Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
1086
Cevap
44878
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Honor Magic 6 Pro ANA KONU (55. sayfa)
E
9 sa.
Yarbay

a12 de de var. Google ın özelliği, bluetooth kullanarak üzerindeki takip cihazlarını arıyor. ayarlarda bir yerde Google ın içinde var aç kapa özelliği



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @vbalikci
E
9 sa.
Yarbay

anam magic os 8 mi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 1 Mayıs 2024; 23:6:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @vbalikci
M
9 sa.
Binbaşı

Bakmayın bu kadar abartıldığına inceledim tecno gibi redmi gibi basit bir çin menşeili cihaz . Şu an PR ı çok iyi yaptıkları için dxomark la hediyelerle falan bilinçaltınıza oynuyorlar gözünüzde büyütüp gaza gelip almayın. Iphone 15 Pro nun ikinci elleri 58-60 bandında şu an bu cihaza 60000 verirken 60000 kere düşünün. Bu arada şu an 15 Pro Max kullanıyorum, 1 ay önceki telefonum S24 Ultra idi yani piyasayı yakından takip etmiyorum bildiğiniz ensesindeyim yaşım 38 yıllardır bu piyasanın içindeyim tecrübeye güvenin. Size şu kadar söyledim 3 ay a kadar bu cihazın esamesi okunmayacak ikinci elini de 30-40 arasında zar zor satarsınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
G
8 sa.
Yarbay

İçi boş bir yorum olmuş maalesef, Bahsettiğin Tecno ve Redmi cihazları alanların beklentileri karşılanıyor FP oranları genel olarak yüksek cihazlar.

Fiyat yüksek kalır az kalır bunlar ayrı tartışılacak konular lakin her konuda (Video hariç) 15 Pro vb modelden daha iyi olduğu halde birde ikinci el cihaz önermeniz pek samimi değil.

Ayrıca kullandığın telefonda basit çin menşelli cihazlar gibi aynı şekilde üretiliyor aynı ülkede.




Bu mesajda bahsedilenler: @marcoreuss
-
8 sa.
Yarbay

15 pro max ile birlikte kullanmıyor olsam, söylemlerinize itibar edecektim belki de.. Kullanımı aşırı zevkli bir cihaz. Verdiği premium hissiyat 15pm den daha iyi. Birçok konuda 15pm den üstün.

İphone önermek mi 38 yaşında ki tecrübeniz?

PR dan bahsedeceksek, dünyanın en iyi en güçlü PR ını Apple yapıyor! Yanlış anlaşılmasın, ben Apple severim ki, 15pm kullanıyorum. Lakin, eğriye de doğru diyemem. Aklımız yok, geri zekalıyız adamların PR ile cihazı aldık. Hey Allahım ya!



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @marcoreuss
C
8 sa.
Er

Cihazı Hepsiburada üzerinden alacaklara uyarım: ürün sayfasında eskiyi yenile kampanyasına 4000tl ek ödeme görünüyor. Faydalan butonuna basıp hesap yapıldıktan sonra ödenecek tutarda artık ek 4000tl ibaresi görünmüyor, sadece cihazın bedeli görünüyor (normalde cihaz bedeli + ek 4000tl şeklinde yazıyordu). Müşteri temsilcisi ile görüşüp onay alıp ekran görüntüsü almadan sipariş vermeyin derim. Sonra üzülürsünüz, para kolay kazanılmıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
7 sa.
Yüzbaşı

Müşteri temsilcisine sordum, teyit aldım, ama ekran görüntüsü alamadan konuşma balonu kapandı. Yine de problem olacağını düşünmüyorum. Satıcının "Hepsiburada" olması gerekiyor dedi, sipariş verirken ona dikkat ettim.

Hediye kılıf olayını da sordum. Kutunun içindeki kılıftan bahsetmiyorsunuz di mi diye sordum. "Hayır, o başka" yanıtını aldım. Peki neden siparişte gözükmüyor dediğimde, "Sistemde sadece 1 hediyeye izin veriyor", ama pakete kılıf eklenecek" cevabını aldım.

Hepsiburada üzerinden sipariş verecek olan varsa, durum budur.




Bu mesajda bahsedilenler: @caglaraygor
I
7 sa.
Yüzbaşı

Ben 22 nisandan beridir piyasanın içindeyim ve ikinci el ile asla sıfırı kıyaslamam. S24 ultra alacaktım arayüzünü sevmedim yoksa kalem detayı çok hoş. P30 pro ilk çıktığında aynısı söylendi, almayın Çin malı bu patlar elinizde falan filan, herifleri durdurmak için apple araya ülke soktu. Her ne kadar arka planda huawei ile birlikte değil söylemi olsada honor candır. Sıf android auto zorunluluğu yüzünden huawei alamıyorum yoksa 1 saniye düşünmem.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @marcoreuss
A
7 sa.
Binbaşı

Youtube incelemelerinde
telefonda en ufak kusur pürüz yok !
müthiş harika efsane dehşet-ül muazzam !
Kıyaslama videolarına bakınca
Bu mu dur dedim...
Samsung ISOCELL ile bu cihazı heba etmişler
Bu Fiyatlandırmayla tüyü dikmişler gibi geldi bana
Ama bakalım ilerleyen günler ne gösterecek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @marcoreuss
M
7 sa.
Yüzbaşı

Açıklamada 4 bin liranın yeni telefonun faturası kesildikten sonra yatırılacağı yazıyor. Yani ilk etapta verdiğiniz cihaz bedeli + 4 bin göndermiyorlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @caglaraygor
M
6 sa.
Binbaşı

Çin menşeili cihazdan kastım yazılımı çinde yapılan sonradan çıkan bug larla dolu bir işletim sistemi. 15 Pro Max kullanıp Honor a daha piremium demek bu cümle için düşündüklerimi anlatacak bir kelime bulamadım biraz güldüm sadece:)) Arkadaşlar belliki almışsınız kullanıyosunuz böyle yorumlar da hevesinizi kaçırıyor tabi ama aldığınız cihaz maximum 35-40bin bandında satılacak bir cihaz 55-60 bandında satacak malzeme ve işletim sistemi kalitesine sahip iki firma var dünyada Apple ve Samsung. Benden bu kadar kalın sağlıcakla @-KuTLuBeY-@Glorfindel1907





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 1 Mayıs 2024; 23:59:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @-KuTLuBeY- , @Glorfindel1907
A
6 sa.
Binbaşı

Bence olay tamamen satış pazalama stratejisinin yanlış olması
youtube kanallarına tanıtım yaptıracaklarına direkt hediyelerle piyasaya 45-50 binden girip üst segmentte çok sağlam bir isim edinebilirdi
Türkiyede 12 -20 bin bandı redmi ve samsungun elinde
60 bin üzeri sansung ve apple
45 -50 bin bandında bu cihaz peynir ekmek gibi satardı bence çünkü o bandı dolduracak çeşitlilik yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @marcoreuss
-
6 sa.
Yarbay

Komiksiniz ve çok bilmiş... Kullanmadığınız cihaz hakkında ''bug larla dolu'' diyebilmek, fanboyluk göstergesidir. Belli ki Apple fanboyusunuz onu anladık. Magic OS 8 de bug vb. sorun gözlemlemedim. Tabiri caizse yağ gibi bir sistem. Benim elimde bahsi geçen her iki cihazda var. Kullanıyorum, görüyorum!

Malzeme kalitesine gelince, Honor un daha premium hissettirmesi sizi neden rahatsız etti? Honor marka yazdığı için mi :) Cihazın üzerinde ''ısırılmış elma'' mı olması gerekiyor premium olması için?

Heves konusuna gelince, evet cihazı kullanıyorum, çok beğeniyorum ve tavsiye de ediyorum. Sizin yersiz düşünceleriniz ile hevesimiz kaçmıyor yani...

İşletim sistemi konusunda Samsung u dünyanın en iyisi ilan etmenizden sizin ''tecrübe'' kaliteniz ortaya çıkmış oluyor.

Fiyat konusunda ise, iphone şu an ki fiyatlarını çok mu hakkediyor? Taraflı bir duruşunuz var, objektif değilsiniz. Iyi forumlar, sağlıcakla...

EDİT : imla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 2 Mayıs 2024; 0:20:31 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @marcoreuss
A
6 sa.
Binbaşı

Peki siz böyle yorum yaparak satın aldığınız cihazın fan boyluğunu yapmış olmuyor musunuz?
Ben de bu cihazı bu fiyatlandırmayla
altı ay sonrasını yada bir yıl sonrasını pek iç açıcı görmüyorum.
huawei seven biri olarak yanlış pazarlamayla bu cihazın satılmaması tutulmaması beni üzer ama yapabileceğim bir şey yok. Eminim ki bu cihaz çok konforlu kaliteli keyifli ama aynı fiyatlara s23u s24u veya apple varken? oppo findx 7ultra
vivo x100 pro yd alıp kullanmak varken ben neden 55-60 bin honor magic 6 proya vereyim. Yani tamamen yanlış satış pazarlama



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @-KuTLuBeY-
Q
6 sa.
Yarbay

Belli bir seviyenin üstündeki tüm marka telefonlar kullananı memnun eder. Iphone da, samsung s serisi de, xiaomi de, honor da vs vs. Yani premium bir telefon alınacaksa iş zevklere ve kullanım tercihlerine kalıyor. Ben de gidip iphone almam mesela. Dediğim gibi zevkler ve kullanım alışkanlıkları. Şu an s24 plus kullanıyorum. Memnunum ama telefon piyasasını da yakından takip ediyorum. Buraya gelip telefona sallayanlara boş yere cevap vermeyin.
Alanlara hayırlı olsun. Güzel cihaz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 sa.
Binbaşı

Telefon kesinlikle çok güzel
Ancak kamera sensörü ISOCELL olan bir cihaza 55- 60 bin verecek olsam honor almam .
ISOCELL sensörlerin zirvesi s23u ve s24u
60 bin dolaylarında samsung türkiyeden alınabiliyor.
İşlemci, ram, depolama, aynı. tasarım kutu içeriği yazılım tartışılır.
Cihaza değil, fiyatı hakkında yorum yapıyorum . Bu cihaz fiyat olarak s24 ultraya rakip mi yani :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @QRX
-
5 sa.
Yarbay

Cihaz da bug olmadığını, premium malzeme ve keyifli kullanım sunduğunu söylemek fanboyluk mu? Hiç marka takıntım olmadı, olmaz. Ne hoşuma gider, ne iyiyse iyi ne kötüyse kötü derim. Arkadaşın yaklaşımı ve ithamlarına cevaben yazmış olduğum düşüncelerle fanboy diyemezsiniz. Cihaz bug dolu dedi, hayır bug falan yok. Doğruyu ve gördüğümü söylemek mi fanboyluk? Cihazın fiyatı hakkında bir yorumda bulunmadım. Fiyatı eder ya da etmez, hiçbir telefon bu rakamlara satılmamalı! Xiaomi 75 bine cihaz çıkardı piyasaya bu cihaz kadar tartışılmadı.

Bugün, 15pm i 70 bine ikinci el de satabilen var mı? İphone lar bile değer kaybediyor artık. Çünkü piyasa belli, ülke şartları belli..

Neyse konuyu uzatmak istemiyorum. Ben her iki cihazı da kullandığım için direkt kıyas etme ve karşılaştırma imkanına sahibim. Bu sebeple gereksiz, yersiz, yalan yanlış, cihaza atıfta bulunanları anlamakta zorlanıyorum. Tek sebep fiyat. Ama kimse demiyor ki, xiaomi neden 75 bin, iphone neden 85 bin vs..

Umarım güzel ülkem de her şey yoluna girer de herkesin alım gücü ve keyfine göre alım yapacağı günler gelir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @abeslank
A
5 sa.
Binbaşı

Şahsi algılamayın dediğiniz gibi olay tamamen telefonun fiyatı.
samsung xiaomi apple bir zamanlar huawei piyasada bilinirliği olan marka değeri olan cihazlar xiaminin 75 bine çıkardığı cihaz satar satmaz ama siz bile son model bir elmaya sahipsiniz iyi geceler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-KuTLuBeY-
B
40 dk.
Yarbay

Seninkizüğürt tesellisi olmuş dostum alan aldı telefonu herkes memnun dünyanın en iyi telefonu seçildi 😁 ses batarya ekran kamera sarj hızı vs..muaazzam olan tek telefon bu ..ha kötü telefon diyorsan burada işin ne 😁 komiksiniz valla



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @marcoreuss
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.