Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 kayıtlı üye, 17 misafir, 6 mobil kullanıcı
125962
Cevap
3612050
Tıklama
103
Öne Çıkarma
Cevap: 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6794. sayfa)
E
19 sa.
Yarbay

G
9 sa.
Yarbay

T
9 sa.
Yarbay

D
9 sa.
Yarbay

Dundendir kimi diyorsun diye aklıma takılmıştı, meğerse Boey çöpünü söylüyormuşsun

Böylesine silik biriyle ovunup rakibin eski oyuncusuna laf atmak nasıl bir zeka seviyesinin ürünüdür?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ezio-Auditore
L
8 sa.
Çavuş

biz neden haftada 1 maç yapıyoz 3 günde bir yapalım bitsin kurtulalım bu sezondan, daha TD arayacaz iş çok



1
8 sa.
Yarbay

mario branco'nun kalıp kalmayacağı belli oluyormuş. çok isteyeni varmış.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 sa.
Yarbay

Fenerbahçe'nin Kurtuluş Reçetesi

  • İyi bir başkan ve yönetim
  • Sistem takımı olma Avrupa futboluna uygun )
  • oyuncuları bu sisteme göre seçme işi tamamen Transfer komitesinde olmalı
  • Td seçimi bu sisteme göre yapılmalı Her gelen Hocanın ayrı ayrı sistemleri çoğu oyuncuyu ıskartaya çıkarıyor bunun önüne geçilir
  • Öncelik futbolcu yetiştirip satan değil kadro kalitesini koruyacak ve satılan oyuncu varsa onun yerini dolduracak kalitede biri bulunmadıysa oyuncu satışına onay verilmeyecek
  • Kalıcı iyi antrenör ve sağlık ekibi kurularak gelecek td ye en fazla 1 yardımcıya izin verilecek kalanı Kulübün yapısında yer alanlar profesyonel ekipten karşılanacak
  • Taraftar gruplarını iyi organize etme ve takım içi arkadaşlık, sosyalleşme, bireysel fiziki gelişim vs için ekip kurma
  • Ali Koç'un stada sokulmaması maç izlememesi ( kendi totemi =)


Bu mesaja 3 cevap geldi.
R
7 sa.
Yarbay

Fenerbahçe' ye en çok yakışan iki futbolcu.




Bu mesajda bahsedilenler: @encuni
C
5 sa.
Yüzbaşı

En önemlisi bence dördüncüsü. Ali Koç’un başarısızlığının ana nedeni buydu. Yav Jesus’un üçlü oynatacağı belliydi örneğin. Bu adam ile 1 senelik imzaladı. Bir senelik adama sıfırdan takım kuruldu. Ki sıfırdan kurulduğu için çok başarılı adamlar alınamadı. Adam geldi bir oyun oynattı. Bir senede bu kadar oldu ve ayrıldı. Bu bundan önceki hocalar içinde geçerli. Bizde hoca ve ona göre oyuncu almak gibi bir huy yok. Vitor geldi onunda 3lü oynatacağı belliydi adama tek kanat beki bile alınmadı. Gitti Ferdi ve Osayi’yi beke evirdi. O sayede şu an iki bekimiz var misal.

Demem o ki bir hocanın ne oynatacağı bellidir. Seninde kadron bellidir. Eğer ki senin kadron o oyuna çok yatkın değilse 2-3 sene sabretmen gerekir. Yavaş yavaş o oyuna kendisini takım evirir. Bizde hiçbir hoca toplam 2 sezon kalmadı. Korkunç bir durum bu. Heleki yeni gelen ve kredisi olan bir başkan için.

Bizim yapmamız gereken ana iki şey var. İlk olarak çok iyi bir yabancı hoca getirmek. Benim adayım hep Löw zaten. Ama o ayarda başkası da tabii ki olur. Ve ikinci olarak 3-5 saçma adama 3-5 M vermektense 2 tane kaliteli adama 10 M vermek. Fred, Tadic, Dzeko örneğinden sonra zaten gidip hala aptal saptal adamlara para vermek büyük akıl noksanlığının göstergesidir. Bizim çok iyi bir omurgamız var. Ben bunu Jesus öncesi bile söylüyordum. Kadroyu kesinlikle korumamız lazım. Tabii ki satılacak isimler olacak. Ferdi’yi satarız örneğin. O da gitmek ister. O çok daha iyi yerlere layık. Keza Osayi’de gidebilir. Ama ana omurga kalacaktır. Livakovic-Becao-Çağlar-Dijiku-Fred-Tadic-Szymanski-Cengiz-Dzeko-Batshuayi omurgası durmalı. Seneye 11 yabancı olacak bunu da iyi dikkate almak gerekiyor. Ama en önemlisi iyi bir patron gerekiyor. Karizma seviyesi çok yukarıda biri olmalı. Özgüvenli. Tecrübeli. Zico ayarında. Bu kadronun GS’yi geçebilmesi için ondan 2 kat kaliteli olması gerekiyor. Hocasından oyuncusuna kadar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @brsaltnc
C
5 sa.
Yüzbaşı

Şu gün itibari ile fazla opsiyonda yok. Conte, Mourinho gelmez. Blanc uygun değil. Löw, Klinsmann, Sarri hariç şu anda boşta olan bize uygun başka hoca aklıma gelmiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 1 Mayıs 2024; 14:58:20 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
4 sa.
Teğmen

"Jesus'un üçlü oynatacağı belliydi."

Nasıl belliydi? Adam bizden gitti dörtlü oynatıyor. Öncesinde de her yerde üçlü oynatmamış.

Çağlar ve Dzeko ana omurgada olmalı kısmına katılmıyorum. Çağlar zaten kiralıktı, Serdar Aziz'den fazlası yok eksiği var neredeyse. Dzeko da tek senelik iş yapar kaldı ki daha sene bitmeden sövmeye başladı millet. Bence vereceği maksimum katkıyı verdi gol krallığında da zirveye oynuyor, seneye ancak yedek olabilir onda da yabancı sınırı var çok sıcak değilim.

Szymanski de gider muhtemelen. Aslında Tadic'i Mertens gibi kullanabilsek yokluğu hissedilmez, hem sola da yırtıcı bir kanat almamız kolaylaşır. Sağda İrfan bu performansla devam eder sola da farklı tarzda adam geçen bir kanat alırız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Caner-Medley
1
3 sa.
Yarbay

irfan can gider bu yaz. ferdi de öyle. hesapları ona göre yapın.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Shieldwall
1
3 sa.
Yarbay

bizi çok maçta yakmış tisserand'a övgüler dizenler vardı bu forumda. hey gidi keltoş hey..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

-
3 sa.
Binbaşı

şu edit işleri çok fena ya bizim ülkede




Bu mesajda bahsedilenler: @encuni
E
2 sa.
Yüzbaşı

Saçma olmuş kardeşim, Türkiyede futbol saha başında değil masa başında kazanılıyor. Başkanın ekonomik olarak takımı stabil tutup lig ortalamasının üstünde kadro kurmaktan başka tek vasfı hakem ve diğer kurullarda lobi kurması.




Bu mesajda bahsedilenler: @brsaltnc
R
1 sa.
Yüzbaşı

Listenin en başında toksit olmayan, sürekli Fenerbahçe değerlerine hakaret etmeyen,
eleştiriyi yerine göre yapan, her zaman destek olan, tek bildiği teknik adamlara, futbolculara, yöneticilere hakaret etmek yerine, her yerde Fenerbahçe düşmanları ile mücadele edecek, Fenerbahçe’nin haklarını gasp edenlere hayatı zindan edecek, zavallı caresiz olmayan, delikanlı, Fenerbahçe taraftarı yer almalı.




Bu mesajda bahsedilenler: @brsaltnc
C
49 sn.
Yarbay

Futbolda bı söz vardır planın yoksahep panik olursun yada bireysel oyuncuların ayağına bakarsın ...... bu tamda bizim ismail hocayı özetliyo planın varmj yok kazandığın maçlarda bile bireysel oyuncularım ayağına baktıkmı baktık



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.