Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
83
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Profilo kurutma makinesi ses testi (Profilo KM961RCTR)
U
3 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Profilo kurutma makinesi aldım ama yardıma ihtiyacım var,

Daha önce kurutma makinesi kullanmadım ama, benim makinem böyle çalışıyor havalandırma boşluklarından gelen kompresör sesinden rahatsızım.

Ayrıca 64db olarak belirtilen makinemin havalandırma boşluğundan gelen ses sizce normal mi? (68-73 db olarak ölçülüyor.)


Videolar

Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.



@
3 hafta
Yarbay

Cihaz normal bir sesle çalışıyor. Kompresör devreye girdiğinde yoğun titreşim sesi duyulması normal. Bunun dışında kıyafetlerin fermuarları ve düğmelerinin kazana çarpmasıyla ses daha da artacaktır db anlamında.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
3 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çamaşır türüne göre ses değişiyor evet, çarşaf gibi düğmesiz şeylerde hiç tıkırtı olmuyor haliyle üç kere çalıştırdım henüz.
Ancak kompresör sesi rahatsız edici geldi, banyom da çok küçük olduğu için kapısı açık bir şekilde çalıştırıyorum makineyi bu ses rahatsız ediyor acaba kompresörde sorun mu var diye düşündürdü...




Bu mesajda bahsedilenler: @@CAN@
O
2 hafta
Binbaşı

Hocam mikrofondan pek anlaşılmıyor açıkcası, ancak kompresörde sorun varsa garanti süresi içerisinde hatta 1-2 aya mutlaka arıza verir. Kurutma makinesi kullananlar başlığına yazarsanız belki aynı makineyi kullananlar daha rahat yorumlayabilir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ugcn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.