğer yağmacılara karşı daha akıllıca bir yaklaşım olabilir.






Geliştirici : Nacon Studio Milan


Yayıncı : NACON


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.






Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=LepEDOgw0Ec





A
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Terminatör: Hayatta kalanlar | Yeni Detaylar

▪️ UE5'te çalışan FPS
▪️ Tek oyunculu çevrimdışı mod var
▪️ 3 oyuncuya kadar çok oyunculu işbirliği modu
▪️ "Zengin bir orijinal hikaye dizisi" ve yan görevler içerir
▪️ 2009'da, Kıyamet Günü'nden yıllar sonra, insanlığın hayatta kalmasına odaklanarak geçiyor
▪️ Oyuncuların yolları "destandan ikonik figürlerin" yanı sıra yeni yüzlerle kesişecek
▪️ Kaynaklar ve bölge için yarışan gruplar oluşuyor
▪️ Bombaların atılmasına yol açan olayları çok az kişi biliyor, Skynet'in varlığından ise yalnızca birkaçı haberdar.
▪️ Tek bir T-800, "durdurulamayan amansız ve zorlu bir avcı" olarak sizi avlıyor.
▪️ Kişiselleştirilebilen ve diğer tesislerle genişletilebilen mevcut bir temel ile başlayın.
▪️ Keşif ve taktiksel düşünmeyi teşvik eden sürülebilir araçlar .
▪️ Lansmandan önce özel bir oyun testi yapılacak.

Terminatör: Survivors 24 Ekim'de PC'de erken erişimle çıkacak. Daha sonra konsol versiyonları gelecek.



A
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Lore sunumu ve Sıkça Sorulan Sorular.

Merhaba, Survivor'lar!

NACON Connect 2024'te Aftermath fragmanının yayınlanması çok sayıda yorum ve beklenti yarattı ve oyuna getirdiğiniz tüm heyecan için size teşekkür etmek istiyoruz. Fragman, bazıları sosyal medya hesaplarımızda ve Discord'da zaten yanıtlanmış olan birçok soruyu gündeme getirdi, ancak burada biraz daha bilgi toplamak ve detaylandırmak istedik.


< Resime gitmek için tıklayın >
Terminatör için neden bu zaman çizelgesini seçtik? Survivors için mi?

Bu zaman çizelgesini sürükleyici anlatı potansiyeli için seçtik - tarihin çok büyüleyici ancak büyük ölçüde keşfedilmemiş bir bölümü. Sarah Connor'ın Kıyamet Günü'nü önleme çabalarına, Direniş'in Skynet'e karşı mücadelesine tanık olduk. Yine de, Kıyamet Günü Terminatör mitosunda büyük bir yer kaplarken, sonrası, hayatta kalanların direnci ve John Connor'ın Direnişi'nin doğuşu büyük ölçüde anlatılmadı.

Sarah Connor 1997'deki Kıyamet Günü olayını önlemeyi başardı, ancak bu Cyberdyne'ı ve Skynet'in doğuşunu durdurmadı, sadece kaçınılmaz olanı erteledi. Eylül 2005'te Skynet kendi bilincine ulaştı ve milyarlarca insanın yok edilmesiyle sonuçlanan küresel bir nükleer saldırı başlattı.

Merkez üslerden yeterince uzakta olanlar ya da nükleer karşıtı sığınaklara sığınanlar, radyasyon ve toplumsal çöküşün ortasında yeni bir çağın başlangıcıyla yüzleşmek zorunda kaldı. Uzun menzilli iletişim sistemlerinin devre dışı kalmasıyla, insanlar küçük ve genellikle birbiriyle çatışan topluluklar halinde bir araya gelerek mevcut kıt kaynakları güvence altına almaya çalıştılar.


< Resime gitmek için tıklayın >
Terminatör'de: Survivors'ta oyuncular patlamalardan etkilenmiş ve yıllar süren radyasyonun izlerini taşıyan bir ortamda geziniyor. Yıl 2009 ve çeşitli gruplar bölge ve hayati kaynaklar üzerinde hakimiyet kurmak için rekabet ediyor. Çok az insan bombaların atılmasına neden olan olaylardan haberdar ve özellikle oyunun başında sadece birkaçı Skynet'in varlığından haberdar.

Skynet elbette boş durmuyor, hem günümüzde savaşa hazırlanıyor hem de gelecekten savaşı kazanmak için geliyor. Fragmanı izlerken zaman çizelgesinde neden bu kadar geride bir T-800 olduğunu merak ettiyseniz, oynarken 1984'e gönderilenin Skynet'in savaşın dengelerini kendi lehine çevirmek için yaptığı ayrıntılı planda tek başına bir piyon olduğunu keşfedeceksiniz.

Oyun birinci şahıs görünümünde mi yoksa üçüncü şahıs görünümünde mi olacak?

Oyun bir birinci şahıs nişancı oyunu / birinci şahıs görünümünde.


< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun tek başına çevrimdışı oynanabilir mi?
Oyun, orijinal bir hikaye üzerinden tek oyunculu çevrimdışı modda tamamen oynanabilir.

Eşli oyuncu modu PvE mi yoksa PvP mi olacak?
Çok oyunculu co-op modu, üç arkadaşınızla birlikte oyunun tüm hikayesini deneyimlemenizi sağlar. Oyuncuya karşı oyuncu işlevselliği için herhangi bir plan yok.

Oyun için Unreal Engine / Unreal Engine 5 kullanıyor musunuz?
Evet, gerçekten de Unreal Engine 5 üzerinde çalışıyoruz.


< Resime gitmek için tıklayın >
Kıyamet Günü neden 2005'te?
1997'deki Kıyamet Günü tarihi, Terminatör 2 sırasında Sarah Connor tarafından engellenmiştir. Oyun sırasında, Terminatör 2 filmindeki olaylardan sonra ve oyunun başlangıcından önce neler olduğunu keşfedeceksiniz.

Anlatı odaklı bir oyun mu? İçinde kaliteli bir hikaye var mı?
Oyun, her biri dünyanın tarihine ve çeşitli sakinlerine ışık tutan ikincil hikayeler ve görevlerin yanı sıra zengin bir orijinal hikayeye sahiptir. Yolculuk boyunca oyuncular, efsanedeki ikonik figürlerin yanı sıra bu zaman çizelgesi için çok önemli olan yeni yüzlerle de karşılaşacaklar.

Bizi avlayan bir Terminatör mü yoksa birden fazla mı?
Oyunda durdurulamayan, acımasız ve zorlu bir avcı olan tek bir T-800 yer alıyor. Bu kararın arkasında birden fazla neden var:

Efsane Tutarlılığı: Oyun 2009 yılında, dehşet verici Kıyamet Günü'nden kısa bir süre sonra, Skynet'in üretim kapasitesinin henüz zirveye ulaşmadığı bir dönemde geçiyor. Bir sızma birimi olan T-800, Skynet'in zaman içindeki amansız takibinin bir hatırlatıcısı olarak hizmet eder. Oyuncuların karşılaştığı T-800, Skynet'in tarihi yeniden yazmak ve Gelecek Savaşı'nda zafer kazanmak için umutsuz girişimleri sırasında gönderdiği bu birimlerden biridir.

Ton ve Atmosfer: Durdurulamaz bir makinenin yaklaşan tehdidinin dehşet ve aciliyet hissi uyandırdığı ilk iki filmin özünü yakalamayı amaçladık. Acımasız düşman olarak yalnız bir T-800'ün yer almasıyla oyuncular kendilerini sürekli bir tehlike ve gerilim atmosferinin içinde buluyor. Tıpkı filmlerdeki kahramanlar gibi, oyuncular da merhamet tanımayan ve ikna edilemeyen bir düşman tarafından avlanmanın üzücü hissini yaşayacaklar.

Oyuna tek bir T-800'ün dahil edilmesi, yalnızca serinin bütünlüğünü korumaya değil, aynı zamanda ona ilham veren filmlere saygı duruşunda bulunan sürükleyici bir oyun deneyimi sunmaya da hizmet ediyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
Kendi üssümüzü yaratabilecek miyiz/özelleştirebilecek miyiz yoksa prefabrik bir yapı mı?

Yolculuğunuza, ortaya çıkardığımız hikayeye bağlı mevcut bir üsle başlayacaksınız. Daha sonra tesisler inşa ederek ve geliştirerek üssünüzü genişletme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kendi araçlarımızı kullanabilecek miyiz?

Terminatör'de: Survivors'ta birden fazla sürülebilir araç mevcut olacak. Araç Sistemi, oyuncuların oyun dünyasındaki hareketlerini ve oyun akışlarını desteklemeyi, çeşitli keşif deneyimleri yaratmayı, taktiksel düşünmeyi teşvik etmeyi ve çok oyunculu işbirliğini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Beta aşaması olacak mı?

EA sürümü yaklaştığında özel oyun testleri düzenleyeceğiz, bu nedenle ilgileniyorsanız ilk haberdar olanlar arasında yer almak için bizi her yerde takip edin.

Terminatör: Survivors Ekibi.


Kaynak : https://store.steampowered.com/news/app/2617340/view/7409056619642716938



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.