Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
102
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Resmi tatillerde gelen SMS'lerden bıktım.
W
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

10 farklı yerden bayram, resmi tatil, tebrik vs. SMS almaktan bıktım. 1 kere hizmet aldım diye ömür boyu SMS gönderiyorlar. Bazen siyasi partilerden geliyor. Siyasi parti numaramı nerden buluyor, akıl alır gibi değil. Gelen SMS'te ret seçeneği de olmuyor. Bir kere istenmeyen iletiden şikayet ettim. "Ticari ileti olmadığından yasa kapsamında değildir" diye cevap geldi. Devlet bir yasa çıkardı reklam SMS'ler engellenebiliyor ama diğer SMS'lere çözüm yok.



Z
2 hafta
Onbaşı

Biraz asosyal gibi olacak ama ben de bildirim sesi gelince genelde heyecanlanıyorum kimden geldi exten mi arkadaştan mı vs vs diye, bildirimi açıp bayram mesajı görmek baydı



R
geçen hafta
Yarbay

Ekran süresini azaltmak için kendimce şöyle bir çözüm buldum.

Akıllı saatime sadece mesaj, çağrı ve banka uygulaması bildirimleri geliyor. Mesajları (iMessage) yalnızca kız arkadaşım ve kız kardeşim kullanıyor. Beni arayan bir tek kız arkadaşım. Whatsapp bildirimlerini bile kapattım, arkadaşlarıma hemen cevap vermek zorunda değilim diye. Böylece telefon titrer ama saate bildirim gelmezse, önemli bir bildirim olmadığını bildiğim için telefona bakmıyorum, dikkatim dağılmıyor.

Türkiye'ye geldim, Türk hattımı taktıktan sonra 1 gün dayanabildim. Yılda yalnızca 2-3 hafta kullandığım, hiçbir yerde numarası paylaşılmayan eski hattıma günde 30 tane SMS geliyor. Su arıtıcısı satmaya, olmayan çocuğumu özel okullarına kaydettirmeye arıyorlar... Kapattım bildirimleri, yapamadım...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.