Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
34648
Cevap
1816156
Tıklama
57
Öne Çıkarma
Cevap: Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1733. sayfa)
M
2 gün
Yüzbaşı

Mesela whatsapp görüntülü aramalarda saatte anlık bildirim olarak gelmiyor. Samsung watchlardada bu sorun vardı ancak bilekliklerde hatırladığım kadarı ile whatsapp görüntülü arama anlık bildirim olarak geliyordu.

Buda çok can sıkıcı mesela biri görüntülü aradığında saate baktığımda yada telefona baktığımda görüyorum tabi iş işten geçmiş oluyor. Ayrıca saati bilekten çıkartıp geri taktığınızda ekran kilidini kaldırmazsanız hiç bir bildirimi anlık alamıyorsunuz. Geçmişte bu sorundan bahsettiğimde sağolsun bir arkadaş kilit ekranı sorununu söylemişti telefonla bağlantıda olduğu sürece (bilekteyken) otomatik kilit açma özelliğini aktif etmeyi öğretmişti (wifi ile) de rahatlamıştım.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gps.navigation
G
2 gün
Yarbay

Ya aslında benim derdim yaşım gereği artık bazı şeylere dikkat ederken düşme ve kalp atımı vs de sıkıntı olursa birilerini haberdar etmek. Ama çok yürüdüğüm ve uyku takibi yaptığım için kala kaldım. Huawei diyorlar bazıları var bazıları yok. Olanda iPhone ile sıkıntılı. Apple dedim pile rağmen ama onda da bu saçmalık var. Ben ne bileyim be zaman yatacağım, yürüyeceğim 😀 3. parti uygulama yapıyorsa onu alırım ama onu da kullanıp yazan yok. Ezbere yazıyorlar alıp denemek vs dert. Mesela otomatik uyku için AutoSleep çok yazılmış yurt dışı sitelerde. Ama hala kafam bulut gibi.

Yahu salak bir saatte toplamı sayan ama istersek hedefli aktiviteler zaten var. Yani bu zaten 1 günü ancak çıkartan pil için mi yapılmış acaba 😀



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MKA64
S
2 gün
Yüzbaşı

merhabalar..


https://www.gurgencler.com.tr/apple-watch-44mm-product-red-9-orgulu-solo-loop-mytq2zm-a

üründe 9 ebat yazıyor.. bu ebat ölçülerinin kaç cm tekabül ettiğini nereden öğrenebiliriz..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
dün
Yarbay

Apple’ın kendi sayfasında boyutu bulaceğiniz alan mevcut. Apple watch/örgü loop içerisinde kayış ölçüsü diye.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sak0575
G
dün
Yarbay

Şunu bastırıp, kesip ölçü alabilirsiniz. https://store.storeimages.cdn-apple.com/4668/store.apple.com/shop/Catalog/US/Images/bxxd/size-guide_TR.pdf



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sak0575
E
dün
Yarbay

Hanhi modeli önerirsiniz ve hangi kayış en avantajlı nerden alabilirim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 19 Mayıs 2024; 18:12:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
dün
Yarbay

Hepsiburada dan Psgt marka 5-6 tane aldım çok güzel



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Easy Ice
S
dün
Yarbay

Arkadaşlar geçen hafta aldığım toplamda 1-2 saat kurcaladigim sonra HUAWEI ile yola devam etmek istediğim için watch 9 45 mm spor loop kayışlı sıfır saatimi satmaya karar verdim . Metal loop kayışı da aynı anda almıştım kendi orjinal kayışını hiç kullanmadım .15500 tl ye geldi hepsi , 14 bin tl ye vereceğim . Saat kenarda duruyor . 1 kere şarj ettim . Aldığım akşam . Düşünen varsa fazladan 1500 lira vermesine gerek yok . Bayiden alacağı cihaz bundan farklı değil :) Bu arada MediaMarkt dan aldım .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
dün
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.