Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 16 misafir
35541
Cevap
1799021
Tıklama
112
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! (1836. sayfa)
İ
1 sa.
Yarbay

Hocam anlasilan oyun oynayan biri degilsiniz . Bu dediginiz anca sosyal medyada farkedilmez. [ 888 ile gen 2 arasinda daglar kadar fark var ] .



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @128MilyarDolar
S
1 sa.
Yarbay

Performans ve pil stabilizasyon konusunda fark var açıkçası oneplus 7 ve sonrası tüm serilerini kullandım S22 ultra S23 Ultra ve S24 ultra performans farkı var aralarında 8 gen 1 rezalet bir işlemci pil konusunda stabil değil gen 2 ve gen3 baya farklı oldu diğer eski serilere göre bencede



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @128MilyarDolar
1
1 sa.
Yarbay

Hocam hiç bir fark yok cidden para verdik diye kendimizi kandırmayalım lütfen, hangi insan evladı gen 2 ile gen 3 arasındaki performans farkını anlayabiliyor? ayrıca şuan gen 2 de pil konusunda rezalet ben hiç memnun değilim ki sadece ben değil kimse memnun değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @SUPERMAN
R
32 dk.
Binbaşı

Gen 1 = elektronik atık benim gözümde.

İşlemci birçok yönden telefonu etkiliyor.

Animasyonların akıcı çalışması, daha iyi kamera performansı, ekran süresi, ısınma faktörü vs. vs. Yani mesele illaha cihazın akıcılığında değil mevzu.

Örneğin S24 Ultra'da kayıt esnasında lens geçisi var fakat bu S23 Ultra'da yok. Daha yüksek bireate ve işleme durumları da fark yaratıyor.

Ben mesela Luma fusion ile çok fazla ilgileniyorum ve render performansını önemsiyorum sırf bunun için iPhone kullanan arkadaşlarım var.

Bu örnekler coğalabilir, teknoloji ilerleyecek mevcut size yeterli geliyorsa göz ardı edebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 18 Mayıs 2024; 0:36:35 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @128MilyarDolar
Y
20 dk.
Binbaşı

Saliselik yada saniyelik farklar için 32K para verilmez , inanın bana verilmez. S24 Ultra bence de önerilecek tarzda bir telefon değil S23 Ultra varken.




Bu mesajda bahsedilenler: @R0llingMan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.