Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 kayıtlı üye, 17 misafir, 7 mobil kullanıcı
178054
Cevap
3728497
Tıklama
143
Öne Çıkarma
Cevap: 🟡🔴 Galatasaray 2023/2024 #24Loading... [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (9231. sayfa)
D
8 sa.
Yarbay

Beklenen bir şeydi.

Nelson harici herkes gönderilir. Aurier'de zaten kiralık durumu biteceği için uzatılmayacak sözleşmesi.

Kerem Aktürkoğlu'da zaten arabistana gidecek, oradaki bir takımla büyük ölçüde anlaşıldı. Zaten Kerem'in gitmesi demek BAY'ın kalması demek. Bu anlamda Kerem'in arabistana gitmesi kendisininde hayrına olur. Kariyeri yerine geleceğine yatırım yapacak öylede bitirecek futbolu, zorlanmazda zaten kafa olarakda. BAY'ın kalması daha kritik. En az 1 yıl daha takımda olması lazım. Zaten seneye ilk 11de banko yeride olacak artık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kilo Moana
M
7 sa.
Teğmen

Bilmediğimden soruyorum bu bilgiler tanıdık birinden mi alınıyor yoksa varsayım duyumculuğu mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kilo Moana
K
7 sa.
Yarbay

Yusuf hakkında bir bilgim yok hocam. Aurier mevcut halde dahi düşünülmüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @felsefesever
K
7 sa.
Yarbay

Barış'ı özellikle de Euro24'te iyi bir performans gösterirse tutabilmek mucize olur umarım 1 yıl daha izleriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
K
7 sa.
Yarbay

Ne ile ilgili yazıyorsam o konunun bir numarasının ifadesidir hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @Monte Kristo K.
B
6 sa.
Yüzbaşı

kilo moana hocam hakkın ödenmez





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıçağın Gölgesi -- 16 Mayıs 2024; 2:52:37 >

O
5 sa.
Yarbay

Cenk Ergün hamgi futbolcunun alınacağına karar vemiyor. Teknik direktör ve kulüp scout ekibi görüşerek öncelikli tercih edeceği isimleri belirler. Cenk Ergün yetki ve uzmanlığı dahilinde futbolcunun kendisi yada yetkili menajeriyle detayları,şartları konuşur maliyeti öğrenir kulübün yetkili yöneticisilerine sunar.İşi budur. Yetkili yönetim maliyetleri teknik direktörle konuşup mümkün olup olmadığını söyler,ona göre Teknik Direktör tercihlerini düzenler vs.
Cenk Ergün, Fatih Terim dönemlerinde de Okan Buruk döneminde de futbolcu seçmedi,tranfere karar vermedi. İşi şartları görüşmek,durumu yönetime sunmak. Erden Timur görüşmeleri de ben yapayım dedi,ve süreç bir ara uzadı. Uzayınca başkan Dursun Özbek, yanında Cenk Ergün de olsun dedi,zira bu işte bağlantılar,ve yabancı dil önemli. Cenk Ergün`ü küçümseyenler var ama Cenk Ergün transfer görüşmelerinde iletişimde çok etikili uzman biri..Tekrar belirtiyorum,kimin transger edileceği konusunda uzman demiyorum. Kimin transfer edileceğine Okan Buruk varken Fatih Terim varken Cenk Ergün`ün karar vereceği sizce mümkün mü?
Fatih Terim dönemleriyle ilgili olarak transferlere Fatih Terim'in karar verdiğine dair yönetici ve başkanların ifadeleri var. Başarısız olunca Başkan transfer etti,başarılı olunca Terim transfer etti. Yıllardır bu algı kasılıyor.
Diagne'yi alalım mı hocam dediler,istemem demek mümkün mü dedi. Terim başarısız olınca kadro kötü,başarılı olunca Terim faktörü. Diagne'ye top getirecek hiç bir organizasyon yoktu,yoksa Diagne gelene gidene vuruyordu Nouma gibi. 4 kişi tutamıyordu adamı,ama top gelmiyordu. Terim kadroları hep ligin tüm takımlarının üstünde oldu her sezon.

Cenk Ergün'ün Erden Timur birlikteğine gelirsek Erden Timur biraz da tecrübe kazanıp ilişkilerini geliştirmek için görüşmeleri ben yapacağım, kulübün 1 kuruşu bile önemli dedi. Kulübün 1 kuruşu bile önemliydi ama öyle ucuza mal olmadı formu düşük futbolcuları getirmek. Burada buna bonservis vermedik,şuna bınservis vermedik bedavaya geldi deniyor ama bonservisi elinde olanlar senden imza parası ve yüksek maaş ile o parayı senden aldı. Şuan oynamayan ve takımın ritmini de bozmuş olan Zaha'ya para döküyoruz.
Zaniolo projesi Erden Timur'un ısrarı ve inisiyatifi ile oldu. Zaniolo'yu 10 milyon Euro'ya bile satamayacağız göreceksiniz. Zaniolo'ya maddi sıkıntıdayken az para vermedik,Erden Timur bırakıp gidemez,Zaniolo'yu iddia ettiği gibi kazandırarak satmalı,göstermeli ustalığını. Sen takım oyunu oynamayı sevmeyen,bireysel takılan kronik sakat adama 30 milyon bayılıyorsun.
Okan Buruk'un aklında yokken Zaha,Ziyech,nDombeleyi seçenek olarak sunan Erden Timur.
Okan Buruk'un vazgeçmediği sistem, takımı önde birbirine yaklaştırarak rakibi önde basmak. Zaha ve Ziyech asla bu sistemin futbolcusu değiller. Önceki oynadıkları takımlarda da olmadılar.Bu isimler Okan Buruk'a dayatıldı başka hazırda boş isim yok denilerek.
Midjö'yü izliyorum Pendikspor'da. Adam yine geçen hafta önde basıp topu rakipten söktü aldı, hiç bekletmeden 40 metreden ceza sahasına uzun pas atarak gol attırdı.
Midjo 6 ve 8 oynayabiliyor,Torreira tarzı iyi basıyor mükemmel oynamasa da.
Başakşehir'de Leo Dubois'i izliyorum,adam iyi basıyor ve içeri çok iyi kesiyor. Teke tekte hızlı rakibe karşı sıkıntı yaşıyor ama kanadı iyi kullanıyor,pasörlüğü çok iyi.
Bu 2 isim uygun fiyata Okan Buruk'un istediği isimlerdi.Sisteminne uygundu. Yönetim Okan Buruk'a maliyeti 3'ü 5''i geçmesin diyor,Okan Buruk ona göre bu isimleri belirliyor ama Okan Buruk sonra duyıuyor iki Erden Timur 10 milyon Euro üstü maliyetli transfer görüşmeleri yapıyor.
Siz Okan Buruk'a maliyeti 10 milyon Euro civarı olan isimler bul deseydiniz o size Midjöyü Dubois'i söylemezdi,10'a alıp 20'ye satıılabilecek genç yetenekleri bulurdu. Okan Buruk'un da scout arkadaşları var bu da biline. Okan Buruk'a ver yetkiyi sana makine gibi takım kurar en uygun maliyetle.
Ziyech balonu Karagümrük maçında defalarca defans arkasına dikine ve çapraz koşular yapan Icardi'ye pas atamadı,hep rakibin ya ayağına ya kafasına attı.
1. yediğimiz golde tamam Kaan önde basarken yakalandı geri dönmesi gecikti ama Ziyech rakibin golü atan Mendes'in peşinden koştu bıraktı. Asla kabul edilecek gibi değil. Senin rakibi yakalama rahatsız erme imkanın varken takım yalalanmışken önünde ilerleyen adamı az kovalayıp bırakamazsın.
Kerem Aktürkoğlu bırakmıyor,,defalarca örneği var.
Biz borçları olan,transfer parası kısıtlı olan bir futbol kulübüyüz. 2 maçta bir uzaktan gol atacak diye koşmayan rakibe basmayan,70 dakika 2 ara pas atamayan kafaya orta yapamayan adama para saçıyorsak işin içinde bir vurgun vardır. Hani kulübün 1 kuruşu bile değerliydi Erden Bey.
Zahaya Ziyech'e giden paralar Kerem Aktürkoğlu ve Barış'ın kazandığı toplam paranın 10 katından fazla.
Bu takımda Midjö ve Dubois oynasaydı da şampiyon olurduk. Olduk da. Midjö geçen sezon şampiyonluk yolunda çok kritik gol attı,iyi maçlar çıkardı. Dubois'in de Midjö'nün de şanssızlığı sakatlık yaşamaları oldu. Dubois çok iyi oynarken sakatlandı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 sa.
Teğmen

Recep Ankaralı ekolü işte bunlar. Böyle kokuşmuş bir branşa yatırım yapmayarak en iyisini yapıyoruz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ömürcan
B
2 sa.
Yarbay

Yanlış anlama hocam futbolcu olarak alacaklarmış dzeko nın yanına tecrübeli birini arıyorlarmış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hoksi
L
23 dk.
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
16 dk.
Binbaşı

Bir aynaya baksalar herşeyi çözecekler aslında.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gsserhat
V
15 dk.
Yüzbaşı

Milli takım üç kötü maç oynayıp gerisin geri köyüne döneceğinden yerli oyuncuların piyasa yapması zor.
Tüm yerli oyuncular dahil buna

Yıllardır teknik direktör sorununu çözemediğimizden birilerinin emir komuta zincirini kıramadığımızdan kaliteli malzeme olsa bile bir türlü pasta yapamıyoruz..

Bay bir sene daha bizde kalır





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 16 Mayıs 2024; 8:27:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
8 dk.
Çavuş

Okan hocamın seneye ayarlarını bozacağı td mourinho oldu demek.

Okan buruk için çerez hepsi



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.