Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
167
Tıklama
0
Öne Çıkarma
eski sevgiliye geri dönülür mü?
X
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Sevgilimden daha 2gün önce ayrıldım ve bana her şeyin bittiğini, bir daha asla olamayacağımızı ve bana karşı içinde asla bir sevgi hissetmediğini söyledi.Fakat bugün karşılaştığımızda bana bakarak gülümsedi ve sonradan öğrendim ki kendisinden engellediğim kişileri geri eklemiş ve onlarla gereksiz bir samimiyet içerisinde.Saygı değer forum hocalarıma sormak istiyorum ben kendisiyle geri olmak isterim ama o bağıra bağıra her şeyin bittiğini söylüyor ve bu aklıma geldikçe ve yaptıkları aklıma geldikçe boşluğa düşüyorum ne yapmam lazım?




_
2 hafta
Onbaşı

Kafanda bitirdiysen dönme.



C
2 hafta
Yarbay

Dönsende dikiş tutmaz. Eski tadı alamazsınız.



0
2 hafta
Yarbay

ortam değiştir başka kişilerle tanış diyeceğim de yani bu dediğim her zaman herkes için uygulanabilir değil.

şunu söyliyim: eğer evde oturup onu düşünüp durursan, yani aktif ilgilendiğin birşeyin yoksa, kafanda büyütürsün. daha da kafayı takarsın yani. bunu yapsan bile gidip kızla iletişime geçip tekrar baslamak istiyorum deme. olmaz çünkü. kız gülümser belki, belki evet başlayalım der, ama zor abi. hiç bulaşma. acı çekiyorum falan diyorsan acı çek, katlan.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 hafta
Teğmen

"Ve sonradan öğrendim ki kendisinden engellediğim kişileri geri eklemiş ve onlarla gereksiz bir samimiyet içerisinde."
Ağaç yapraktan sıkılmış bahanesi de sonbaharmış... Hiçbir şekilde irtibat kurmayın derim seçim sizin.



M
geçen hafta
Yüzbaşı

Şekil A, engellemenin hiçbir etkisi yok. İstediği zaman girip engel açabiliyor. Bu sosyal medya kanalizasyonu zehir saçmaya devam ediyor. Engelleme=yedek kulübesi.. Instagram, facebook whatsapp vb. komple kapatılsa ülkece ilişkiler rayına girer.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.