Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 9 kayıtlı üye, 29 misafir, 4 mobil kullanıcı
350510
Cevap
21408562
Tıklama
571
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17526. sayfa)
U
4 sa.
Yarbay

Bu kadar ciddiye almayın yahu iki ironi yaptık elbette Ubisoftun ırkçılık yaptığı yok millet Shadows yüzünden öfke kusuyor Ubisoft'a ona gönderme. Bir şirketin satış politikasını Türk düşmanlığı yapıyorlar ondan Türkçe çıkarmıyorlar şeklinde indirgeyecek yaşı geçtim çok şükür. 2014de falan konuşuyorduk bunları Rockstar niye Gta 5 için Türkçe eklemiyor diye. Gerçi şimdide Gta 6 için diyenler olur belki



S
2 sa.
Yarbay

Bu kadar sevilmeyen bir insanın yönetici olması oldukça şaşırtıcı ve şüphe dolu...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @warchief46
W
2 sa.
Binbaşı

Ülke ve Dünya Gündemi konularında bana yaptıklarını unutmam mümkün değil. Bu şahsı admin yapıp çocukluk hayaline kavuşturan her kimse foruma yapılabilecek en büyük kötülüğü yapmıştır benim gözümde.




Bu mesajda bahsedilenler: @ScreamEagles
A
2 sa.
Yarbay

Günlerdir konumuza yetkili birisinin atanmasını bekliyorken birileri hala tepki göstermiş. Sevenleri olacakki , sevmeyenleride vardır elbette. Başka kim secilirse secilir. Bende bu yollardan gecmiş birisi olarak diyebilirimki. Herkese Adalet lazim.Herkesin sevdigi kişisi diyebirşey söz konusu degil. Kişisel gecmişi bizi ilgilendirmez.Sorunları çözdügü sürece başka konular üzerinden yargılamak dogru degil. Son olarak Adminin kendisini zerre tanimam. Yorumlarda biat etmişler felan yazılar gördüm. Yapmayın arkadaşlar komik oluyorsunuz.Karşınızdaki insan hakkında bilginiz yokken fikrinizde olmasın. Hatalarını eleştirin orta yolu bulun tabiki.Uzun aradan sonra konuya hakim bir yetkili olacak bundan ne zararımız olabilir. Saygı sınırlarını aşan bundan rahatsız olur ? Ki Alni ak insanların bunu sorun edecegini sanmiyorum.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
W
1 sa.
Yarbay

malum mod rütbe atladıysa foruma geçmiş olsun. son derece adaletsiz, işine geldiği gibi taraflı ve kin tutan birisi cevap veremeyince uzaklaştırma veren bir tip. allah yakınlarına sabır versin, muhatap olmamanızı öneririm.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 21 Mayıs 2024; 17:30:22 >

Y
1 sa.
Yarbay

Merhaba arkadaşlar. Gta V li epic games hesabım var bunu satmak istesem kaça satabilirim sizce alan olur mu pek bilgim yok bu konularda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
1 sa.
Yarbay

Hocam gayet saçmalamışsınız bence. Bende şahsı tanımam etmem yıllardır forumdayım böyle birşeye de şahit olmadım lakin bu kadar insanın tek bir kişiye düşman olmasını bırakın iki cümle iyi bişey yazdığını görmedim şimdiye kadar. Rahatız oldum. Demekki ortada yanlış bişiler var derhal çözülmeli.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Absnthe
E
1 sa.
Yüzbaşı

Hocam mesele sevip sevmemek değil ki dediğiniz gibi ADALET. Otomobil fırsatları bölümünde her gün 3 5 mesajım siliniyordur belki konu dışı sohbet yasak olduğundan ve silen adminler hep farklı farklı. Diğer hiç bir admine bir şey demiyorum haklılar hatta. Bundaki sıkıntı çok başka. Mesela sizin mesajınızı anında silip ama size hakaret edenlerin mesajlarını saatlerce silmemesi. Velhasıl adaletsizlik. Bu sitede bu admin hariç hiç kimseye karşı ne ön yargım var ne başka bişey ilk defa bununla oldu. Hemen hemen herkes aynı kişiden muzdarip. iki gün sonra sizde anlarsınız başınıza gelince illaki gelecek çünkü bu kadar şikayet tesadüfi hatalarla olmaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Absnthe
W
5 dk.
Binbaşı

Mesela bu şahsın, bana uyguladığı bir taktiği söyleyeyim. Ülke ve Dünya Gündemi forumlarında, bana veya kutsal değerlere hakaret ediyor bir zat. Şikayet ediyorum, tüm şikayetlerim nedense buna gidiyor. Bu mod, şikayet ettiğim mesaja karşılık, benim geriye dönük mesajlarımı didik didik edip, 3-4 ay önce yazdığım bir mesaj buluyor ve işlem yapıyor. Uzaklaştırma alıyorum. Uygulaması şu yani: Haa, sen demek benim zihniyetime uygun birini şikayet edersin, o zaman ben de hiçbir şikayet olmamasına karşın senin daha önce yazdığın mesajlarını karıştırır, forum kurallarını ihlalden ceza işletirim. Tamamen yıldırma politikası. O konularda kendisi de çok aktif mesaj yazıyordu. Benim kutsal değerlerimi aşağılayan türden mesajlar. Kendisinin bu mesajlarını şikayet ediyorum, şikayet buna gidiyor. Tabi ki işlem yapmadan kapatıyor. 3 gün sonra bana mesaj geliyor, 2 ay önce yazmış olduğum mesajdan ceza almışım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 21 Mayıs 2024; 18:55:18 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Absnthe
J
1 dk.
Binbaşı

Elden Ring Shadow of the Erdtree Hikaye fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=FnqljpQO6jY



D
12 sn.
Yarbay

Çok güzel bir fragman yapmışlar. Ben daha ana oyunu bile oynamadım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.