Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 14 kayıtlı üye, 22 misafir, 2 mobil kullanıcı
350366
Cevap
21393811
Tıklama
571
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17519. sayfa)
G
4 sa.
Yüzbaşı

Başka bölümlerde görüşlerini ortaya döküp o görüşlerini burada kullanmaya çalışıp üstünlük sağlamaya çalışanlara bir şey söylemem gerekiyor. Burası Dijital PC Oyun Fırsatları konusu. Burada din, dil, ırk vs. bir ayrım yok. Sadece kötü-iyi niyetli oyun üreten şirketler var. O yüzden size 3 farklı kişi farklı argümanlarla cevap verdiği zaman işinize geleni alıp sündürüp kendi amaçlarınız doğrultusunda yorum yazmayın sakın. Yoksa karşınıza benim gibi insanlar çıkar ve sizi dürüm yapar yer. İşin şakası bir yana, boş yapmayın. Adam oyununa Türkçe dil koymak istemezse koymaz sen burda onları, sana ingilizce öğren diyenleri ya da ülkemizi kötülüyor hülöğ diye söylendiğin insanları eleştir, onlar hakkında yorum yap. Hiçbir şey değişmeyecek. Oyunu sevdin mi? Al. Sevmedin mi? Alma. Bu kadar basit. Burada propaganda yapmayın.



U
4 sa.
Yarbay

Hocam işin ilginci papara kartını da kabul etmiyor, hem tek seferlik sanal kart yaptım hem de normal paparayı kullandım.

Epicten başka oyunlar aldım artık, deadloop, tropico ve sony oyunlarını aldım, ufak yapımcılar çok sallamıyor ama büyük şirketler fiyatları düzenli güncelliyor. Uncharted Gow Spider Man falan zam yiyebilir ileri dönemde. Sony Mena falan dinlemiyor zaten steam'den 60 doları basıp geçiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 17 Mayıs 2024; 20:25:11 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MrMartin
F
4 sa.
Yüzbaşı

Hocam, elinize kolunuza sağlık valla listeyi tek tek inceleyerek toplam 21 tane oyun seçtim 520 TL'ye gelmiş olacak Epic Ödülleri ile birlikte hiç bilmediğim oyunları ve benim tarzıma yakın bir çok oyunu listeye dahil ettim çok makbule geçti tekrar teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @bulduren
T
2 sa.
Yüzbaşı

Hocam tropico oyunları voidu'da daha ucuzdu. Bilginiz olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ultralisan
T
1 sa.
Yüzbaşı

U
13 dk.
Yarbay

Son oyununu almıştım hocam voiduda her aaa oyun diğer platformlara göre daha pahalıydı hiç aklıma gelmedi Tropico'nun ucuz olacağı.




Bu mesajda bahsedilenler: @trashopolis
V
36 sn.
Yarbay

İnce eledim,sık dokudum...


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.