Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
51
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MEXC Borsasında 25 dolar+ 5 mx(25$ yapıyor) doğrulama bonusu veriyor
B
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Limit emirlerde komisyon olmadığı ve gerçekten adam gibi bonuslar verdiği için binance'dan MEXC'ye geçmiştim, bu haftaki etkinliğinde referans ile üye olan ve kimlik doğrulaması yapanlara 20$+ 5$, ayrıca 5 MX coin veriyor( 5 mx coin için toplam hacim 15.000 dolar olmalı, şuan için 25$ civarı yapıyor karşılık olarak)

Ayrıca vadeli işlemlere para aktarıp da(kripto işlemlerin hiçbirinde kaldıraçlı girmeyi tavsiye etmiyorum işlemlerimi o taraftan yapsam da kaldıraç değil kendi param kadar giriyorum) kar al zarar durur emri vermeye 5 $, hızlı kapat özelliğine de ayrıca 5$ daha veriyor, yani çok basit şekilde 10$ daha kazanabilirsiniz. 3-5 dolarlık işlemle bile yapabilrsiniz.

İşlem hacmi olmaksızın 5 dolarla bu dediklerimi yapsanız dahi 35$ bonus verecek, işlem hacmi 15.000 olursa da 25$ daha verecek. Kaçırmayın, daha pek çok bonus var ama bunlar pratik ve kolayca elde edilebildiği için paylaştım.

Para yatırmak için de en ucuz ağ olan AVAX-c veya TON veya optimism üzerinden usdt aktarabilirsiniz.

Referans linkim:
https://www.mexc.com/tr-TR/login?inviteCode=mexc-121Vng



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.