Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
73
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MEXC Borsasında 25 dolar+ 5 mx(25$ yapıyor) doğrulama bonusu veriyor
B
geçen ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Limit emirlerde komisyon olmadığı ve gerçekten adam gibi bonuslar verdiği için binance'dan MEXC'ye geçmiştim, bu haftaki etkinliğinde referans ile üye olan ve kimlik doğrulaması yapanlara 20$+ 5$, ayrıca 5 MX coin veriyor( 5 mx coin için toplam hacim 15.000 dolar olmalı, şuan için 25$ civarı yapıyor karşılık olarak)

Ayrıca vadeli işlemlere para aktarıp da(kripto işlemlerin hiçbirinde kaldıraçlı girmeyi tavsiye etmiyorum işlemlerimi o taraftan yapsam da kaldıraç değil kendi param kadar giriyorum) kar al zarar durur emri vermeye 5 $, hızlı kapat özelliğine de ayrıca 5$ daha veriyor, yani çok basit şekilde 10$ daha kazanabilirsiniz. 3-5 dolarlık işlemle bile yapabilrsiniz.

İşlem hacmi olmaksızın 5 dolarla bu dediklerimi yapsanız dahi 35$ bonus verecek, işlem hacmi 15.000 olursa da 25$ daha verecek. Kaçırmayın, daha pek çok bonus var ama bunlar pratik ve kolayca elde edilebildiği için paylaştım.

Para yatırmak için de en ucuz ağ olan AVAX-c veya TON veya optimism üzerinden usdt aktarabilirsiniz.

Referans linkim:
https://www.mexc.com/tr-TR/login?inviteCode=mexc-121Vng



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.