Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir
57850
Cevap
4471286
Tıklama
84
Öne Çıkarma
Cevap: Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2893. sayfa)
F
4 sa.
Yarbay

Geçen Samsung klima aldık, montaj dahil olmama gibi bir ihtimal var mı? 3 gün sonra servis gelecek eve. Barkod, etiket vs. çıkıyor mu kutularda hiç?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 sa.
Yarbay

aldığınız yerde söylerler. genelde cihazlar montaj dahil olur. aldıktan sonra genel merkezi arar servis yazdırırsınız. kutu üzerindeki barkodları işliyorlar sisteme imei no gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FasTBoY
M
4 sa.
Binbaşı

Detaylı bilgiler için teşekkürler hocam. Uğraşmaya değmez dediğiniz gibi. Hele de kiracıysak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KcRasco
F
4 sa.
Yarbay

İnternet üzerinden aldık, satıcıya almadan önce sordum dahil dediler ama bakalım servis randevu verdi gelince öğreneceğiz artık o zaman. Genel merkeze yazdım onlar direk servisi yönlendirdiler, 2dk içinde dönüş yaptı serviste. Teşekkürler cevap için.
Klima fiyatları 1 haftada acayip artmış yalnız, 9 taksit 30bin civarına aldığımız klima(Samsung AR18TSHZHWK) 5-6bin zamlanmış hemen.




Bu mesajda bahsedilenler: @KcRasco
K
4 sa.
Yarbay

yok hocam değmez yani.

@fastboy dahildir merak etmeyin. ilk kurulumlar garanti kapsamında tüm beyaz eşyalarda öyle çünkü. yoksa garanti başlamadığı için ücretsiz veriliyor. cihazı x yerden aldı sana satsa bile kurulum olmadığı için montaj olmalı.




Bu mesajda bahsedilenler: @mow_
F
4 sa.
Yüzbaşı

lg samsung ve mideanın servisi bulunduğum yere çok uzak bir gree kalıyor hangi modeli tavsiye edersin? 18 binlik


Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
4 sa.
Yarbay

Ben ctesi LG Dual Cool plus modelini aldım; servisle de konustum zaten Bakır Boru kutu içeriğinde var dediler, vakumlama da şart onu yapıcaz tabi dediler. Bakalım 30 haziran diyolardı servis için ancak rica minnet bayram sonrası yaptırıcam gibi. Tavsiyem cihaz almadan önce servis ne zaman klimanizi takıcak muhakkak sorun. Yer: izmir


Not: Vatan sitesine girdim, 18.000 btu stokları bitmiş. Gerçekten çok cabuk tükeniyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigator_ -- 10 Haziran 2024; 0:11:18 >

N
3 sa.
Yarbay

fiyat bandınız 30 larsa eğer Gree Pular alın geçin o zaman.




Bu mesajda bahsedilenler: @flood670
K
3 sa.
Yarbay

parçalanmadan pular iyidir. cihaz olarak üzmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @flood670
E
3 sa.
Onbaşı

Herkese merhaba.

Bursa. En üst kat, Çatı yok. Yalıtım vs. yok. Bulunduğumuz katın dört bir yanı da açıkta.
Sabah Mutfak tarafındaki pencerelerden, akşama doğru Çocuk Odası tarafındaki pencerelerden direkt güneş alıyor.
Bugünlerde evin içi 30-35 dereceleri görüyor.
Şu an saat 00:12, Google'a göre Bursa 23 derece, evin içi 31 derece.

Marka, BTU vb. tavsiye rica ediyorum.
Ve ne hikmetse 3-4 gün içinde fiyatlara ciddi zam gelmiş. Sizce biraz beklenir mi yoksa fiyatlar bu saatten sonra daha da mı yükselir?
Bütçe 30-45 bin arası olabilir.

Klimayı yerleştirebileceğim 2 olası alanı işaretledim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.







< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanaskin -- 10 Haziran 2024; 3:13:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
1 sa.
Yarbay

stoklar azalıyor gibi. en azından online sitelerde. liste fiyatları da artabilir bence. Yaz taleplerinin sona ermesi ağustosu bulur gibi. bayiler servisler zaten satıyor. alış veriş siteleri de stokladığı ürünleri hızlıca satıyor ya fiyatlar artıyor kaira 18000 lik cihaz 9000 tl zam yedi. bazı modeller de stok yok diyor. gree nin kendi sitesinde stok yok mesela. ayrıca şuan bile servisler çok uzun süreler montaj süresi verebiliyor. grupta arkadaşa izmirde temmuz 20 ye kadar doldu randevularım dedi geçen gün. bir kaç mesaj önce kendi de belirtti. ( LG ) 1 ay sonra aldınız en erken 15 günde servis oldu ağustos.

Muhtemelen online sitelerden alınan cihazlar için servisler daha katı montaj yapıyor süreç gecikiyor. ama aynı bayiden cihaz almaya git seni kaçırmamak için abi bayram öncesi takarız 3 güne takarız vs. diyebilir. sonuçta cihazdan da kar edecek.

banyo duvarı değil alttaki duvara koyduğunuz daha mantıklı yerleşim olur. salonu soğutmak için öncelikli olarak. öncelik yatak odaları ise banyo duvarı.
18.000 yeterli olur muhtemelen. ev buz gibi 22 filan istenirse 24 gerekir. çatı yalıtımı zor olabilir fakat camlara aynalı film yaptırabilirsiniz güneş ısısını bir nevze engelleyebilir. 2-3 derece fark eder.

şu ürün işe yarıyor ama güncel fiyatını bilmiyorum. 103-15 m2 kaplıyor bi tanesi yüzeye göre. 60 m2 olsa eviniz. 4 kutu almanız lazım. ev sizinse ve uzun süre oturmayı düşünüyosanız belki maliyete katlanılabilir. elektrik sarfiyatı azalır. olmadı ilerde yapılabilir. aklınızda olsun

https://www.baumerk.com/tr/urun/solarcoat




Bu mesajda bahsedilenler: @ersanaskin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.