Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
1051
Tıklama
1
Öne Çıkarma
BMW iX1 eDrive20 önden çekişli
B
3 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,
BMW bayisine gittim X1 benzinli düşünüyorum normalde ama fiyatları 3 milyonun üzerinde şuanda. İkinci el fiyatları da uçmuşlar hiç mantıklı gelmiyor. iX1 lerle ilgilendim hatta test sürüşü yaptım eDrive30 yani 4 çekerli modeliyle. Aracı gayet beğendim satıcı bunların önden çekişli 204 beygir eDrive20 modelleri geleceğini 2.6 milyondan başlangıç fiyatlarının olduğunu söyledi. Bir alt vergi dilimine girdiği için fiyat biraz daha uygun. 475 km menzil diyor ama ortalama 350 km gider diye düşünüyorum. Sizce genel olarak BMWnin elektrikli modelleri nasıl? Bu model ilk kez türkiyeye gelecek sorun yaşar mıyım? Bayidekiler de performans açısından nasıl bilmiyorlar. Elektrikli BMW kullanıcıları yorum yapabilirlerse memnun olurum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 ay
Binbaşı

Merhaba,sorduğunuz soruların cevaplarını bende beklemekteyim,2022 Cupra’mı satıp Edrive 20 almayı düşünüyorum,M paket için yakın zamanda fiyat alan bar mı ve herhangi bir kampanya ile 2.5 altına düşerse çok iyi olur düşüncesindeyim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 ay
Yüzbaşı

Merhaba bende ilgileniyorum Ön sipariş de M sport 2.710 TL olarak açılmış fiyat listesinde 2.580TL görünüyor. Nisan Haziran olarak teslimat takvimi belirtiyor. Uygun olursan bügün gidip yüz yüze konuşacağım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 16 Şubat 2024; 10:54:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konuşabildiniz mi? Bende ciddi alıcıyım tek kafama takılan menzil. Msportlarda ön arka tampon detayını fazla kaba buldum. Şahsi fikrim tabii. Xline düşünüyorum. 2.680.000 TL fiiyatı var. 200.000 lira kapora verip sipariş geçebiliyorsun. Araç geldiğinde istemezsen kaporanın tamamı iade. Araç gümrükten girdiği günün kuruna göre fiyatlandırma yapılacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kubica007
B
2 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ne yazıkki kampanya yok. 2580.000 e araba da yok zaten. X-line 2680 msport 2710 şu anda.




Bu mesajda bahsedilenler: @deren05
A
2 ay
Yüzbaşı

Ben bu videoyu izledikten sonra vazgeçtim. Şehir içi kullanım için güzel ancak otobanda 130 km ile 2 saatte bir şarj etmek gerekiyor gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=XDwm38-r5FU


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Videoyu yeni izledim adamın kullandığı 4 çekerli model. Ama haklısınız 2 çekerli modeli taş çatlasın 50 km daha fazla gider. Gerçek Menzil fabrika verilerinin yarısı resmen! Ayrıca 130 km otoban için düşük bence. 150-160 arası kullandığımda menzili düşünmek bile istemedim. Çok kafamı karıştırdı bu video



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @amewrika
B
2 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Başlığı canlandıralım bu araçtan teslim alıp kullanan oldu mu? Menzil, tork vs. Merak ediyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
2 ay
Binbaşı

K
geçen ay
Yüzbaşı

Elektirikli konusunu kapattım. Menzil zaten neti 350 km miş birde bunun batarya sağlığı için %20 ve %80 kuralınına uymak gerektiğinden kullanım km epey düşüyor. Kafama yatmadı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 22 Mart 2024; 9:59:42 >


Bu mesajda bahsedilenler: @blanco
C
geçen ay
Er

Arkadaslar ben aldim kullanıyorum. Bilgi vermek istedim.

Arac gayet güzel muadillerine göre menzil gayet yeterli. 470km menzil diyor, vites Bold modunda ve efficient profilde kullanırsanız hızınız da ortalama 110 civarında 420 civarı belki bi tık daha gider. Arac çok güzel menzil ve pil volvo gibi rakiplerine göre çok başarılı. Tesla bu konuda 1 numara ama 2 Numaraya bmw konulabilir.

Maddi olarak avantajlarını da belirteyim. Agresif bir sofor olarak, benzine kıyasla 4 te 1 maliyet var. Ayrica mtv 7500 tl yılık! Bakim deseniz 2 yılda 1 bakim yapılıyor. Daha ne olsun.

Dezavantajları, benzinli kadar rahat olamıyorsunuz biyere giderken benim gibi gaza basayım keyif alayım derseniz ikmali iyi ayarlamanız lazim. Yazilim tarafinda bazı bug lar var. Tavsiyem araci alınca bi kişiselleştirme yapın sorun olursa hemen yerinde reset attirin.

Connected drive için kampanya başlatmış arkadaşlar ama gereksiz olmuş çünkü bmw connected drive için btk ile anlaştı ve suan halihazırda sifir araçlarda gelmeye başladı. Mevcut araci olanlar için de almanyadan kit getirtilecekmis buda büyük şans. Çünkü o kit i sifir araçla aldığınızda ötv ödeyeceksiniz. Kiti sonradan alanlar ötv ödemeyecek. Kit geliş tarihi sonbaharı bulabilir diyorlar.

Saygılar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermeh -- 27 Mart 2024; 0:23:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
4 hafta
Yüzbaşı

Eqb250+ bakabilirsiniz , menzil daha fazla içi de daha ferah. %10 ÖTV ye düşürseler kendim için de almak isterim, 2-3k Euro yüksek diye %40 ÖTV vermek gereksiz geliyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
4 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inş🙏 benim hala çekincelerim var:
- İstediğim renk, koltuk vs. Kombinasyonu olmadığından kapora tutarı 200Kdan 400Kya çıkarıldı. Üretimi kesinleşmiş araçlar için 200Kya ayırtabiliyorsunuz. Bu tamamen borusanın saçmalığı.
- İstanbulda oturuyorum olası bir deprem senaryosunda marmarayı bile terkedemeyeceğim. Şarj muhabbetleri vs. Yüzünden. Yada terketmedim ama arabaya sığınmamız gerekti arabayı ısıttık vs. şarj 1 gün falan idare eder herhalde. Sonrası sıkıntı olacak.
- elektrikli araçların 2. eldeki değer kaybı da beni düşündürüyor.
- Ek olarak bataryayı 80%e kadar doldurun diyorlar 100% yaparsan bataryanın ömründen yiyormuş. E zaten menzil az bir de 80% ile mi uğraşacağım.
- bir müddet kullanım sonrası bataryanın ömrü yavaş yavaş azalmaya başlayacak tabi haliyle menzil git gide düşecek.
- şubat ortası bayağı bir yükseldim bu araca fiyat avantajı da vardı 2650K gibi fiyatlara alabiliyordunuz. Şu anda 2900K aşağısına araç yok. Vergi avantajını da kaybetti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cermeh
K
3 hafta
Yüzbaşı

Hayırlı uğurlu olsun, Connected drive kiti içinde mi aldınız? Haziranda açılacak mı nasıl bir bilgi verdiler size yoksa Nisanda satılacak araçlara mı gelecek orası net değil gibi geldi bana.




Bu mesajda bahsedilenler: @cermeh
C
3 hafta
Er

Tesekkurler daha iyisi sizin olsun.

Kit için eylul gibi bekliyoruz diyorlar ama net tarih yok. Tüm araçlara takilabilecek deniyor. Suan yeni gelen araçlar Connected Drive ile satılıyor. Özelliklerde yazıyorsa vardır. Benim aldığım ilk gelen araçlardan dolayisi ile bende bekleyeceğim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermeh -- 6 Nisan 2024; 9:16:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 hafta
Yarbay

İş yerinde arkadaşım aldı 4 çeker modelini.
Araç bence çok güzel. Heryeri kalite kokuyor.
Hızlanma yanlış bilmiyorsam 5.8sn olması lazım.
300hp gaza basınca elektrik tüketimi felaket.
Direksiyon bana çok hafif geldi araç elinizin altında oyuncak gibi.
Bu hafta sonu Bartın'da gidecek bakalım menzil durumunu dönünce sorarım.
Onun araç birde koyu yeşil bir renk araç efsane güzel duruyor.
Soracağız birşey varsa buradan paylaşabilirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.