Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
880
Cevap
58876
Tıklama
22
Öne Çıkarma
Cevap: 🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (46. sayfa)
S
3 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Poliçeniz hayırlı olsun, ayın ilk günü indirimiyle, aynı şirketten aynı şartlardaki poliçe için ortalama 5000tl indirim sağlanmıştır.




Bu mesajda bahsedilenler: @edsamu
B
7 gün
Er

@SigortaTower arkadaşa özellikle teşekkür ederim. Mart ayında herkesin, sigortam net dahil, 11 12 binden aşağı fiyat vermediği aracımızın sigortasını 8900 TL gibi bir fiyata, SBM de çıkan tutar üzerinden yaptı.(Eşimin üzerine, 2. yılı sigortada)


Bu ay da hasarsızlıkta son basamakta olan kendi aracımın sigortasını ve kaskosunu aynı şekilde diğer firmalara göre, (özellikle kaskoyu-istediğim şartlarda full) çok uygun fiyata yaptı. Arkadaşlarıma ve çevreme gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Kendisinie hayırlı bol kazançlar diliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
dün
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yorumunuz için teşekkür ederiz, kazasız belasız sürüşler dileriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Beetle00001
V
17 sa.
Yarbay

Motorum için başka yerlerden aldığım en ucuz sigorta teklifi 8000 TL iken görevli arkadaş %25 indirimle 6000 TL'ye sigortamı yaptı. İlgi ve alakası için kendisine teşekkür ederim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.