Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
5932
Cevap
433663
Tıklama
44
Öne Çıkarma
Cevap: Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (306. sayfa)
A
geçen hafta
Binbaşı

Arkadaşlar elimde geçen sene Mayısta Matepad 11 tabletin yanında hediye verilen CD23 bluetooth mouse var bırak kullanmayı jelatini dahi açılmadı şuan huawei sitesinde 999 tl den satılıyor isteyen varsa 750 den bırakırım zaten kullanmıyordum tabletide satıp Samsung aldım yerine



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
3 gün
Yarbay

Hocam Peki Microg nin, Youtube haricinde bir avantajı varmı? Ben alternatif Youtube istemcisi kullanıyorum mesela. Ama microg ile başka şeyler de yapılabiliyor mu? Google servisleri için mesela?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @faxcon94
F
3 gün
Teğmen

Google drive, takvim, sheet aktif olarak kullanıyorum. Aslen ben google drive için istemiştim. Sanırım satın alınmış bir uygulama varsa onlarda çalışıyor ama denemedim. Diğer google servislerininde çoğu çalışıyor olması gerek. Google play games ve numaraların senkronizasyonu ise çalışmadığını bildiğim durumlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @buraoca2
O
dün
Yüzbaşı

Merhabalar, matepad 11 2023 cihazi severek kullaniyoruz ancak sacma sapan bir sorunumuz var. Tablette tarayicidan ya da bein connect gibi uygulamalardan yayin veya dizi izlerken garip sekilde donuyor. Bein connect izlerken sadece yerel kanallarda donuyor. Herhangi bir tarayicidan dizi actigimizda ise ansizin donuyor ve dizi/film izleyemiyoruz. Basina gelen varsa veya cozumunu bilenler aydinlatabilir mi ? Tesekkurler,iyi forumlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
20 sa.
Yarbay

Bende drive kullanımı istiyordum hocam, o halde micro g yi bekleyeceğiz mecburen. Umarım güncelleme alır cihaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @faxcon94
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.