Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 kayıtlı üye, 24 misafir
350530
Cevap
21410449
Tıklama
571
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17527. sayfa)
S
5 sa.
Yarbay

Telefondan zaten app üzerinden giriyorum ad blocker tarzı herhangi bir program yada uzantı yok.daha önce de hatırladığım kadarı ile ücretli yada ücretsiz kullanım yapmamıştım. Son seçeneği deneyeceğim tik ederim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XanthiN
S
5 sa.
Yarbay

gog client'te steam ve origin 'i aktif bir sekilde kullanabilmenin yolu var mi ..hicbir sekilde aktif edemedim ikisini de ..

yada gog 'a alternatif oyunlarimizi topluca gorebilecegimiz duzgun bir alternatif var midir ..(güvenmesi cok zor tabi ama zor oluyor su oyunu almis miydim ..vb diye bakmak ..oyunlar tekrar tekrar alip duruyorum bazen :) )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Mayıs 2024; 21:15:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
5 sa.
General

@Absnthe seven olur, sevmeyen olur elbette dile kolay görevde 4 sene geçti. Tek sıkıntı konunun ben veya X kişisi olmaması. Şikayet sistemini etkin kullanma konusunda şevk kırılmasın ve bilakis bu konuda bir teşvik meydana gelsin benim için yeter; @XanthiN eski yetkili ve başlıkta tecrübeli birisi olarak başlıkla ilgili genel bazı şikayetlerinizin sözcüsü rolünde bana bazı geri bildirimler iletmişti. Bu geri bildirimlere göre kendisine bir cevap verdim ve tecrübesine güvenerek karşılıklı yardımlaşabiliriz dedim. O da üyeleri şikayet sisteminin daha etkin işleyeceğine dair bilgilendirmek istedi. Aslında şikayet sisteminin düzgün kullanılması için teşvik olması adına. Çünkü bana yapılan geri dönüş buydu, yani bu konuda şikayet etme adetinin bulunmayıp kullanıcıların sorunlarının birikme eğiliminden söz etti. İlgili mesajı bu konuda hala duruyor. Aratırsanız görebilirsiniz.

Bu durumda o zaman iki iyileştirme yapılabilir: 1) Şikayet sistemini daha etkin kullanmanız ya da 2) yalnızca başlığa has bir yetkili. Ama öyle bir yetkili dahi her mesajı tek tek okuyamayabilir. Mesaj trafiği bazen çok fazla oluyor. Yetki alan insanların boş veya sanaldaki vakitleri sınırlı olabiliyor vb. O sebeple şikayet sistemini yerinde kullanmak, şikayet sistemine başvurmaktan çekinmemek her hâlükârda önem arz ediyor. Açıkçası Xanthin'i bu konuda belirli bir teşvik meydana gelsin diye tıklatmak haricinde konuya yazma niyetim bile yoktu. Ama teşekkürlere ve tebriklere sessiz kalmak, Xanthin'in duyurusuna kayıtsız kalmak istedim tabii ki. O yüzden konudan da, özelden de sizlere yazdım, dönüş yaptım.

İyi akşamlar.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >


Bu mesajda bahsedilenler: @XanthiN , @Absnthe
T
4 sa.
Binbaşı

Mesajda belirtilmemiş daha önce Youtube Premium, Youtube Music Premium, Youtube Red veya Google Play Music servislerinin hiç birinde deneme fırsatından yararlanmamış olmayı gerektiriyor. Yeni hesap açıp kullanmanız sorunu çözecektir muhtemelen. IP değiştirip, google ve youtube ile ilgili çerezleride temizlerseniz daha garanti olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @ScreamEagles
T
4 sa.
Binbaşı

GOG Galaxy'i uzun süredir kullanmadığım için pek hatırlamıyorum ama benim hazırladığım Playnite rehberine göz atabilirsiniz, sorunuz olursa steamden veya buradan özel mesajla sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum.


https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3097898678


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @streamin
T
4 sa.
Yüzbaşı

Hakan Ural'ın ekonomi hakkında söylediği her şeyin tersi çıkması gibi, isminin baş harfi guhong olan eleman da ne derse, tersinin doğru olduğunu düşünmekteyim.😬
Bu bakış açısıyla, yeni adminimiz kötü birisi olma şansı yok. 😬
Bu vesileyle başarılar ve kolaylıklar dilerim kendisine.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
3 sa.
Yüzbaşı

Hocam, uygulamayı kullanmıyorum GOG Galaxy kullanıcısıyım ama merakımdan emeğiniz olduğu için hazırladığınız rehbere girip bakmak istedim ciddi manada bir emek var elinize sağlık gerçekten çok sağlam bir rehber oluşturmuşsunuz çok detaylı,ince ayarlar ve iyi bir anlatım ile anlatılmış teker teker kullanmayacak olsa bile ön yargıyla yaklaşan dahi olsa şu rehberden sonra muhtelemen kullanmak isteyecektir yani öyle bir rehber.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @The Shogun
T
2 sa.
Binbaşı

Teşekkür ederim hocam, kullanmayacak olduğunuz halde vakit ayırıp incelediğiniz için. Rehber yayınlandığından beri karşılaşılan, karşılaşılabilecek bazı sorunlarla ilgili eklemeler, bazı yeni eklenti anlatımları da ekleyeceğim yakında, steam her düzenlemeden sonra rehberi incelemeye aldığı için yazılacak şeyler biriksin, tek seferde ekliyeyim diye bekletiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FallenDemon
S
42 dk.
Teğmen

Merhaba,

xbox pc için yakuza serisi tekrar güzel indirime girmiş, kaçıranlar değerlendirebilir arkadaşlar.

ör:

https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/yakuza-like-a-dragon/9nxcswcqtnfg
ben şahsen legendary verdiyonunu aldım/ alın derim.

Edit: humble choice bu ay veriyor ama düz sürüm tahminim, kinguin ve enebada da en düşük 175 tl ye düştü ama düz sürüm diye biliyorum.


İyi forumlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow73 -- 22 Mayıs 2024; 1:21:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
31 dk.
Yüzbaşı

Ben de Humble Bundle’dan alacaktım burası daha mantıklı geldi. Sağ ol haber verdiğin için üstat.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @shadow73
F
14 dk.
Yüzbaşı

Ne demek hocam her zaman ,açıkçası gerçek şu ki işin ucunda verilen bu kadar emek sonrası buna benzer veya farklı çalışmaları başarılı ve faydalı görüyor herkese tavsiye ediyorum, çünkü kendimden örnek vermem gerekirse eğer bu tarz yapımları her daim takip eder,inceler ve okurum o yüzden çalışmalarınızın devamını bekliyorum saygılar...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @The Shogun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.