Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 kayıtlı üye, 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
115
Cevap
2431
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Özgür Özel 2. Kk olacak (6. sayfa)
L
16 sa.
Yarbay

erken seçime hükümet karar veriyor mhpyle beraber dünyadan haberi yok. muhalefet karar veremez çünkü çoğunluk yok.bu kadar basit bir olayı algılarla başka bir duruma cevirme taktiği.şu olabilir eğer ki mhp kızıpta ortaklığı bitiriyorum erken seçim olsun derse o ayrı ama öyle bir durumda yok mhp de.kızanlar varsa samimiyse mhp ye baskı yapsın masayı bırak dağıt diye



L
15 sa.
Yarbay

adam tabela için demiş ki arapça olduğu için kuran bu dille geldiği için tabelaları yırtıp atmayın belli yaşlı bir kesim üzülür buna dikkat edin demiş.ama nette çok farklı olumsuz algı oluşturulmuş.herşeye inanmayın.doğru haber kanallrına bakın



D
15 sa.
Yarbay

Özgür Özel seçim öncesi tek düşüncesi büyükşehirleri kaybetmemek ve mevcut belediye sayısını korumaya yönelikti. Esasen 31 mart seçimlerden beklentisi buydu çünkü en azından böyle bir sonuç çıkarsa Özel CHP liderliğini kaybetmeyecek ve önünü açacaktı.

Ancak 31 mart seçimleri herkes gibi Özel'inde beklemediği bir şekilde çok büyük bir başarıyla bitirildi. CHP 1.parti konumuna geldi. Özel'de istediğini fazlasıyla aldı ve parti içinde kendisine muhalif Kılıçdaroğlu gibi isimleri bastırdı. Özel seçimler sonrasında Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede (Erdoğan görüşmesi sonrası) ne Kılıçdaroğlu'nu dışladı nede onun çizgisini destekler bir pozisyonda durdu. Kısacası Kılıçdaroğlu özelinde Özgür Özel şuan politik davranarak kendisine yapılan parti içi muhalefeti yatıştırdı.

Fakat Erdoğan ve Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası Özel'de gözle görülür şekilde bir siyasi eksen değişimi yaşıyor. Özel esasen 31 mart seçim sonuçlarından muhafazakar-milliyetçi kesimden gelen küskün ve tepkili seçmen kitlesini kaybetmemek için kendi çizgisininde dışında siyasi adımlar atıyor. Bu temelde anlaşılabilir bir şey ancak yöntemi CHP ve kendisinin ilkeleriyle çelişiyor. Siyasette sakin uzlaşı çizgisini herkes destekler ancak çok fazla yumuşaklık ve tevazuda zarar getirir. Özel şuan bu sınırları zorluyor ve Kılıçdaroğlu'nun 6lı masa sürecindeki "Helalleşme" politikaları çıtasını yükseltme eğilimine girdi.

şuan AKP ve MHP'de Özgür Özel'in gündelik muhalefetine sert çıkış yapan, eleştiri yağmuruna tutan bir tane siyasi yok çünkü Erdoğan'ın Özel'i gayriresmi şekilde kendisine rakip aday olarak belirlemiş olması ve bunun muhalif mahallenin en koyu gazetecilerinin farkına varması Özel'i de rahatsız ediyor zira Özel 31 mart seçimleri sonrasında önünün açıldığı rahat şekilde gördü ve şimdiden genel seçimler için hazırlıklarını başlattı.

Her ne kadar Özel adaylık tartışmaları için "Kendimi dayatmayacağım" desede 3 yıl önce Kılıçdaroğlu'nun da benzer söylemlerle kendi adaylığını dayatma durumuna girmesinide unutmamak gerek. Kılıçdaroğlu önce 6lı masa liderlerini ikna etti (Akşener'i de tufaya düşürerek) ardından CHP teşkilatlarındada düzmece anketler yaptırarak "Taban beni istiyor" diyerek adaylık sürecini meşrulaştırdı. Peki Özel son adaylık tartışmalarında ne demişti? "CHP tabanında, kurumlarımızda anket yaparak ve bilimsel çalışmalar yaparak o gün adayı belirleyeceğiz" diyerek konuyu kapattı..

Peki bu tabloda papaz 2.kez pilav yermi? Göreceğiz..Ancak Özel'in kendi partisi içinde kendisinin desteklenmesi adına günden güne ağırlık oluşturduğunuda görmezden gelinemez..Ali Mahir Başarır'dan Mustafa Sarıgül'üne Özel adına yapılan beyanlar ortada çünkü Özel, Kılıçdaroğu ile yaptığı son 2.5 saatlik görüşme sonrasında Kılıçdaroğlu'nun gönlünü kırmadı ve Başarır ile Sarıgül gibi koyu Kılıçdaroğlu destekçisi isimlerinden desteğini kazandı. Özel böyle böyle siyasi adımlar atarak ve zamana yayarak ilk etapda İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylık sürecini ekarte edecek ve "Parti tabanı parti liderinin aday olmasını istiyor" durumuna getirecek. Özel'in şuan savruk şekilde herkese gül dağıtmasının sebebide bu.

Özel bu siyasi adımları atarkende İmamoğlu ve Yavaş ise Özel'in bu çizgisine ve beyanlarına nasıl bakıyor onlarıda takip etmek gerek. Özel'in bu yeni çizgisini ve beyanlarını destekliyorlarmı yoksa karşımı duruyorlar? şuana kadar 2 belediye başkanından tık yok. Bu durumda onların adaylık sürecini baltalıyor zira muahlif kesimin en çok umut bağladığı bu 2 ismin kendi parti liderinin beyanlarına suskun kalması onlara eksi puanda yazıyor. Siyaset cesur olanların işi ve İmamoğlu'da Yavaş'da keni parti liderinin yanlış beyanı varsa kendi kişisel görüşünü söylemek zorunda. Hesapda CHP herkesin kendi görüşünü özgürce söylediği bir parti ama bu 2 belediye başkanın herşeyden uzak şekilde davranması ve gündeme dair konulara cevap vermemesi aleyhlerinde işleyecek bir tablo yaratıyor. Özellikle arapça tabela konusunda 2 belediye başkanının bir açıklama yaptığını ben görmedim şuana kadar.




Bu mesajda bahsedilenler: @design.code
D
15 sa.
Binbaşı

Bazıları CHP'li gibi görünen yazmış. Ailemde 3 kuşak hayatında CHP'den başka partiye oy vermemiştir.
Ben de size 11 seçim kaybeden CHP'yi öven AKP ajanları diyeyim o zaman.

Özel sosyal medyada yorum yapan 10 binlerce kişiye çıkıp troll dedi. CHP'nin kemik kitlesine sen nasıl trol dersin be. Sen kimsin?

https://medyasiyaset.com/siz-kimin-ozelisiniz-zahide-ucar-yazdi/


https://www.superhaber.com/firari-feto-uyesi-enis-uludemir-ozgur-ozelin-feto-ile-baglantisini-anlatti-pkkyi-da-arkasina-alarak-turkiyeyi-felakete-surukluyor-haber-483628





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 14 Mayıs 2024; 17:35:0 >

1
15 sa.
Yarbay

özel'den kk çıkartmak isteyenler, her gece sabahlara kadar bunun için dua eden ampul aşıkları. istiyorlar ki, özgür özel, egosunu öne çıkarıp, ilk seçimde aday olsun. özel'in normalleşme siyaseti sürerken, chp'nin halkın sorunlarını gündemde tutmasını, sosyal demokrat siyasete girmelerini falan görmezden geliyorlar. özel onunla görüşür, bununla görüşür, ama parti halkın dertlerine yönelik halkçı siyasetine hız kesmeden devam ediyor cocuğum..

geçen yerel seçimde nasıl mosmor olduysanız, ilerki seçimlerde de moroğlu mor olacaksınız. ampul çoktan patladı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 14 Mayıs 2024; 17:37:19 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 sa.
Yüzbaşı

Ampül patladı patlamasına ama beni en çok düşündüren şey akp gidince yerine gelen "düzenin", hadi CHP olsun diyelim 'AKP den ne farlı olacağı. Maşallah Özgür Bey Erdoğan ile yani devlet ile görüşünce birden söylemleri "devletin söylemlerine" dönüştü. Ülkenin ana dili Türkçe iken her tarafta Arapça tabelalar asılmasını aynı Akp lilerin argümanıyla savunması, muhalefetin ana gündemi olması gerekirken mülteci krizinden bahsetmemesi ve hatta o sorunu biz çözemeyiz diyerek muhalefetin ne işe yaradığını sorgulatması hiç kıllandırmıyor mu sizi?

Erdoğan ile görüşmesin demiyoruz. Kimle görüşürse görüşsün ama görüşmeden sonra taviz vermesin duruşundan. Gözlerini çizdirdi, saçını boyadı zihniyetini de değiştirmesin karşı cenahtan iki övgüyle. Fakat ne yazık ki Türk siyasetçilerin ederi bu. Özgür Özel de sonradan şişmeye başlayan bu egosu ve şişirilmiş özgüveniyle yakında aday olursa şaşırmam. Dalkavuklar şimdiden kendini pohpohluyor zaten. Hem CHP içinden hem de havuz basınından.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @1234Rambo
H
14 sa.
Yüzbaşı

Arapça kutsal dil ona saygı dıymalıyız diyecek seviyede bir yaranmacılık sonrası kürsüden hönk hönk hönküren CeHaPe genel başkanı hiçbirşeyi ama hiçbirşeyi değiştirme kudretinde değildir. Ben çok geç gördüm ama görünen şudur. BU ÜLKEDE MUHALEFET PARTİSİ YOK. CHP nin temel görevi muhalif kitleleri baskılamak ve olursa geçiş dönemine olaysız geçmektir. (ki hiç sanmıyorum) CHP dışında etkin muhalif parti olmadığı için de bu düzen böyle devam eder.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 14 Mayıs 2024; 18:16:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
14 sa.
Yarbay

100 milyon senedir chp liyim diyen her kişiye napak inanak mı



L
14 sa.
Yarbay

normal hayatımda gördüğüm dolu var chp liyim gibi tanıtıp sonra ak partili olan çok gördüm.yani çok tecrübem var.canlı canlı çok gördüm.



H
14 sa.
Yüzbaşı

Yukarıda yazılmış "CHP seçmeni isyemezükçü" diye. Baykal ve Kılıçdaroğlu örneği veriliyor. Yahu Baykal 'ın ne olduğu ortada. Nelere sebep olduğu ortada. Kılıçdaroğlu desen ayrı bir fecaat. Bu iki isim zaten 20yıllık akp iktidarının e büyük payandası olmuş. Örnek mi bu şimdi.

Özgür Özel seçildiğinde belki dedi çoğu seçmen. Evet benim de hiç beklemediğim bir seçim galibiyeti aldı. Peki ya sonra? Anlaşılan yine CHP içindeki bir takım "danışmalar" yeni stratejiler önerdi Özel 'e. Özel de bu strateji gereği yumuşadı. Kılıçdaroğlu' nun belkide son zamanlarındaki tek doğru söylemi olan mülteci krizinden bahsetmez oldu. Fakat bu bir tek Erdoğan'a yaranmak için yapılan eylem değil. Aynı zamanda Alman cumhurbaşkanına yaranmak için de yapılıyor. Zaten bu konuda hiçbir zaman samimi değildi CHP birkaç üyesi dışında. Artık malumun ilamı oldu. İyi de oldu.

Seçimi kazanır kazanmaz karşı tarafın "saygın gazetecileri " ni geçin saygın olmayan bir trolü ile yapılan söyleşi ve ardı ardına yapılan "devlet büyükleri" ziyaretleri ile birlikte değişen söylemler. Tekrar soruyorum
Bu tıynetteki bir parti ile iktidar değişimi olsa ne olur olmasa ne olur?

Neyzen 'in şiiri ile bitireyim. "Bana yar olmayan devrin..........



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
14 sa.
Yarbay

şeyh saide hain diyemeyen bazıları yine çakma muhalefetçiliğe başlamış.

Kılıçdaroğlu çizgisine kaymaya başlayan Özel'ede ufaktan yanlamalar var bariz şekilde. Özel herkesle görüşür falan filan...yersen....



H
14 sa.
Yüzbaşı

Kimse sana CHP'li olduğunu ispatlamak zorunda değil. CHP babanızın malı değil, CHP'li olmak da bir halt değil. Belki de yaşlandığım için artık bu ülkenin partizan seçmenin den iğreniyorum. Ülke sorunu odaklı düşünmeyip de parti çıkarı odaklı düşünen "seçmenlerden" iğreniyorum.

Takımlaşmış partiler ve takım tutan gibi parti tutan partizanlar daha sonra birbirlerine "koyun" diyen kitleler. Sizin tek çıkarınız partilerinizin çıkarıdır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 14 Mayıs 2024; 20:21:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
13 sa.
Binbaşı

U
13 sa.
Teğmen
Konu Sahibi

Kimin AKP'li olduğunu zaman gösterecek. Özel gidip aday olsun o zaman vatanını seven sandığa diyenin ağzına terlikle vurulması lazım. Milletin istemediği silik bir figürü aday göstericeksin sonra oy dileneceksin. Siz millete AKP'li zaferli bilmem neli diye lakap takacağınıza gidin efendi gibi biz nerede hata yapıyoruz ki 30 senedir oyumuz %25 diye sorgulayın. Ailemde neredeyse herkes CHP'li ama onlarda kukla muhalefetten sıkılmış durumda. Emanet oyla zafer kazanıp kılıç sallanmaz bunu ögrenin aynı sacmalığı İstanbul ve Anakara kazanıldıktan sonra KK yı sıvazlayarak ta yaptınız herif kendini tanrı sanmaya başladı. Rahat durun diyoruz başka bir şey istediğimiz yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
13 sa.
Yarbay

- Cumhurbaşkanı Erdoğan:


“Türkiye'yi partiler arasındaki gerilim hattına mahkum etmek isteyenlerin başta 1 Mayıs olmak üzere çeşitli oyunlarına gelmedik. Muhalefetteki muhataplarımızın da dirayetli davrandığını görüyor, bundan da ülkemiz siyaseti adına memnuniyet duyuyoruz.”



S
13 sa.
Er

chp akpnin arka bahçesidir son kalelerimiz zafer partisi ve alperen ocakları


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
10 sa.
Yarbay

içmeyin şu ne idüğü belirsiz maddeleri ya. yazık..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sametemreocak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.