Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
812
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Godzilla x King Kong: The New Empire (12 Nisan 2024) (2. sayfa)
S
3 hafta
Er

Böyle bir filmi CGI diye eleştirmenin mantığı nedir acaba? Bu nasıl yorum?

Godzilla ve Kong gerçek mi de CGI olmadan çekecekler filmi? Sırf eleştirmek için eleştirmeyin ve gidip filmin daha şimdiden kazandığı güncel gişesine bakın.

Bazıları da şey diyorlar. Filmde oynayan 1-2 kişi ne kadar gereksiz ya, filme ne katkıları var falan diyorlar. Bunlara göre sanırım 2 saat boyunca sadece canavarlar dövüşmeliydi.

Bu tarz yorumların boş olduğu zaten filmin gişe başarısından belli.
Gidin son güncel gişe rakamına bakın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suarez1905 -- 8 Nisan 2024; 23:25:1 >

A
3 hafta
Yarbay

Fikir belirtmek suç değil fakat fenerbahçe konusuna girip galatasaray'ı savunmak gibi bir şey oluyor. Bu türü sevmiyorsan hiç konuya mesaj atmayacaksın. Godzilla bu, isminden ne olduğu belli.




Bu mesajda bahsedilenler: @The Man in the Suit
G
3 hafta
Yarbay

Şuan için ilk izlenecek yapım çıkan dizi, Sonrasında filmler izlenirse hikaye bakımından daha iyi olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @Nymphetaminê
S
2 hafta
Yarbay

Umarım oyuncular, yaratıkların dibinde çok rahat çok profesyonel takılmazlar. Özelikle savaşan 2 tane tonlarca ağırlıktaki yaratığın. Sanki en güvenli yer, savaşan yaratıkların ayaklarının dibiymiş gibi. Uzaklaşma falan yok daha da diplerine giriyorlar. 2019 yapımı Godzillada bunları bol bol gördük. Bide Godzilla sizi mi düşünsün düşmanı mı? Çekilsenize olm ayağının dibinden.

Fragmanda Godzillanın fps önceki filmlere göre artırılmış. Yılanlar mahallesinde kaçan iguana gibi koşuyor mübarek. Denizlerde hızlı olan hayvanı karada da hızlandırmışlar Kongun hızından geri kalmasın diye. Halbuki 2019 yapımında daha kendi ağırlığını kaldiramıyordu hayvan.

Godzillanın tasarımı hep ilginç gelmiştir. Götü büyük kafası küçük o ne öyle? Karıncayiyen de mesela böyle. Ulan yoksa Godzillanın kökeni karıncayiyen mi? İnsanlara saldırmıyor sonuçta.

< Resime gitmek için tıklayın >

Karıncayiyen maymuna karşı :D
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 17 Nisan 2024; 13:18:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 hafta
Yarbay

Güzel detaylara değinmişsin. Tam da bu yüzden şu filmleri sevemiyorum, beynim bu saçmalığın gerçek ( gerçekçi) olduğunu kabullenemiyor. Bu yüzden bu yapımların kalitesi yükselemiyor işte. O gerçekçilik hissi yok. Başka yapımlarda da böyle. Ulan şehir yıkılır birinin burnu kanamaz, ölmez. Halbuki katliam olması, can pazarı yaşanması gerekir. Şehir moloz yığına döner, az sonra milyonlarca insan öleyazar -ölmesi gerekir aslında- başroldeki esas oğlan ve esas kız sanki ortada dehşet verici hiçbir şey yokmuş gibi, öpüşme seasına başlar, o sırada arkada Dünya diye bir şey kalmıyor bu arada. Bu aptallığı Hollywood defalarca nasıl insanlara dikte etti, insanlar bunları nasıl kabullendi onu da anlamıyorum.

Neyse konuya dönersek hep diyorum, bence en iyi Godzilla filmi de Godzilla tasarımı da görselleri de Godzilla (1998) filmine ait. Evet Hollywood'u az önce gömdüm ama bir şu filmdeki Godzilla organikliğine bak bir de şu filmlere. 2014'teki Godzilla nükleer füzeyle filan besleniyordu filan. Aklımda böyle bir saçmalık kalmış. Sonra gel de filmi ciddiye al.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Savunmadım Çıkar Göster
S
2 hafta
Yarbay

Mahalle yanarken o...punun saçını taraması durumu çoğu holywood filmlerinde var maalesef. Ben artık çok takmıyorum. Çok fazla beklentiye de girmiyorum.
Son film için de beklentim yüksek değil. Çünkü Kongu, mecazi anlamda maymuna çevirmişler. Fragmanda james p. jullivanın pörtlek gözleri gibi şaşkınlık ifadesi katmışlar. Kong dediğin ağırbaşlı olur, şaşkınlık anında yapacağı şey sinirlenmek olmalı. Yumruğu göğsüne veya yere vurmalı. O ağırlığı göremedim.
2019 yapımı çok fazla karanlık sahneden dolayı eleştirilmisti. Bu film, fragmana göre yorumlarsam Kong Skull Island gibi gündüz sahnesi bol olursa iyi olur.
1998 yapımını film olarak beğendiğimi hatırlıyorum. Ama Godzilla tasarımı geleneksel bildiğimiz Godzilla değil Trex idi. Holywood yapımı en çok eleştirilen Godzilla tasarımı bu olmuş. Orijinale sadık kalmamışlar. Holywood yapımı olup en çok geleneksel tasarıma sadık kalanlar 2014 ve 2019 olmuş. 2019daki müziklere de selam çakmıştı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.