A

Yarbay
11 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
222 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
8 ay
Konu Silinebilir
.
A
2 yıl
MacOs Big Sur Ekran Çevirme
Eski sürümlerde gayet kolayda harici ekranları 90 veya 270 derece Sistem Tercihleri>Ekranlar içerisinden ekranı seçip yapabiliyorduk. Ama Big Sur'da böyle bir seçenek hiç bir zaman görmedim ve ihtiyacımda yoktu. Ancak artık ekranı çevirmeye çok ihtiyacım var (Daha doğrusu macbook'u pivot ekranda kullanabilmeye ihtiyacım var). Bunu nasıl yapabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
iPhone\u0027dan, iPad deki şarkıları kontrol edebilme.
Biliyorsunuz Apple'ın kendi uygulaması olan remote ile iphone'dan mac'teki şarkıları kontrol edebiliyoruz. Ancak ben iphone'dan ipad'teki şarkıları nasıl kontrol edebilirim bu sorunun cevabını arıyorum. iTunesta olan şarkıları kontrol edebilsem yeterli. Kısacası iphone'dan, ipad'te olan itunes'i kullanabilmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
A
9 yıl
nsurlsessiond Sorunu
Macbook'tan sürekli birşeyler indirir halinde nsurlsessiond. iStats'tan takip ediyorum sürekli bir şey indiriyor gibi boşuna kota harcıyor benim hızımıda yavaşlatıyor. Tam olarak ne olduğunuda anlayamadım virüsmüdür nedir? Tek çözümü her bilgisayarı açtığımda terminal'e alttaki komutları girmek, öyle kapanıyor. Ama bilgisayar kapanıp açıldığında yeniden başlıyor. Yani her bilgisayar açıldığında bu komutu girmek lazım ama sıkıldım artık çözümünü bilen varmı?

#!/bin/sh
launchctl unload /system/library/launchdaemons/com.apple.nsurlstoraged.plist
launchctl unload /system/library/launchagents/com.apple.nsurlsessiond.plist
sudo launchctl unload /system/library/launchdaemons/com.apple.nsurlsessiond.plist
sudo launchctl unload /system/library/launchdaemons/com.apple.nsurlstoraged.plist
A
9 yıl
Apple Aksesuarlarada Zam Geldi
Bu yenimi oldu bilmiyorum az önce tesadüfen farkettim ki; 75 liraya aldığım 2 metrelik lightning kablo 99 lira olmuş. Daha sonra bütün aksesuarlara baktım hepsine mi zam gelmiş diye, macbook adaptörleri dahil bir çok ürüne zam gelmiş.
A
9 yıl
Note 4 Lollipop Modern Combat 5 çalışmıyor.
Note 4 operatör cihazı Lollipop yüklü, store'dan aldığım Modern Combat 5 çalışmıyor. Oyuna tıklıyorum "modern combat 5 durduruldu" hatası alıyorum oyuna giremiyorum. Çözümü nedir?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Mail Uygulamasına Notifier
Biliyorsunuz ki mail uygulaması açık olmadan (uygulama açık iken cmd+q veya docktan mail uygulaması üzerine sağ tıklayıp çık dediğinizde) mail bildirimi gelmiyor. Ben geliyor zannediyordum ama bugün apple servis ile konuştum olmuyor dediler. Tahminim mail notifier gibi ufak bir eklentiyle bu sorun çözülebilir. Mail uygulamasına notifier nasıl ekleyebilirim?
A
10 yıl
Yosemite 10.10.1 Yayınlandı.
Bilgisayari kapatmak istedigimde fark ettimki guncelleme var, nedir diye baktigimda yazilim guncellemesi oldugunu yaziyordu.
Kisacasi tum yosemite kullanicilari icin onerilir. Bu guncelleme mac'inizin kararliligini ve uyumlugu arttirir yaziyor. Guncelleme boyutu 311 mb.
A
10 yıl
Yosemite Kapanırken Dock Yarıya Kadar İniyor.
Yosemite ilk çıktığında güncelleme yapmıştım temiz kurulum yapamamıştım ve bu sorun güncellemeden dolayıdır diye düşünüyordum. Ancak bugün temiz kurulum yaptım ama durum aynı. Sistemi kapat'a yada yeniden başlata tıkladığımda bilgisayar kapanmadan önce alttaki dock yarıya kadar iniyor ekran hafif kararıyor belli bir süre belli kalıyor ve birden kapanıyor. Yani bilgisayar kapatılırken dock ekranın sonuna kadar iniyordur ekran yavaş yavaş kapanıyordur böyle bir görsellik vardır diye düşünüyordum ama bende olmadı. Bende sürekli yarıda kalıyor. Düzeltmek için ne yapabilirim?
A
10 yıl
Macbook\u0027tan Windows\u0027u sildim, Macbook yavaşladı.
Bootcamp ile kurduğum windows'u, macbooktaki windows'u performansı beğenmediğim için disk izlencesindeki windows bölümünü sildim ardından Machintosh içindeki bölüntüleden windows bölümünü silmesi içinde - ye bastım ve windows tamamen silindi. Ancak bu silme işleminden sonra macbook açılma hızı ciddi derecede düştü ve tedirgin oldum. Mid 2014 macbook retina kullanıyorum açılma hızı 10 saniye kadardı ancak artık 30-40 saniyeyi buluyor. Eski haline çevermem için illa formatmı atmak lazım. Önerilerinizi bekliyorum. CleanMyMAc ile temizlekte yaptım ama yinede farketmedi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.